Онлайн магазин в стил Contempo

Поредното допълнение в дизайните на Shopiko се казва Contempo. Oтличава се със съвременна и модерна визия, закодирани още в наименованието му.

Contempo прави впечатление с представянето на списъка с категории във вашия онлайн магазин, две основни банер позиции, слайдер, в който да представите актуални промоции или нови продукти, удобна търсачка и още допълнения, които ще допринесат за по-доброто потребителско изживяване на вашите клиенти. Категориите се визуализират, както в главното меню, така и в лявото меню на магазина. Това създава удобство за потребителите на вашия магазин и възможност да се запознаят с пълния списък от продукти, които предлагате и то само с няколко клика.

03-Contempo-product-01

Не изневерихме на стила си в разработването на новите дизайни в Shopiko и този път също добавихме визуални ефекти в грида с продукти на начална и категорийна страница, при добавяне на продукти в количката и при разглеждане на изображенията в слайдера. При този шаблон разработихме и нова структура за footer менюто. То е разделено на 4 части за по-структурирано представяне на важната за вашите клиенти допълнителна информация.

Contempo e подходящ избор, ако имате идея за онлайн магазин за дрехи, бижута и аксесоари, козметика, стоки за дома, електроника, спорт и др.

Може би вече искате да видите Contempo в действие? Подготвихме за вас демо магазин с примерни продукти, за да разгледате всеки детайл от новия дизайн в Shopiko.

ВИЖТЕ ДЕМО

Ако все още търсите подходящо решение за вашия онлайн бизнес, сега е моментът да заявите своя безплатен Shopiko акаунт за 14 дни от тук.

Димитър Денев
Митко може да изгради онлайн магазин на всяка платформа, но харесва най-много SaaS, защото предпочита да продава пред това да програмира. СуперСилата на Митко е, че знае много за електронната търговия и не се притеснява да го споделя.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.
Black Friday Shopiko

Black Friday ‘21: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин [Аудио]

0
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
Бизнес планиране в 3 стъпки - какво, как, защо?

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо? [Аудио]

2
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2022 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.