Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Лято, русалки, промоции, игра и 1 година безплатен хостинг!

SeoConference2011Както ви обещахме, след повишенията в параметрите на хостинг плановете, реселърските акаунти и намалението в цените на виртуалните сървъри (VPS), продължаваме с летните изненади! Сега отново дойде време да ви поканим на нашия виртуален остров ! 🙂 На него, освен промоционалните ни оферти, можете да откриете качествени, професионални услуги и интересна информация за нас. Споделяйки и вашите мнение в играта, за която ще ви разкажем в края на тази публикация, се надяваме “островът” ни да е причина и за приятна социална комуникация и спечелени награди.

В края на юли отново ви срещаме с нашите летни русалки. Те спечелиха много ваши положителни отзиви, както и наградата на Български награди за уеб 2011 за landing page. Сега обаче, русалките са още по-щедри и дават възможност на всички настоящи и нови клиенти, използващи стандартните ни Linux хостинг или ASP.NET (Windows) хостинг планове, да се възползват от летните ни изненади.

Защо русалките на СуперХостинг.БГ?

Възползвайки се от лятната ни промоция “1=2”, вие получавате:

  • 1 безплатна година допълнително за планове СуперПро и СуперХостинг, при избран в поръчката за нови услуги период от 12 или повече месеца;
  • 1 безплатна година допълнително и за план СуперСтарт, при избран в поръчката за нови услуги период от 24 или повече месеца;
  • Възможност за включване в промоцията, както за нови, така и за съществуващи клиенти при поръчки на нови услуги или подновяване на текущи;
  • 1 безплатна година допълнително при подновяване на текущите ви хостинг акаунти за период от 2 или повече години;
  • 1 година безплатно и за един домейн (.com, .net, .org, .info, .eu, .biz), избран в поръчка за нови услуги, заедно с хостинг план СуперПро или СуперХостинг;

Какво повече ви дават нашите русалки, в сравнение с миналото лято?

Вслушвайки се в нуждите ви за успешна реализация на вашите проекти, тази година включихме в лятната промоция и първия ни хостинг план. С план СуперСтарт, вие получавате 1 година безплатно, при избран в поръчката за нови услуги период от 2 или повече години. Също така, даваме на всички настоящи клиенти възможността да се възползват от летните ни промоционални условия, като подновят текущите си хостинг акаунти за период от 2 или повече години и получат допълнително 1 година безплатно към периода, посочен в поръчката.

Защо СуперХостинг.БГ е вашия дългосрочен хостинг партньор?

Ще се радваме да посочите като коментари под тази публикация, защо избрахте нас за ваш партньор в хостинг услугите.

Това, което ще отбележим като факт в нашата работа е, че винаги се стараем да предоставяме:

И тъй като казахме, че нашите русалки са много щедри тази година, организирахме и интересна игра за допълнителни летни емоции. 3-ма от вас, които споделят под тази публикация, защо са се доверили на СуперХостинг.БГ да бъде техен хостинг партньор, ще получат и допълнителна лятна награда – безплатен електронен подпис!

Лятото е сезона за почивки, пътувания и емоции, но и за планиране на новите и развитие на настоящите проекти. Виртуалният ни остров ви дава възможността да комбинирате полезните и качествени хостинг услуги, с приятните и слънчеви усмивки не само на русалките, но и на целия екип на СуперХостинг.БГ.

И в тона на емоциите, които виртуалните и дигитални медии предоставят, искаме да ви поканим на нашата фен страница във Facebook, както и да се абонирате за нашия блог, за да не пропуснете още много приятни изненади!

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG
Уведоми ме при
Кирил
Гост

Здравейте, какво стана с електронните подписи, раздадохте ли ги 🙂 ?

Делян Василев
Гост

Много съм доволен от обслужването на суперхостинг. До сега винаги са се отзовавали при нужда, както и активират услугите почти веднага след плащането. При други фирми ми се е налагало да чакам с дни (1-2-3 дена). Винаги мога да се доверя на суперхостинг при необходимост нещата да станат незабавно или по спешност.

Теодор Цветков
Гост

Здравейте, SuperHosting.BG! Сега ще Ви разкажа как точно стана моето прехвърляне към Вас. Както знаете в интернет се носят слухове, че Вие сте най-добрите в бранша и затова реших да си закупя хостинг от Вас. Преди това да се случи трябваше да представя моя проект на едно състезание по уеб разработка – WEBLOZ. Точно на това състезание разбрах кой седи зад името СуперХостинг и това бяха Любомир Русанов и Методи Дреновски. Те проведоха един доста интересен семинар. След като свършиха с него, те решиха да ни "изпитат" като ни задаваха… още »