https://blog.superhosting.bg/startup-weekend-sofia-nov-2013.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Вземи безплатен пропуск и открий предприемача в себе си!

2015-09-01
Новини и събития
Startup, Startup Weekend, Startup Weekend Sofia, стартъп, предприемач, онлайн бизнес, програмист, дизайнер,

След броени дни предстои петият Startup Weekend Sofia и общо седми за страната ни след тези във Варна и Пловдив. Събитието е следващото от поредицата „Най-готините БГ уеб събития“, които сме ви подготвили и се провежда по много специално време. В седмицата от 15 до 22 ноември по цял свят ще се състоят общо 200 Startup Weekend-a, които са една четвърт от общо 800-те събития за цялата 2013 година!

Като партньор на Startup Weekend Sofia, както и на цялата предприемаческа общност в България, нашата хостинг компания предоставя възможност на трима от вас да се включите напълно безплатно. Вижте как!

Startup Weekend >

Startup Weekend-ите са интензивни 54-часови събития, които събират на едно място програмисти, дизайнери, маркетинг и стартъп ентусиасти. Всички те заедно споделят своите идеи, сформират екипи, изграждат и разработват продукти, стартират нов бизнес. И всичко това само за един уикенд! 🙂

Независимо дали търсите обратна връзка за вашата идея, човек със специфични умения или екип, който да ви помогне да я реализирате, то Startup Weekend е средата, която ви дава възможност да направите първите си StartUP стъпки. Препоръчваме ви и да почетете пълната информация относно това как протича този уикенд „маратон“ – какво се случва преди, по време на и след събитието! 🙂

Наградите >

В края на уикенда всеки отбор презентира своя проект пред жури, което се състои от професионалисти с практически опит в сферата на предприемачеството. Те оценяват отборите и заедно с това дават своите мнения и препоръки за постигнатите резултати от участниците по време на уикенда. Отборите победители ще спечелят много и различни награди от спонсорите на събитието.

Освен това, ние от СуперХостинг.БГ ще изберем и ще подкрепим 3 отбора като ги наградим с Cloud услуги на стойност 1000 лв., за да осигурим гъвкавост и надеждност на ресурсите, необходими за развитието на проектите им.

Global StartUP Battle >

Както споменахме, седмицата от 15 до 22 ноември е натоварена с множество Startup Weekend събития по цял свят и носи името „Global StartUP Battle„, като „битките“ ще бъдат три. Сигурно се досещате, че тук вече състезанието е на глобално ниво! 🙂

Първата и най-престижна е наградата на „Шампионите“ – първите два отбора от всяко местно събитие (общо 400 отбора) ще се борят за вниманието на компетентно жури от Google, AOL и други технологични гиганти. Наградата за отбора победител е общо $40 000, а за класиралите се на второ и трето място е финансиране до $10 000 (или общо $20 000).

Втората битка е за онлайн търговците, в която може да участва всеки отбор, независимо дали е победител в уикенда или не. Единственото условие е идеята им да може да се реализира с онлайн магазин.

За последната битка отново не е необходимо отборът да е победител в местното състезание. Тя е насочена към нежната половина и всеки отбор сформирал се вследствие на идея предложена от жена или е съставен в поне 50% от жени, или пък ако лидерът е жена, то той се класира за надпреварата.

Отборите победители в трите битки ще спечелят полети и настанявания до централите на съответните спонсори (съответно Google, BigCommerce и Coca Cola), още награди, менторство, помощ и ценни съвети от тях. Заслужава си да опиташ, нали?!

Как да спечелите безплатен пропуск? >
За да спечелите един от безплатните пропуски за Startup Weekend Sofia, които ще предоставим на трима от най-ентусиазираните предприемачи е необходимо до обяд на 14 ноември (четвъртък) да оставите като коментар под тази публикация своята гледна точка „дали, как и какво“ на следния въпрос:Ако имаш 54 часа да промениш света стартирайки нов бизнес, мотивиран ли си да действаш сега?Заедно с организаторите ще определим трите най-интересни и интригуващи мнения и техните автори ще получат абсолютно безплатен пропуск за събитието. Спечелилите ще обявим отново на 14-ти ноември.

За онези, които няма да са сред късметлиите, спечелили безплатен пропуск, предоставяме допълнителна възможност:

Регистрирайте се за събитието и вземете 25% отстъпка с промо код SUPERHOSTING ! Побързайте, местата са ограничени! 🙂

Ще помолим в коментара си да добавите линк към вашето портфолио, да ни представите вашите идеи и/или реализирани проекти, както и да ни разкажете защо искате да участвате на Startup Weekend Sofia. Не забравяйте да посочите и своите имена и актуален e-mail, за да можем да се свържем с вас.

