Вземи безплатен пропуск и открий предприемача в себе си!

След броени дни предстои петият Startup Weekend Sofia и общо седми за страната ни след тези във Варна и Пловдив. Събитието е следващото от поредицата „Най-готините БГ уеб събития“, които сме ви подготвили и се провежда по много специално време. В седмицата от 15 до 22 ноември по цял свят ще се състоят общо 200 Startup Weekend-a, които са една четвърт от общо 800-те събития за цялата 2013 година!

Като партньор на Startup Weekend Sofia, както и на цялата предприемаческа общност в България, нашата хостинг компания предоставя възможност на трима от вас да се включите напълно безплатно. Вижте как!

Startup Weekend >

Startup Weekend-ите са интензивни 54-часови събития, които събират на едно място програмисти, дизайнери, маркетинг и стартъп ентусиасти. Всички те заедно споделят своите идеи, сформират екипи, изграждат и разработват продукти, стартират нов бизнес. И всичко това само за един уикенд! 🙂

Независимо дали търсите обратна връзка за вашата идея, човек със специфични умения или екип, който да ви помогне да я реализирате, то Startup Weekend е средата, която ви дава възможност да направите първите си StartUP стъпки. Препоръчваме ви и да почетете пълната информация относно това как протича този уикенд „маратон“ – какво се случва преди, по време на и след събитието! 🙂

Наградите >

В края на уикенда всеки отбор презентира своя проект пред жури, което се състои от професионалисти с практически опит в сферата на предприемачеството. Те оценяват отборите и заедно с това дават своите мнения и препоръки за постигнатите резултати от участниците по време на уикенда. Отборите победители ще спечелят много и различни награди от спонсорите на събитието.

Освен това, ние от СуперХостинг.БГ ще изберем и ще подкрепим 3 отбора като ги наградим с Cloud услуги на стойност 1000 лв., за да осигурим гъвкавост и надеждност на ресурсите, необходими за развитието на проектите им.

Global StartUP Battle >

Както споменахме, седмицата от 15 до 22 ноември е натоварена с множество Startup Weekend събития по цял свят и носи името „Global StartUP Battle“, като „битките“ ще бъдат три. Сигурно се досещате, че тук вече състезанието е на глобално ниво! 🙂

Първата и най-престижна е наградата на „Шампионите“ – първите два отбора от всяко местно събитие (общо 400 отбора) ще се борят за вниманието на компетентно жури от Google, AOL и други технологични гиганти. Наградата за отбора победител е общо $40 000, а за класиралите се на второ и трето място е финансиране до $10 000 (или общо $20 000).

Втората битка е за онлайн търговците, в която може да участва всеки отбор, независимо дали е победител в уикенда или не. Единственото условие е идеята им да може да се реализира с онлайн магазин.

За последната битка отново не е необходимо отборът да е победител в местното състезание. Тя е насочена към нежната половина и всеки отбор сформирал се вследствие на идея предложена от жена или е съставен в поне 50% от жени, или пък ако лидерът е жена, то той се класира за надпреварата.

Отборите победители в трите битки ще спечелят полети и настанявания до централите на съответните спонсори (съответно Google, BigCommerce и Coca Cola), още награди, менторство, помощ и ценни съвети от тях. Заслужава си да опиташ, нали?!

Как да спечелите безплатен пропуск? >
За да спечелите един от безплатните пропуски за Startup Weekend Sofia, които ще предоставим на трима от най-ентусиазираните предприемачи е необходимо до обяд на 14 ноември (четвъртък) да оставите като коментар под тази публикация своята гледна точка „дали, как и какво“ на следния въпрос:Ако имаш 54 часа да промениш света стартирайки нов бизнес, мотивиран ли си да действаш сега?Заедно с организаторите ще определим трите най-интересни и интригуващи мнения и техните автори ще получат абсолютно безплатен пропуск за събитието. Спечелилите ще обявим отново на 14-ти ноември.

За онези, които няма да са сред късметлиите, спечелили безплатен пропуск, предоставяме допълнителна възможност:

Регистрирайте се за събитието и вземете 25% отстъпка с промо код SUPERHOSTING ! Побързайте, местата са ограничени! 🙂

Ще помолим в коментара си да добавите линк към вашето портфолио, да ни представите вашите идеи и/или реализирани проекти, както и да ни разкажете защо искате да участвате на Startup Weekend Sofia. Не забравяйте да посочите и своите имена и актуален e-mail, за да можем да се свържем с вас.

Кога и къде ще се проведе? >

Startup Weekend Sofia ще започне в 18:30 ч. на 15 ноември, ще продължи до вечерта на 17 ноември (от петък до неделя) и ще се проведе във VIVACOM Art Hall.

Повече информация за събитието може да намерите на уеб сайта на Startup Weekend Sofia.

Ако имаш идея, състезателен дух, надъхан си да действаш и побеждаваш, то сега имаш възможност да стартираш и заедно с това да спечелиш страхотни награди! Ще се присъединиш и ти, нали?! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
13 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments