Спечелете безплатно участие за „eAcademy and Friends“ 2011

Големият ви интерес и желание да получите нови и да развиете настоящите си знания в разработването на успешни Интернет проекти, ни провокира да ви изненадаме отново. 🙂 Хостинг компания СуперХостинг.БГ ви предоставя възможност да спечелите участие в еднодневния форум „eAcademy и приятели“, организиран от нашите партньори – еАкадемия, предлагащи ви цялостна образователна програма в областта на дигиталната индустрия, под патронажа на Webit Ambassadors. Форумът ще се проведе на 14 юни 2011 г. в Кемпински Хотел Зографски – София.

Защо да посетите „eAcademy и приятели“?
  • Ще можете да се запознаете с тенденциите в развитието на Интернет бизнеса;
  • Ще чуете мненията и опита на професионалисти: как да привлечете повече свои клиенти в социалните медии; как да правите успешен Интернет маркетинг и реклама; как да увеличите онлайн продажбите си; кои са най-добрите практики в SEO;
  • Ще имате възможност да дискутирате важните за вашия бизнес въпроси с доказани експерти по време на дискусионните панели и отворените сцени за въпроси и отговори;
  • Ще можете да създадете нови полезни контакти в организираните неформални кафе паузи, обяд и коктейл;
  • Ще обмените опит и ще се срещнете с много успешни представители на дигиталния маркетинг пазар у нас;

С пълната програма на форума можете да се запознаете на сайта на „eAcademy и приятели“.

Кои са лекторите?

 
На едно място ще срещнете едни от най-изявените специалисти в областите: социални медии, електронна търговия, медиа купуване и планиране и оптимизация за търсещи машини (SEO). Лекторите – преподаватели на еАкадемия са: Александър Варов, Огнян Младенов, Теодор Павлович, Петър Симеонов и Пламен Русев. Те ще споделят с вас важни правила и трикове за успех в дигиталното пространство.

Защо „… и приятели“?

 
Организаторите на „eAcademy и приятели“ ви предоставят възможност да дискутирате най-интересните за вас теми, като са поканили свои приятели – едни от най-изявените български блогъри и е-маркетинг специалисти. Под формата на дискусия с вас, те ще споделят своя опит и знания за социалните медии, Интернет маркетинга и стъпките в осъществяване на успешен онлайн проект. Поканените експерти са: Деси Бошнакова, ROI Communications; Жюстин Томс, ABC Design & Communication; Мартин Попов,
Interactive Share; Пламен Петров, Blogatstvo; Иван Иванчев, EasyOnline; Бисер Валов, biservalov.net; Борис Луканов, borisloukanov.com; Иво Илиев, ivosiliev.com; Евгени Йорданов, SEOптимизация;

Също така, ще имате възможност да почерпите от опита и на специалния гост на форума – Ян Резаб, Управител и създател на Candytech и Socialbakers.

Как да спечелите безплатен пропуск?
Спечелете безплатен пропуск за „eAcademy и приятели“, като отговорите под формата на коментар под тази публикация на следния въпрос:Как се грижите за успеха на вашия бизнес в Интернет и с коя част от онлайн стратегията, имате нужда да ползвате услугите на професионалисти?

 

С томбола, която ще проведем на 10-ти юни, ще изберем 10 отговора и техните автори ще спечелят безплатен пропуск за форума.

Ще ви помолим да посочите вашите имена и точен имейл във формата за коментари, за да може да се свържем с вас, своевременно след изтегляне на печелившите.

Всички спечелили безплатен пропуск за „eAcademy и приятели“, ще спечелят и безплатно копие на книгата „Властта на хората – новият маркетинг“, с автограф от автора Пламен Русев.

Информация за печелившите, както и още много полезни и актуални теми за вашия онлайн бизнес, можете да получите като се абонирате за нашия блог или следите нашата фен страница във Facebook.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
10 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.