Онлайн магазин в стил Contempo

Поредното допълнение в дизайните на Shopiko се казва Contempo. Oтличава се със съвременна и модерна визия, закодирани още в наименованието му.

Contempo прави впечатление с представянето на списъка с категории във вашия онлайн магазин, две основни банер позиции, слайдер, в който да представите актуални промоции или нови продукти, удобна търсачка и още допълнения, които ще допринесат за по-доброто потребителско изживяване на вашите клиенти. Категориите се визуализират, както в главното меню, така и в лявото меню на магазина. Това създава удобство за потребителите на вашия магазин и възможност да се запознаят с пълния списък от продукти, които предлагате и то само с няколко клика.

03-Contempo-product-01

Не изневерихме на стила си в разработването на новите дизайни в Shopiko и този път също добавихме визуални ефекти в грида с продукти на начална и категорийна страница, при добавяне на продукти в количката и при разглеждане на изображенията в слайдера. При този шаблон разработихме и нова структура за footer менюто. То е разделено на 4 части за по-структурирано представяне на важната за вашите клиенти допълнителна информация.

Contempo e подходящ избор, ако имате идея за онлайн магазин за дрехи, бижута и аксесоари, козметика, стоки за дома, електроника, спорт и др.

Може би вече искате да видите Contempo в действие? Подготвихме за вас демо магазин с примерни продукти, за да разгледате всеки детайл от новия дизайн в Shopiko.

ВИЖТЕ ДЕМО

Ако все още търсите подходящо решение за вашия онлайн бизнес, сега е моментът да заявите своя безплатен Shopiko акаунт за 14 дни от тук.

Димитър Денев
Митко може да изгради онлайн магазин на всяка платформа, но харесва най-много SaaS, защото предпочита да продава пред това да програмира. СуперСилата на Митко е, че знае много за електронната търговия и не се притеснява да го споделя.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments