Супер 2012-та и какво ще ни донесе 2013-та! :)

Катя Тодорова, Маркетинг мениджър, СуперХостинг.БГВинаги е хубаво преди да продължиш с нови сили и амбиции в нов етап, да се огледаш какво и как се случи досега! Това правим и ние в тази първа блог публикация за новата 2013 г. – най-интересните неща, които заедно с екипа на нашата хостинг компания успяхме да реализираме през 2012 г. Това са нашите основни акценти на годината, които ни зареждат с положителни емоции, за да вдигнем още летвата за 2013 г. 🙂 . А вие ще допълните ли нещо?

Равносметката на изминалите 12 месеца ни остави с усмивки от 1-вата до 10-тата точка… 🙂 Надяваме се и вие – нашите клиенти, приятели и партньори, освен да си спомните с усмивка и да споделите още от акцентите на съвместната ни работа през 2012-та:

1. Super Cloud VPS – услуга от ново поколение

Към предлаганите от нас хостинг услуги добавихме още една от ново поколение – Super Cloud VPS. С cloud услугите ви даваме възможност да плащате само за толкова ресурси, колкото използвате. Това хостинг решение осигурява максимална производителност, гъвкавост на използваните ресурси, скалируемост и безпроблемно функциониране на всякакви приложения с динамичен характер. Много от вас се включиха в beta тестовете на услугата от началото на 2012-та и ни помогнаха да ви предоставим най-добрите cloud услуги за вашите нужди, които вече голям брой от клиентите ни използват на пълни обороти. 🙂

2. СуперХостинг.БГ представя SuperSupport-a…

През март миналата година стартирахме една много различна от всичко правено досега в България кампания, за която вие позитивно ни подкрепихте. Тя беше свързана с представянето на SuperЕкипът ни, който ви помага денонощно и се грижи за безпроблемното функциониране на вашите сайтове 24/7/365! В поредица от видеа показахме хората, заради които ние не предлагаме просто хостинг, а Супер хостинг услуги! 🙂

3. Хостинг плановете с нови по-високи параметри

Хостинг плановете ни пораснаха! Увеличихме параметрите над всички очаквания – някои от тях пораснаха с повече от 100%, а много други вече са неограничени: Нови по-високи параметри на хостинг плановете!

4. … с подарък за всички УЧЕНИЦИ.bg

Стартирахме националната програма Ученици.БГ като подарък за първия учебен ден за всички ученици и учители, имащи амбиции да се развиват в WEB технологиите и IT. Чрез нея предоставяме безплатни хостинг акаунти, без да се налага училището да инвестира средства за това: Програмата Ученици.БГ.

5. Съвети от support-a

И тази година продължихме да споделяме все повече и по-интересни казуси от нашата работа в тази категория в блога ни. Целта ни е да ви разкриваме интересна и полезна информация от „кухнята“. Радваме се, че получаваме страхотната обратна връзка от вас за статиите, както идеи за какво още да ви разкажем повече и да споделим хинтове! 🙂

Това са едни от най-интересните и четени от вас статии от категорията през тази година:

  • Над 1 млн. Facebook aкаунта само за 5$… и Силата на Cloud-a
  • Бърз сайт = бързи SQL заявки! (част 1)
  • Добрите ботове vs лошите ботове и вашият сайт! 🙂
  • Сайтът ми зарежда бавно… Защо? (част 1)
  • Голяма MySQL базa данни – ами сега!?
  • 5 съвета за весело изкарване на празниците! 🙂

Всички ценни съвети на нашите колеги от отдел Техническа поддръжка можете да прочетете тук >>.

6. Партньорството ни с Google продължава…

Партньорството ни с „Google Inc“ продължи да се развива успешно! През следващите години нашите клиенти ще имат също възможността да се възползват от различни промоции. Считано от 01.10.2012 г. в сила влезе нова политика за ползване на промоционални кредити за реклама в „Google AdWords™“.

