Емил Кожухаров от flowersnet.info

Преди почти 3 години реших да си направя личен сайт. Добре си спомням първото нещо, което ме грабна при избора на SuperHosting.BG – имаше нещо различно, свежо и ново. Бяха много отзивчиви и на всяко мое питане отговаряха своевременно.

През месец май 2006г. направих Форуми за цветя FlowersNet.info. Стана много бързо и почти спешно и не зная дали би ми стискало да направя нещо такова ако не разчитах 100% на помощта на SuperHosting.BG. И те наистина ми подадоха ръка. Имал съм спешен проблем за решаване дори в 4:00 сутринта и те бяха толкова бързи в реакцията, колкото и през деня. Това ми даде голяма доза увереност да продължа напред и да развия проекта FlowersNet.info.

Днес, две и половина години по-късно спечелихме първа награда в Сайт на годината 2008 в категория Kауза, събитие, общност. Това е голямо признание за мен и екипа на форумите, но също така признание и за Моята хостинг компания – SuperHosting.BG

Благодаря им, че доказаха, че една качествена и надеждна услуга може не само да остане на високо ниво, но и постоянно да се развива.

Емил Кожухаров
http://www.flowersnet.info

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments