Gatta.bg: За старта „уж на шега“ до успешния бизнес

Знаете ли какво свързва котките и дамите? – Те много си приличат. Красиви, грациозни, своенравни, претенциозни и… Списъкът е дълъг. Но какво общо имат котките и дамите със СуперХостинг.БГ или gatta.bg?

Оригинални визии на Gatta.bg

Е, разберете от следващите редове. Запознаваме Ви със Зори и Владо – те си имат собствен бизнес, който ги изпълва с ежедневно удовлетворение и многократно им се отблагодарява за смелостта от първата стъпка.

И така…

#1 Кои са личностите, които стоят зад gatta.bg?

Здравейте! Аз съм Зори. По професия съм икономист. Цялата ми професионална кариера, почти 20 години, е в областта на търговията. Повечето време като управител на компания за внос и дистрибуция на козметика и козметични продукти. А от около 5 години управлявам своя фирма.

От 2017 година фирмата ни е представител на полския моден бранд Gatta за България. Тогава започнаха и по-сериозните ни опити за бизнес в онлайн пространството.

Разбира се, нищо от това нямаше да е възможно без подкрепата на Владимир – моята половинка и партньор в бизнеса.

Имаме две прекрасни деца, които са нашата мотивация да вървим напред.

#2 Как се роди идеята за Вашия бизнес?

Всичко започна след среща с много близък наш приятел от Сърбия. Той ни сподели за работата си с Gatta и с предимствата на онлайн търговията.

Днес съм щастлива, че този проект, който стартирах като на шега, докато бях бременна, се превърна в успешен бизнес. Ежедневно той ми дава възможност да се уча и да се развивам в областта на дигиталния маркетинг.

Gatta.bg - онлайн магазин за дамски чорапи

#3 Каква беше Вашата най-голяма трудност при стартирането на собствен бизнес?

Не бих казала, че сме срещали трудности. По-скоро за нас беше предизвикателство да се научим как правилно да развием нашия онлайн магазин и как да достигнем до нашите потенциални клиенти.

#4 Как избрахте домейна на Вашия магазин?

Нямахме никакви колебания.

Когато открихме, че домейнът gatta.bg е свободен, се уверихме, че се движим в правилната посока. В превод от италиански „gatta“ означава „котка“. Дамите, които искат да изглеждат грациозно и мистериозно – за тях са продуктите с марка Gatta.

#5 Доколко смятате, че името на сайта/бизнеса има значение за неговия имидж и успех?

Твърдо съм убедена, че името на сайта е от огромно значение.

Това е нашата визитка. Необходимо е тя да дава точна и недвусмислена информация, както и да вдъхва сигурност на клиента за качествата на продукта и услугата.

Gatta.BG - българският представител на марката Gatta

#6 До каква степен сайтът е важен за развитието на един бизнес в наши дни?

В днешното забързано ежедневие хората все по-често правят избора си в онлайн пространството. Там могат бързо и лесно да намерят търсените продукти, да сравнят цени, да купят или просто да получат повече информация. Затова е нужно да се отдели специално внимание на сайта, както и да се вложат усилия в поддържането му. Чрез него е необходимо да спечелим доверието на клиента, като му покажем предимствата на нашите продукти и услуги.

#7 Вие използвате платформата Shopiko за развитието на Вашия онлайн магазин. Какво най-много Ви харесва в нея?

Основното предимство е – независимост!

Винаги, когато реша, мога сама да избера дизайна на сайта, да направя корекции, да въведа нови артикули, да публикувам новини, да пусна промоция и т.н. Това ми дава страхотна свобода. ☺

На второ място е поддръжката 24/7. Това ми дава сигурност, че винаги мога да получа необходимата информация или помощ.

Посетете магазина gatta.bg и разгледайте оригиналните им продукти!

#8 Какво бихте посъветвали хората, които обмислят да стартират свой онлайн магазин?

Да обмислят добре дали могат да се справят с това предизвикателство. Онлайн магазинът е сериозно начинание и изисква много усилия, търпение и постоянство. За да са успешни, те трябва да харесват и обичат, това което правят.

На мен ми дава удовлетвореност, свобода и възможност да отделя повече време на децата и семейството си.


Радваме се, че нашите клиенти са източник на вдъхновение – за нас и за Вас, скъпи читатели. Може би никога няма да се уморим да повтаряме, че ние сме супер, защото Вие сте супер. Най-важната посока за всеки бизнес днес е да помага на клиентите си да се развиват и да бъдат успешни. Само така той ще съумее да бъде лидер сега и занапред.

Благодарим Ви за доверието!

Следете блога за още вдъхновяващи истории на наши клиенти, както и за полезни съвети, свързани с Вашите онлайн проекти. Абонирайте се!
Ако и Вие искате да стартирате успешен онлайн магазин, доверете се на Shopiko. Тествайте платформата безплатно за 14 дни. Изберете дизайн, добавете продукти и съдържание, разгледайте всички интеграции и иструменти. Запознаете се отблизо с Shopiko още сега!
Даниела Колева
Даниела Колева
Диди е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в умението ѝ с един замах да се справи с всяко предизвикателство. С ударна доза позитивизъм, широка усмивка и абсолютен професионализъм, тя е винаги готова да се отзове в името на добрия краен резултат.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Black Friday: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин

1
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!
8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин

8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин [Аудио]

0
Сега е време да Ви помогнем да създадете бързо, лесно и в рамките на часове, своя онлайн магазин с платформата Shopiko.