Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Вземи безплатен пропуск и открий предприемача в себе си!

След броени дни предстои петият Startup Weekend Sofia и общо седми за страната ни след тези във Варна и Пловдив. Събитието е следващото от поредицата "Най-готините БГ уеб събития", които сме ви подготвили и се провежда по много специално време. В седмицата от 15 до 22 ноември по цял свят ще се състоят общо 200 Startup Weekend-a, които са една четвърт от общо 800-те събития за цялата 2013 година!

Като партньор на Startup Weekend Sofia, както и на цялата предприемаческа общност в България, нашата хостинг компания предоставя възможност на трима от вас да се включите напълно безплатно. Вижте как!

Startup Weekend >

Startup Weekend-ите са интензивни 54-часови събития, които събират на едно място програмисти, дизайнери, маркетинг и стартъп ентусиасти. Всички те заедно споделят своите идеи, сформират екипи, изграждат и разработват продукти, стартират нов бизнес. И всичко това само за един уикенд! 🙂

Независимо дали търсите обратна връзка за вашата идея, човек със специфични умения или екип, който да ви помогне да я реализирате, то Startup Weekend е средата, която ви дава възможност да направите първите си StartUP стъпки. Препоръчваме ви и да почетете пълната информация относно това как протича този уикенд "маратон" - какво се случва преди, по време на и след събитието! 🙂

Наградите >

В края на уикенда всеки отбор презентира своя проект пред жури, което се състои от професионалисти с практически опит в сферата на предприемачеството. Те оценяват отборите и заедно с това дават своите мнения и препоръки за постигнатите резултати от участниците по време на уикенда. Отборите победители ще спечелят много и различни награди от спонсорите на събитието.

Освен това, ние от СуперХостинг.БГ ще изберем и ще подкрепим 3 отбора като ги наградим с Cloud услуги на стойност 1000 лв., за да осигурим гъвкавост и надеждност на ресурсите, необходими за развитието на проектите им.

Global StartUP Battle >

Както споменахме, седмицата от 15 до 22 ноември е натоварена с множество Startup Weekend събития по цял свят и носи името "Global StartUP Battle", като "битките" ще бъдат три. Сигурно се досещате, че тук вече състезанието е на глобално ниво! 🙂

Първата и най-престижна е наградата на "Шампионите" - първите два отбора от всяко местно събитие (общо 400 отбора) ще се борят за вниманието на компетентно жури от Google, AOL и други технологични гиганти. Наградата за отбора победител е общо $40 000, а за класиралите се на второ и трето място е финансиране до $10 000 (или общо $20 000).

Втората битка е за онлайн търговците, в която може да участва всеки отбор, независимо дали е победител в уикенда или не. Единственото условие е идеята им да може да се реализира с онлайн магазин.

За последната битка отново не е необходимо отборът да е победител в местното състезание. Тя е насочена към нежната половина и всеки отбор сформирал се вследствие на идея предложена от жена или е съставен в поне 50% от жени, или пък ако лидерът е жена, то той се класира за надпреварата.

Отборите победители в трите битки ще спечелят полети и настанявания до централите на съответните спонсори (съответно Google, BigCommerce и Coca Cola), още награди, менторство, помощ и ценни съвети от тях. Заслужава си да опиташ, нали?!

Как да спечелите безплатен пропуск? >
За да спечелите един от безплатните пропуски за Startup Weekend Sofia, които ще предоставим на трима от най-ентусиазираните предприемачи е необходимо до обяд на 14 ноември (четвъртък) да оставите като коментар под тази публикация своята гледна точка "дали, как и какво" на следния въпрос:Ако имаш 54 часа да промениш света стартирайки нов бизнес, мотивиран ли си да действаш сега?Заедно с организаторите ще определим трите най-интересни и интригуващи мнения и техните автори ще получат абсолютно безплатен пропуск за събитието. Спечелилите ще обявим отново на 14-ти ноември.

За онези, които няма да са сред късметлиите, спечелили безплатен пропуск, предоставяме допълнителна възможност:

Регистрирайте се за събитието и вземете 25% отстъпка с промо код SUPERHOSTING ! Побързайте, местата са ограничени! 🙂

Ще помолим в коментара си да добавите линк към вашето портфолио, да ни представите вашите идеи и/или реализирани проекти, както и да ни разкажете защо искате да участвате на Startup Weekend Sofia. Не забравяйте да посочите и своите имена и актуален e-mail, за да можем да се свържем с вас.

