„Аз, ученикът“ – събитие за ученици с мечти и идеи

Ако си ученик вече знаеш, че лятото започва, когато учебната година свърши! Време е за забавление, край на ранното ставане и ученето до късно!

Нека лятото започне сега!

През ваканцията времето е само ваше и можете да развихрите въображението си. Случват се толкова много чудеса около и вътре във вас! Раждат се идеи, намирате съмишленици. Лятото е времето, в което много ученици ни изненадват със своите онлайн проекти – блогове, където споделят летни изживявания, лично творчество, интересна информация за свои идоли, както и сайтове написани изцяло от тях.

Нашият екип често си говори с умни и дейни български ученици за техните мечти, идеи, проекти. Голяма част от тях осъществят и благодарение на инициативата Ученици.БГ, която създадохме за всички ученици и учители. За нея можем да си поговорим на едно готино тийн събитие, организирано от нашите приятели от Мечти в действие – WishBOX и Уча.се!

„Искам повече. Мога повече!“ е мотото на третото по ред издание на „Аз, ученикът!“ и нашият екип ще бъде там, за да разберем какво искате, какво можете и с какво можем ние да ви помогнем да осъществите мечтите си.

Освен това ще се срещнете с интересни хора – повечето тийнейджъри като вас. Заедно ще се катерим на стена, ще танцуваме в хип-хоп ритъм, ще се включим в работилниците за развитие на умения, ще научим интересни съвети за предприемачество. Организаторите обещават още много забавни активности. Очертава се интересен съботен следобед.

Ще можем заедно да чуем историите на ученици и студенти, които са реализирали свои проекти. Те ще ни разкажат какво са научили за лидерството, в какво се крие удовлетворението от участие в социалните и граждански инициативи, както и защо е толкова приятно да се занимаваш с танцово и музикално изкуство. Ето кой и за какво ще говори:

  • Мино Караджов на 15, който заедно със своя съученик Митко Плачков разработва детска площадка за генериране на електричество;
  • Милка Стойчева на 18, която заедно с отбора си по дебати събира 30 000 лв., за пътуването и участието на отбора на финалите на международното състезание World Scholars’ Cup в САЩ.
  • Ива Ненова на 13, която заедно със своя съученичка организира благотворителен концерт, за събиране средства за борба с рака;
  • Марио Мишев – „пораснал тийн“, наш приятел и един от основателите на най-популярния сайт за история – Българска история.

Очакваме ви на 20-ти юни в Синдикален дом на бул. Мария Луиза 106 в София от 12:30 до 16:30 часа. Входът е свободен! Всички желаещи трябва предварително да се регистрират на сайта на събитието.

За най-готините и най-мотивираните ученици сме приготвили награди!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин

8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин [Аудио]

0
Сега е време да Ви помогнем да създадете бързо, лесно и в рамките на часове, своя онлайн магазин с платформата Shopiko.
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други
Черен петък '21: Подготовка на сайта, стоката и служителите

Black Friday ‘21: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!