Станете част от четвъртото издание на js.talks(„Bulgaria“) 2018

Програмисти, js фенове, готови ли сте за една от най-очакваните конференции?

if (отговорът e “Да”)

{

Каним ви на една от най-големите и любими конференции, свързани с програмиране и технологии, а именно js.talks(„Bulgaria“);. Събитието ще се проведе на 17 ноември 2018 г. в Sofia Event Center. Oрганизаторите обещават страхотна атмосфера, изпълнена с много код, интересни презентации и полезни запознанства. Очакваме ви точно в 8:30 ч., за да можете да се регистрирате и да ви остане време за чаша кафе и нетуъркинг.

Какво ви очаква?

 • СуперСъбота, посветена на JavaScript;
 • 1200 посетители;
 • 5 панела;
 • 25 презентации;
 • 25 лектори;
 • почивки, коктейли и нетуъркинг.

Заедно с js професионалисти и ентусиасти, ще научете по нещо ново и ще създадете нови полезни и интересни контакти. Благодарение на петте панела с различни теми и цели и на широкото тематично поле, което обхващат, ще успеете да достигнете до дълбините на уеб технологиите.

За един от най-използваните програмни езици ще ви разкажат специалисти с дългогодишен опит, овладели силата на JavaScript. Те ще споделят опит, знания, грешки при работата с JS и тяхното бързо отстраняване.

Ето някои от темите и СуперЛекторите:

 • „Office UI fabric – building modern Office 365 applications“, DimchoTsanov;
 • „Dockerizing Angular Contribution“, Georgi Parlakov;
 • „Angular + .NET Core => application for Mobile, Web, Desktop“, Andrei Ignat;
 • „CSS headache in Angular“, Igor Joshevsi;
 • „Web Components Everywhere“, Iliya Dakiev;
 • „Micro Frontends – A Microservice Approach To The Modern Web“, Ivan Jovanovic .

Още от програмата на събитието може да видите тук.

А освен всичко дотук изброено, имаме и още една добра новина! Регистрацията за събитието е напълно безплатна, за да имат възможност всички js фенове да станат част от конференцията и да преживеят едно супер събитие, на което ще бъдем и ние, разбира се.

Стараем се винаги да си тръгвате с усмивка при срещата със СуперХостинг.БГ. И този път няма да изневерим на себе си: Подготвили сме ви специални активности и подаръци на нашето кътче. Заповядайте да си поговорим и забавляваме, а и да ви споделим някои нивости при нас, свързани с Node.js!

Регистрирайте се напълно безплатно за js.talks („Bulgaria“); до 16 ноември! >>> FREE REGISTRATION

}

Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!