3 безплатни пропуска за Startup Weekend Mobile 2014 търсят своите предприемачи

Дойде време и за следващия Startup Weekend Mobile, който ще се проведе в периода 9 – 11 май. Отпочинали, заредени с положителни емоции от майските празници и много стартъп настроение, ще се срещнем във VIVACOM Art Hall, където заедно с програмисти, дизайнери, маркетинг разбирачи и стартъп ентусиасти ще се съберем, за да прекараме едни незабравими и вдъновяващи 54 часа, разработвайки мобилни приложения и бизнес модели. Елате на Startup Weekend Mobile, споделете своите идеи, намерете съмишленици, сформирайте екип, изградете своя продукт и стартирайте вашия нов бизнес.

Какво се случва през тези 54 часа?

По време на събитието пичваш своята идея, събираш съмишленици, сформираш екип и я разработваш. В рамките на един уикенд твоята идея трябва да се доведе поне до демо версия. Затова ти трябва готин екип, който може да разработи приложение, да направи дизайн, да формира бизнес модел, а защо не и да направи някоя продажба и дори да валидира целия бизнес. Звучи яко, нали?

Е, заповядай с нас на едно от най-готините предприемачески събития. Там ще можеш да получиш обратна връзка за твоята идея, да чуеш експертни мнения, да намериш екип със специфични умения, който да ти помогне да я реализираш и да получиш страхотни награди.

Ние, от СуперХостинг.БГ, като традиционен партньор на Startup Weekend, както и на цялата предприемаческа общност в България, ще зарадваме трима от вас, като им подарим безплатен пропуск за събитието.

Как да спечелиш безплатен пропуск?

Отговори на въпроса:

Защо искаш да участваш в Startup Weekend Mobile и какво ще направиш за 54 часа?

Остави отговора си като коментар под тази публикация до 7 май (сряда) включително и не забравяй да оставиш имена и актуален имейл адрес, за да се свържем с теб, ако си един от тримата късметлии.

Ако пък не си, можеш да се регистрираш с 15% отстъпка с промо код: SHSW

И не забравяй – всяко голямо пътуване започва с една малка крачка. Ти имаш силата да промениш света, стига да го поискаш и да направиш своята първа стъпка. Успех!

Повече за Startup Weekend Mobile и подробна програма можете да намерите на сайта на събитието. 

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
8 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт? [Аудио]

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!
Черен петък '21: Подготовка на сайта, стоката и служителите

Black Friday ‘21: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!
8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин

8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин [Аудио]

0
Сега е време да Ви помогнем да създадете бързо, лесно и в рамките на часове, своя онлайн магазин с платформата Shopiko.