7. “Най-готините БГ уеб събития”…

Заедно с вас участвахме на всички от най-значимите уеб събития в България. Успяхме да се видим и обсъдим с много от вас как да подобрим още повече съвместната ни работа заедно, както и да ви запознаем с тенденциите в различните хостинг решения и услугите с добавена стойност, които предлагаме. Разбира се, запознахме се по-отблизо с бизнеса на вас – нашите клиенти, както и намерихме време да се усмихнем и позабавляваме заедно по време на нетуъркинга, коктейлите или афтър партитата. 🙂

Някои от събитията, които белязаха 2012 г. са: TEDxBG; Interactive Seminars; ученическите и студентски състезания Webloz; Webit България 2012, на който много се забавлявахме с Златин, Миро, SuperДартса и брейк танците, нали!? 🙂

Сред event акцентите на отминалата година са още: Български награди за уеб; незабравимата седмица в Девин със страхотните ученици, които участваха в SUPERлятната Академия “Аз мога – тук и сега”; Joomla и WordPress; БГ сайт, Домейн Форума и още други готини събития, посещавани от вас и полезни за успешното развитие на бизнеса ви!

Също в тази година сериозно се разви StartUp общността в България. Приятелите ни от StartUp фондацията организираха целогодишно интересни event-и, като върха беше StartUp конференция в средата на ноември. Надъханите млади предприемачи и нашия приятели и партньори от клуба за предприемачи от StartItSmart също организираха целогодишно много стойностни събития, лекции, нетуркинг, балове и т.н за цялата предприемаческа общност.

През новата година отново има интересни събития, за които ние ще ви информираме и даваме шанс да печелите награди и билети в блог категорията “Най-готините БГ уеб събития”. Успех и до скоро виждане! 🙂

8. Станахме на 7 и отпразнувахме с Рожден месец

И след като тръгнахме на училище и ви подарихме няколко различни промоции и иновации за подобряване на услугите, решихме, че е време и да попразнуваме… 🙂 Станахме на 7 и тъй като много ни се искаше персонално да почерпим всеки един наш клиент, но парти за 40 000 човека трудно можем да организираме … затова намерихме формулата да почерпим всички на удобно за тях време и място с помощта на приятелите ни от Grabo.bg и Happy Bar&Grill! Хиляди клиенти ни казаха “Наздраве” и се почерпиха за наше и тяхно здраве! 🙂

Искаме да благодарим на всички наши клиенти, партньори и приятели, които ни се довериха и продължават да са с нас през годините. Обещаваме, че и занапред ще следваме вярната посока на развитие, така че всички вие, в нито един момент да не се замисляте дали сте направили правилния избор!

9. Домейните .EU с нова по-лесна процедура за трансфер

И по между едномесечния ни рожден ден и зимните празници и изненади, осъществихме и възможност всички клиенти да се възползват от новата и по-лесна процедура за трансфер на домейните .EU. Те вече се трансферират с EPP код, а контактните (whois) данни се сменят свободно, без да се налага trade процедура. Времето, за което се трансферира домейна също е съкратено, като процедурата може да приключи в рамките на 1-2 дни. При трансфера домейнът се подновява за 12 месеца, като не се губи предплатения период.

Описанието на новата процедура за трансфер на домейните .EU можете да прочетете на нашата помощна страница тук >>.

10. Подаръци за всички от сърце

Super зимната ни Промоция зарадва много от вас, които се възползвахте както за нови услуги, така и при подновяване на текущите… Не забравяйте, че имате още седмица да се възползвате от нашия Дядо Коледа на Super зимната Промоция!

2013 г.:

И сега, освен да ви честитим новата година от името на целия ни екип…

Бъдете живи и здрави! Много обичани и ценени! Обградени с истински и позитивни хора и вярвайте! 🙂 Вярвайте в успехите и щастието, защото те се случват! Когато вярваме, ние сме по-щастливи, а и успехите са неизбежни! 🙂

А от наша страна, ви обещаваме още по-динамична година, пълна с нови услуги, подобрения, изненади, промоции, награди и много положителни емоции за всички настоящи и нови клиенти! 🙂

Благодарим ви, че ни избрахте за вашата хостинг компания! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък [Аудио]

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията. 
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт [Аудио]

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.