Кога и къде ще се проведе? >

Startup Weekend Sofia ще започне в 18:30 ч. на 15 ноември, ще продължи до вечерта на 17 ноември (от петък до неделя) и ще се проведе във VIVACOM Art Hall.

Повече информация за събитието може да намерите на уеб сайта на Startup Weekend Sofia.

Ако имаш идея, състезателен дух, надъхан си да действаш и побеждаваш, то сега имаш възможност да стартираш и заедно с това да спечелиш страхотни награди! Ще се присъединиш и ти, нали?! 🙂

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

13 Коментара към "Вземи безплатен пропуск и открий предприемача в себе си!"

Уведоми ме при
avatar
Силвена Ралинова
Editor

Здравейте,

Благодарим на всички ви за ентусиазма и страхотните отговори! 🙂

С организаторите избрахме трима от вас и това са:
Krasimir Tsolov
Ставри Георгиев
Petya

Честито на спечелилите! 🙂

На всички напомняме, че имате възможност да се регистрирате за събитието с 25% отстъпка с промо код SUPERHOSTING !

Ще очакваме с нетърпение да се видим утре! Вярваме, че уикендът ще бъде изпълнен с много добри идеи и приятни емоции! 🙂

Атанас Атанасов
Гост

Добри домакини сте, но вкъщи явно има мафия 😀

Силвена Ралинова
Editor

Здравейте,

Отговорите на всички ви много ни зарадваха и нас, и организаторите. Наистина беше трудно да изберем на кой точно да предоставим пропуските!

Много е хубаво, че всички сте надъхани с ентусиазъм и желание за нещо голямо, за промяна, за победа. Това ви прави с крачка по-близо до успеха, затова – действайте, продължавайте да дерзаете и не се отказвайте! 🙂

Надяваме се все пак да срещнем, ако не на този Startup Weekend, то на някое от следващите издания на събитието!

Mihal Kambarev
Гост
Еииии, дано не съм изпуснал последния влак 🙂 Ако имам 54 часа, през които промяната ще бъде единствено възможна, най-вероятно бих действал и то бих действал с най-глупавата, откачена и нелепа идея, за която успея да се сетя. От друга страна, доста по-мотивираща е мисълта за смъртта. Вярно, кофти тема, но доста отрезвяваща и мотивираща – какво бихте направили ако ви остават 54 часа живот? Бихте ли драли с нокти по вратата, за да остане нещо, било то и малко след вас за света, в който живеем? – Да! Бих… още »
Petya
Гост

StartUp Weekend-a е вдъхновяващо креативно изживяване, защтото всеки работи като зомби, един екип дава всичко от себе си продукта му да стане най-най. Обстановката, хората, случващото се всичко само по себе си е един страхотен заряд, който ражда неповторими идеи, стиковат се от всички членове на екипа и се ражда гениалната идея, за която се чудиш как не си се сетил по-рано. Е, и заради кафето от Starbucks си заслужава, също така и е време да се направи качествен Harlem Shake 😀

Владислав Герасимов
Гост
Владислав Герасимов
Дали – Пред един предприемач не стои въпросът „Дали?“, а „Кога?“. Дали ще има успех сега или в следващото си начинание – важното е, че рано или късно той ще настъпи. Как – Съществува едно правило, споменавано от Malcolm Gladwell, за 10-те хиляди часа. Според него, за да си добър и да имаш успех в дадена област, трябва да си практикувал в нея поне 10 000 часа от времето си. Представям си ситуацията как бих оползотворил тези 54 часа, ако вече съм преминал през правилото на Малкълм. А сега си… още »
Атанас Атанасов
Гост
1. Е неее 😀 2. Чрез 54 часов brainstorming и кодиране с уникално ненормални хора. 3. Бизнес е много плаващо понятие поради различните свойства на парите, периодите и преградите в съзнанията. Невероятните технологии, с които разполага всеки в джоба си трябва само да се насочат. Бъдещето се базира на универсалната човешка любов към самия шанс за живот и емоции. Апликация „Catch a smile“, която да дава възможност да се направи снимка на лицето,което гледа дисплея на телефона,когато съдържателя реши за добре. Съдържателя предварително избира начина, по който да извади най-хубавата… още »