SSL сертификати от Comodo

В подробен материал обърнахме внимание какво точно представляват SSL сертификатите и SSL с Extended Validation, как ни защитават и какво трябва да вземете предвид при избора си на такъв сертификат. Най-общо казано SSL сертификатите осигуряват криптирана връзка между уеб сървъра (сайта) и браузъра на клиента.

Различните сайтове и онлайн проекти предполагат нужда от различни решения и разнообразие от варианти. Затова от началото на месеца към предлаганите от нас сертификати на VeriSign и GeoTrust, добавихме още една от известните марки в онлайн сигурността Comodo. Винаги сме се стремили да обогатяваме гамата на нашите хостинг услуги и да ви предложим възможно най-добрите решения. С новото ни предложение от Comodo вече можете да се възползвате от още по-гъвкави и достъпни SSL сертификати, които осигуряват необходимата надеждност и сигурност.

SSL сертификатите на Comodo не отстъпват пред другите сертификати:

  • съвместими са с 99% от браузърите;
  • предлагат бърза верификация по домейн или организация;
  • криптирана връзка до 256 бита;

Като голямо преимущество можем да посочим, че Comodo предоставят статичен печат дори при базовия сертификат Comodo Essential, който струва само 19,90 лв. с ДДС за година. Статичният печат несъмнено още повече спомага за повишаването на доверието на посетителите на вашия сайт. По този начин само с верификация по домейн в рамките на няколко часа, имате възможност да си осигурите много добро и достъпно решение за сигурността на вашите потребители чрез Comodo SSL сертификат.

Интересен сред новите ни предложения e и Comodo Essential Wildcard сертификата, който важи за неограничен брой поддомейни и също се предлага на атрактивна цена от 139 лв. с ДДС за година. При другите видове сертификати е възможно издаването на такъв само на един домейн, който е точно дефиниран. Този детайл е много важен при конфигурацията, защото moyatdomain.bg технически е различен от поддомейна www.moyatdomain.bg. При SSL сертификатите, това условия се спазва много стриктно. Wildcard SSL сертификатите обаче обхващат и поддомейните на домейна, които искате да бъдат осигурени като например www.moyatdomain.bg, blog.moyatdomain.bg, registration.moyatdomain.bg и др. Wildcard SSL сертификатите работят по същия начин, като другите SSL сертификати и преминават през същите процеси за верификация. В случая със сертификата Comodo Essential Wildcard верификацията се осъществява по домейн в рамките на един до два дни. Тя включва проверка на регистрацията на домейна, администратора му и възможността той да одобри издаването на сертификата.

Включването на Comodo SSL сертификати в нашето портфолио бе провокирано от желанието ни да осигурим още една възможност за вас при доста достъпни и атрактивни условия, които да отговарят на широк спектър от потребности. Ще се радваме ако новото ни предложение бъде полезно за вас.

Допълнителна информация за всички предлагани от нас SSL сертификати, можете да намерите на нашия уеб сайт, раздел Услуги.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!