7 безплатни пропуска за Джумла! Ден 2012

Джумла! Ден 2012 БългарияИ дойде време да си поговорим за Joomla! и по-скоро за Джумла! Ден 2012 България… :)В продължение на шест години са проведени над 130 такива събития по цял свят, като популярността им непрекъснато расте. Джумла! Ден 2012 България вече “чука на вратата” и е 26-тия подред за тази година в световен мащаб.

Нашата хостинг компания има удоволствието за поредна година да е част от това събитие, превърнало се вече в традиция и за българската Joomla общност. Като партньори на Джумла! Ден 2012 България ви подаряваме 7 безплатни пропуска.

Joomla! общностите по света се събират на тези дни, за да си сътрудничат и разширяват своите знания за тази система за управление на съдържанието (CMS). Джумла! Ден дава възможност на крайните потребители, мениджърите, администраторите, разработчиците от общността да се срещнат и обсъдят ”горещите” новости около системата.

Джумла! Ден е събитие,
 • чиято цел е да се популяризира Joomla!;
 • което събира на едно място хора с общи интереси в областта на Joomla! – потребители, партньори, клиенти, разработчици;
 • на което можете да проследите какви са тенденциите в развитието на системата, както и да получите полезни съвети за вашите Joomla! проекти;
 • което е предназначено не само за програмисти и администратори, но и за всеки с интереси в областта на различни CMS системи или изграждането на уеб сайтове.
Джумла! Ден 2012 България
 • се организира за четвърти пореден път;
 • тази година прави значително постижение като посреща няколко от водещите международни лица на Joomla! общността. Сред имената са главните разработчици на два от най-популярните компонента за Joomla! – K2 и VirtueMart;
 • ще ви срещне с професионалисти, които ще споделят своето ноу-хау и познания, солиден опит и най-добри практики свързани с Joomla!; ще ви разкрият различни техники и тенденции при изграждане и управление на уеб сайтове, както и за тяхната оптимизация и сигурност ;
 • ще ви срещне и с други членове от общността, които имат свежи идеи и решения, и с които ще можете да споделите и обмените опит и идеи;
 • ще бъде един изпълнен с емоции ден 🙂

Джумла! Ден 2012 България ще се проведе

на 13 октомври 2012 (събота) в учебната зала на Telerik – софтуерна академия. Регистрацията тази година започва в 8:30 часа, за да може в програмата на събитието да се включат повече теми и презентации. Началото ще бъде поставено в 9:30 часа с гореща тема, а заключителната тема е рамките на един час – от 17:30 до 18:30 часа.

Как да сечелите безплатен пропуск?

Преди седмица публично бе обявена новата версия на системата – Joomla! 3.0! 🙂 Тя обещава доста подобрения, като най-същественото е, че ще бъде първата напълно мобилна CMS.

Провокираме ви да споделите с нас какви са вашите очаквания от версия 3.0? Кои от новостите ще ви помогнат? А кои ще ви липсват? Има ли някои от промените, които по-скоро ще ви пречат, отколкото помогнат във вашите проекти?

За да спечелите своя пропуск е необходимо до обяд на 11 октомври (четвъртък) да оставете вашето мнение като коментар под тази публикация.

С организаторите на събитието ще изтеглим чрез томбола 7 отговора и техните автори ще получат абсолютно безплатно пропуск за събитието. Очакваме вашите интересни мнения и коментари, за които ще можете да получите повече информация и директно на Джумла! Ден 2012 “от извора” и от най-знаещите и можещите в областта…

Не забравяйте да оставите вашите имена и точен имейл във формата за коментари, за да може да се свържем с вас.

Допълнителна информация за събитието

можете да намерите на следните адреси:

 • Програма на Джумла!Ден 2012 България
 • Лектори на Джумла!Ден 2012 България
 • Мястото на Джумла!Ден 2012 България

Знаете, ли че…

уеб сайтът joomla.org наскоро навърши 7 години?!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
29 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Съвети от СуперХостинг.БГ за уникарно име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма? [Аудио]

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.
Black Friday '21: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

Black Friday ’21: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък [Аудио]

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията. 
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други