Кога и къде ще се проведе? >

Startup Weekend Sofia ще започне в 18:30 ч. на 15 ноември, ще продължи до вечерта на 17 ноември (от петък до неделя) и ще се проведе във VIVACOM Art Hall.

Повече информация за събитието може да намерите на уеб сайта на Startup Weekend Sofia.

Ако имаш идея, състезателен дух, надъхан си да действаш и побеждаваш, то сега имаш възможност да стартираш и заедно с това да спечелиш страхотни награди! Ще се присъединиш и ти, нали?! 🙂

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

13
Оставете коментар

avatar
9 дискусии
4 отговори към коментарите
9 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
СуперХостинг.БГ
Editor

Здравейте,

Благодарим на всички ви за ентусиазма и страхотните отговори! 🙂

С организаторите избрахме трима от вас и това са:
Krasimir Tsolov
Ставри Георгиев
Petya

Честито на спечелилите! 🙂

На всички напомняме, че имате възможност да се регистрирате за събитието с 25% отстъпка с промо код SUPERHOSTING !

Ще очакваме с нетърпение да се видим утре! Вярваме, че уикендът ще бъде изпълнен с много добри идеи и приятни емоции! 🙂

Атанас Атанасов
Гост
Атанас Атанасов

Добри домакини сте, но вкъщи явно има мафия 😀

СуперХостинг.БГ
Editor

Здравейте,

Отговорите на всички ви много ни зарадваха и нас, и организаторите. Наистина беше трудно да изберем на кой точно да предоставим пропуските!

Много е хубаво, че всички сте надъхани с ентусиазъм и желание за нещо голямо, за промяна, за победа. Това ви прави с крачка по-близо до успеха, затова – действайте, продължавайте да дерзаете и не се отказвайте! 🙂

Надяваме се все пак да срещнем, ако не на този Startup Weekend, то на някое от следващите издания на събитието!

Mihal Kambarev
Гост
Mihal Kambarev

Еииии, дано не съм изпуснал последния влак 🙂 Ако имам 54 часа, през които промяната ще бъде единствено възможна, най-вероятно бих действал и то бих действал с най-глупавата, откачена и нелепа идея, за която успея да се сетя. От друга страна, доста по-мотивираща е мисълта за смъртта. Вярно, кофти тема, но доста отрезвяваща и мотивираща - какво бихте направили ако ви остават 54 часа живот? Бихте ли драли с нокти по вратата, за да остане нещо, било то и малко след вас за света, в който живеем? - Да! Бих… още »

Petya
Гост
Petya

StartUp Weekend-a е вдъхновяващо креативно изживяване, защтото всеки работи като зомби, един екип дава всичко от себе си продукта му да стане най-най. Обстановката, хората, случващото се всичко само по себе си е един страхотен заряд, който ражда неповторими идеи, стиковат се от всички членове на екипа и се ражда гениалната идея, за която се чудиш как не си се сетил по-рано. Е, и заради кафето от Starbucks си заслужава, също така и е време да се направи качествен Harlem Shake 😀

Владислав Герасимов
Гост
Владислав Герасимов

Дали – Пред един предприемач не стои въпросът „Дали?“, а „Кога?“. Дали ще има успех сега или в следващото си начинание – важното е, че рано или късно той ще настъпи. Как – Съществува едно правило, споменавано от Malcolm Gladwell, за 10-те хиляди часа. Според него, за да си добър и да имаш успех в дадена област, трябва да си практикувал в нея поне 10 000 часа от времето си. Представям си ситуацията как бих оползотворил тези 54 часа, ако вече съм преминал през правилото на Малкълм. А сега си… още »

Атанас Атанасов
Гост
Атанас Атанасов

1. Е неее 😀 2. Чрез 54 часов brainstorming и кодиране с уникално ненормални хора. 3. Бизнес е много плаващо понятие поради различните свойства на парите, периодите и преградите в съзнанията. Невероятните технологии, с които разполага всеки в джоба си трябва само да се насочат. Бъдещето се базира на универсалната човешка любов към самия шанс за живот и емоции. Апликация "Catch a smile", която да дава възможност да се направи снимка на лицето,което гледа дисплея на телефона,когато съдържателя реши за добре. Съдържателя предварително избира начина, по който да извади най-хубавата… още »