Бъдете онлайн, у дома. Ние ще Ви помогнем!

Всички следят новините. Ние също. Наблюдавайки как се развиват събитията около коронавируса, ние искаме да сме максимално адекватни във всяка ситуация и да заемем своята активна позиция.

Ситуацията налага голяма част от нас да останат у дома. Но това съвсем не трябва да ни плаши! Прекарвайки време вкъщи, хората започват да ползват все повече интернет – за търсене на информация, за работа, за развитие и дори промяна на бизнес моделите си. За нови бизнеси!

Това е и причината в момента много хора да виждат идеална възможност да стартират онлайн – с нова работа от вкъщи, нов бизнес или трансформация на традиционния бизнес в дигитален.

Тази тенденция се очерта ясно и отправя сериозно предизвикателство към нас. Защото нашата задача е да осигурим перфектна работа 24/7 на всички системи, както винаги сме го правили.

В следващите няколко реда ще споделя с Вас малко за това какво правим в СуперХостинг.БГ, за да сте спокойни Вие, нашите клиенти, че бизнесите Ви ще са достъпни онлайн по всяко време на денонощието.

Грижа за екипа и клиентите ни

За да се погрижим за екипа си и в същото време да продължим да бъдем на линия 24/7, организирахме по-голяма част от колегите, за които има възможност, да работят home office. По този начин ще намалим възможността за пренос на COVID-19 между колегите и техните роднини.

Временно в офиса не се допуска да влизат външни лица. Посещенията на 90% от клиентите ни, които идват на място в офиса, са свързани със заявки за регистрация на .BG домейни. Надявам се, всички наши клиенти, които искат да регистрират нов домейн от областта .BG  да проявят разбиране и да изпращат заявките по куриер или да ги подписват с електронен подпис. Бъдете сигурни, че ще обработим всяка регистрация своевременно!

Прочетете още: Заявка за регистрация на .BG домейни

Погрижете се и за своите бизнеси

Знаем, че има бизнеси, които досега поради някаква причина са отлагали позиционирането си онлайн.  Други са изправени пред предизвикателството да адаптират бизнеса си така, че да продължат да предлагат своите услуги и продукти на клиентите си, но вече онлайн. Не смятам, че паниката има място тук. В България имаме привилегията да ползваме много добра интернет свързаност в сравнение с много други страни.

Съществуват много онлайн инструменти и платформи, които позволяват на бизнесите да се адаптират много бързо и дори да увеличат потенциала на своето онлайн присъствие. Защото сега е времето, в което имаме възможност, ако си останем вкъщи, да бъдем и онлайн. Както с нашите близки, така и с нашите клиенти и партньори.

В следващи публикации колегите ще Ви запознаят с различни подходи и съвети, за да можете лесно да позиционирате бизнеса си онлайн, ако все още не сте го направили, или да използвате още по-лесно инструментите в услугите ни, за целите на Вашия бизнес.

За мен компанията е колегите, с които работим и на които разчитаме. Компанията е и нашите супер клиенти! Можете да разчитате на нас! 24х7 – по чат, телефон и имейл.

Методи Дреновски
Методи Дреновски
Методи е наясно с всичко, което се случва с дигиталния свят и знае, че хостинг услугата не представлява единствено предоставяне на място на сървър. Тя е много повече от това – тя е качество, надеждност, сигурност, обслужване, завършено уеб решение. СуперСилата на Методи е, че развивайки СуперХостинг.БГ като компания, помага на всички наши клиенти да подобрят присъствието си в мрежата.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин [Аудио]

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители? [Аудио]

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.