https://blog.superhosting.bg/joomla-day-2012.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

7 безплатни пропуска за Джумла! Ден 2012

2018-11-23
Новини и събития
joomla, joomla!day, джумла!ден, джумла ден 2012, джумла, joomla 3, безплатен пропуск, bezplaten, въпрос, отговор, системата за управление на съдържанието, CMS, Content Management System

Джумла! Ден 2012 БългарияИ дойде време да си поговорим за Joomla! и по-скоро за Джумла! Ден 2012 България... :)В продължение на шест години са проведени над 130 такива събития по цял свят, като популярността им непрекъснато расте. Джумла! Ден 2012 България вече “чука на вратата” (виж кога) и е 26-тия подред за тази година в световен мащаб.

Нашата хостинг компания има удоволствието за поредна година да е част от това събитие, превърнало се вече в традиция и за българската Joomla общност. Като партньори на Джумла! Ден 2012 България ви подаряваме 7 безплатни пропуска (вижте как).

Joomla! общностите по света се събират на тези дни, за да си сътрудничат и разширяват своите знания за тази система за управление на съдържанието (CMS). Джумла! Ден дава възможност на крайните потребители, мениджърите, администраторите, разработчиците от общността да се срещнат и обсъдят ”горещите” новости около системата.

Джумла! Ден е събитие,
 • чиято цел е да се популяризира Joomla!;
 • което събира на едно място хора с общи интереси в областта на Joomla! – потребители, партньори, клиенти, разработчици;
 • на което можете да проследите какви са тенденциите в развитието на системата, както и да получите полезни съвети за вашите Joomla! проекти;
 • което е предназначено не само за програмисти и администратори, но и за всеки с интереси в областта на различни CMS системи или изграждането на уеб сайтове.
Джумла! Ден 2012 България
 • се организира за четвърти пореден път;
 • тази година прави значително постижение като посреща няколко от водещите международни лица на Joomla! общността. Сред имената са главните разработчици на два от най-популярните компонента за Joomla! - K2 и VirtueMart;
 • ще ви срещне с професионалисти, които ще споделят своето ноу-хау и познания, солиден опит и най-добри практики свързани с Joomla!; ще ви разкрият различни техники и тенденции при изграждане и управление на уеб сайтове, както и за тяхната оптимизация и сигурност ;
 • ще ви срещне и с други членове от общността, които имат свежи идеи и решения, и с които ще можете да споделите и обмените опит и идеи;
 • ще бъде един изпълнен с емоции ден 🙂

Джумла! Ден 2012 България ще се проведе

на 13 октомври 2012 (събота) в учебната зала на Telerik - софтуерна академия. Регистрацията тази година започва в 8:30 часа, за да може в програмата на събитието да се включат повече теми и презентации. Началото ще бъде поставено в 9:30 часа с гореща тема, а заключителната тема е рамките на един час – от 17:30 до 18:30 часа.

Как да сечелите безплатен пропуск?

Преди седмица публично бе обявена новата версия на системата - Joomla! 3.0! 🙂 Тя обещава доста подобрения, като най-същественото е, че ще бъде първата напълно мобилна CMS.

Провокираме ви да споделите с нас какви са вашите очаквания от версия 3.0? Кои от новостите ще ви помогнат? А кои ще ви липсват? Има ли някои от промените, които по-скоро ще ви пречат, отколкото помогнат във вашите проекти?

За да спечелите своя пропуск е необходимо до обяд на 11 октомври (четвъртък) да оставете вашето мнение като коментар под тази публикация.

С организаторите на събитието ще изтеглим чрез томбола 7 отговора и техните автори ще получат абсолютно безплатно пропуск за събитието. Очакваме вашите интересни мнения и коментари, за които ще можете да получите повече информация и директно на Джумла! Ден 2012 “от извора” и от най-знаещите и можещите в областта...

Не забравяйте да оставите вашите имена и точен имейл във формата за коментари, за да може да се свържем с вас.

Допълнителна информация за събитието

можете да намерите на следните адреси:

 • Програма на Джумла!Ден 2012 България
 • Лектори на Джумла!Ден 2012 България
 • Мястото на Джумла!Ден 2012 България
Знаете, ли че...

уеб сайтът joomla.org наскоро навърши 7 години?! А знаете ли кой още вече е на 7? 🙂 Ако все още не сте се почерпили за рожденика, тук >> можете да го направите! 🙂 Наздраве!

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Уведоми ме при
СуперХостинг.БГ
Editor

Благодарим на всички за интересните мнения и участието в нашата блог игра!

Нашата томбола определи следните 7 печеливши:

Делян Василев
Александър Кръстев
Константин Рачев
Петър Маринов
Милен Георгиев
Младен Йорданов
Биляна Чавдарова

Честито на печелившите!
Надяваме се да се видим с всички на събитието тази събота! 🙂

Марио Димитров
Гост

Очаквам по-бързо инсталиране на приложения с по-малко стъпки, подобрен интерфейс, оптимизирана функционалност.

С поздрави 🙂

Deian Motov
Гост

Joomla 3.0 e крачка напред, като за пореден път се убеждавам в превъзходството и над wordpress. Приложенията разработвани за нея са далеч по сериозни като процент. При другата система плявата е толкова много в плъг-ин мениджъра (който все пак е доста удобен с бързите инсталации), че трудно могат да се намерят качествените разширения. От опита ми с 3.0 до момента виждам някой промени в АПИ-то, които изискваха промени по MVC-то на моя продукт. Все още документацията за промените в 3.0 е "кът". Мисля все пак че заради нововъведенията и добрите… още »

Биляна Чавдарова
Гост
Биляна Чавдарова

Много крайно изказване. Има значение за какъв сайт става въпрос. В някои отношения WordPress превъзхожда Joomla. Административният панел, който всеки тук е изтъкнал като неудобен в Joomla, лекотата.... Останалото е относително.

Deian Motov
Гост

WordPress да е лек? Това не е вярно. Работих в една от 6-те хостинг компании, които wordpress препоръчваха. Дори лично съм участвал в разговор с моя шеф и Matt ot Automattic. Клиентите ни бяха основно с wordpress - еми не е лек. Добре че го пренаписаха защото кода на стария беше като книжка с вицове. Но все пак минаха 5 години от тогава, но и сега като реализирам един проект с него ми прави впечатление, колко излишни неща прави, само и само да помогне на супер новите разработчици на разширения… още »

Биляна Чавдарова
Гост
Биляна Чавдарова

Аз харесвам и работя и с двете CMS и с удоволствие и интерес ще отида на JoomlaDay.
Далеч съм от мисълта да възхвалявам WordPress, особено в постинг за Joomla и да преубеждавам феновете на Joomla.
Просто съм против толкова крайни изказвания и това някой да се опитва да си наложи мнението(от преди 5 години).

Илиана Илчева
Гост
Илиана Илчева

Повечече функции в админ панела

Боян Янков
Гост

Фирмите, чиито сайтове работят на Joomla често срещат проблем с администрирането на сайтовете - забравят как се работи с административния интерфейс или просто им е труден. Joomla 3 за мен е съществена крачка напред, а като най-голямо подобрение аз отчитам потребителския интерфейс на административния панел, който изглежда по-ясен и по-лесен.
Очаквам да се обърне внимание на лесната работа със съдържание, multisite, multilanguage, seo, мобилни устройства, социални мрежи.

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other