Вашият .EU уебсайт заслужава награда? Включете се в уеб наградите на EURid 2023!

Учредени през 2014 г., тази година EURid Web Awards идват със своето 10-то юбилейно издание! Номинациите започнаха на 18 април и продължават до 18 август, а сайтът им е готов да приеме и Вашата кандидатура.

По традиция официалният регистър на .EU и .ЕЮ домейните ЕURid всяка година събира най-впечатляващите дигитални проекти с това домейн разширение и ги отличава със страхотни награди. През 2023 г. финалистите ще бъдат обявени на 4 септември, а церемонията по награждаването ще се състои на 16 ноември в Брюксел, Белгия. 

На същата дата ще се проведе и събитието „Денят на .EU“, където организаторите ще поканят специалисти от различни области, свързани с онлайн присъствието, за да споделят експертиза в специална селекция мастъркласове.  

Как да се включите? 

Стъпка 1: Необходимо е да притежавате сайт с домейн .eu или .eю. Но не какъв да е сайт, а такъв със зашеметяваща визуализация, интуитивно потребителско изживяване или уникален и интересен подход към посетителите. Организаторите издирват забележителни сайтове, които наистина поставят летвата високо за постижения в сферата на домейна .eu и карат собствениците и регистратора да се гордеят!

Стъпка 2: Да се самономинирате или пък да помолите приятел да Ви номинира в някоя от категориите, изброени по-долу, в портала на наградите. Става лесно и за секунди. Всеки номиниран уебсайт ще бъде оценен накратко и с него ще бъде осъществен контакт, преди да бъде публикуван като номиниран.

Стъпка 3: Тук идва интересната част! Необходимо е активно да разпространявате информация, че сте номиниран, и да приканвате своите потребители, приятели и фенове да гласуват за Вас. Срокът за номинация и гласуване е до 18 август.

Стъпка 4: По трима финалисти от всяка категория ще бъдат обявени на 4 септември и официално поканени на церемонията, която ще се състои на 16 ноември. 

Какви са категориите?

Можете да се включите в надпреварата в една от петте категории:

  • Leaders (лидери) – установени и успешни бизнеси на национално ниво;
  • Rising stars (изгряващи звезди) – старт-ъпи и малки компании;
  • Laurels (лауреати) – уебсайтове на образователни институции, организации за благотворителност, пан-европейски проекти;
  • House of .eu (къщата на .eu) – блогове, новинарски и медийни сайтове;
  • Better world (По-добрият свят) – „зелени“ инициативи и организации/фирми, чиято дейност се обуславя от грижата за околната среда.

Защо да участвате? 

Ето и четирите основни причини да се включите в надпреварата още сега!

  • Конкурсът е безплатен и не се изискват никакви такси – от номинацията до обявяването на победителите. 
  • Чрез конкурса можете да привлечете нови посетители към номинирания уебсайт и да повишите популярността на бизнеса си и доверието към него.
  • Наградите за петимата победители – пакет за онлайн маркетинг кампания на стойност 5 000 евро, кристален .eu трофей и три различни дигитални икони със знак за победител в .EU Web Awards.
  • Впечатляващата гала церемония по връчването на наградите .eu Web Awards, на която ще бъдат поканени 15 финалисти и която ще се проведе на 16 ноември 2023 г. в Брюксел, Белгия.

Ако пък все още нямате .EU домейн за Вашия уебсайт, можете да се сдобиете с такъв за минути още сега и то на промо цена – 4.99 лв. за първата година!

Чуйте: 5 причини да изберете домейн .EU (а защо не и .ЕЮ ) [Аудио]

Пожелаваме успех на всички участници!

Паулина Пенчева
Паулина Пенчева
Поли е позитивна и амбициозна. Прави редовни гмуркания в дигиталния океан по най-различни проекти и кампании. Готова е да работи неуморно в името на ефективността и добрия резултат. Нейната #СуперСила се изразява в това, че се изправя безстрашно пред всяко предизвикателство... за да създава нови и интересни материали за СуперКлиентите!
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!