5 безплатни пропуска за семинара „Новите SEO правила“

Новите SEO правилаТази есен ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ сме ви подготвили поредица от полезни и приятни event-и! 🙂 Представяме ви следващото събитие – семинар Новите SEO правила! Събитието е насочено към всички, които се интересуват SEO – без значение е дали сте оптимизатор и специалист или сте само ентусиаст!

Семинарът Новите SEO правила ще се проведе на 20 ноември 2012 г. А ние като партньори на събитието ви предоставяме възможност да спечелите 5 безплатни пропуска.

Едни от най-добрите специалисти в България ще споделят новостите, както и повече за добрите практики в SEO. По време на този семинар ще имате възможността да се запознаете с новите правила за SEO, които са в сила след последните промени и ъпдейти на Google. Част от въпросите, на които те ще отговорят са:

 • кои са сайтове, които пострадаха от ъпдейтите Панда и Пингвин на Google?
 • как да възстановите и предпазите вашия сайт от тези ъпдейти?
 • какво е Microdata и как се използва?
 • как да създавате качествено съдържание?
 • как да оптимизирате сайт за англоезичен пазар?
 • и много други.

Всички очаквахме, че семинара Новите SEO правила ще е трамплин към така чаканата и желана SEO конференция. Както каза и нашият приятел и партньор Оги Младенов в интервю от миналата седмица, това беше първоначалното и леко подвеждащо мнение. Поради големия интерес и след последните update-и на алгоритъма на Google, определено хората имат нужда да разберат повече „защо, как и кога“ трябва да се случат нещата от гледна точка на SEO и билетите в залата се разпродадоха почти изцяло за 2 седмици…. а вие, ще дойдете ли!? Побързайте, защото и като партньори, трудно се преборихме за 5 билета, а тепърва има много желаещи! 🙂

Лектори и теми

Лектори на семинара ще бъдат Огнян Младенов, Васил Тошков, Лили Грозева, Любомир Любомиров и Димитър Димитров.

Лекциите, които те ще водят са на различни теми:

 • Контент и Оптимизация, създаване на качествено съдържание;
 • SEO след Panda & Penguin (оптимизирай зоопарка);
 • Microdata & SEO, добри практики.;
 • Google+ Local;
 • Генериране на органичен трафик, креативен и ефективен линк билдинг;
Кога и къде ще се проведе?

Семинарът Новите SEO правила ще се проведе на 20 ноември 2012 (вторник) в СТЦ Интерпред. Регистрацията е от 8:00 часа, а началото ще бъде поставено в 9:00 часа.

Как да сечелите безплатен пропуск?
За да спечелите своя пропуск е необходимо до обяд на 16 ноември (петък) да оставете като коментар под тази публикация вашите въпроси за всичко, което ви вълнува около новите ъпдейти на Google.
Чрез томбола ще изтеглим 5 отговора и техните автори ще получат безплатен пропуск за събитието.
Ще ви помолим да посочите вашите имена и точен имейл във формата за коментари, за да може да се свържем с вас.
Допълнителна информация за събитието

можете да намерите на уеб сайта на семинара.

Организиратори на събитието са Interactive Seminars, част от дигитална агенция Interactive Share и SEOM.bg (интернет маркетинг агенция предлагаща SEO услуги, фирмени обучения и консултации).

Заредете се с ентусиазъм и SEO настроение и се присъединете с нас към семинара! Очакваме с нетърпение да се видим във вторник! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
83 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)? [Аудио]

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
Black Friday Shopiko

Black Friday ‘21: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин [Аудио]

0
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт? [Аудио]

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!