Drupal Camp Sofia 2014 ви очаква! Спечелете билет!

Drupal Camp Sofia е събитие на Друпал общността в България, което събира програмисти, дизайнери и ентусиасти с общ интерес към Друпал. То се провежда за четвърта поредна година и… е следващото от най-готините БГ уеб събития.

Програмата е разпределена в 3 дни: Конферентен ден на 1 ноември, Код Спринт Ден на 2 ноември, а един ден преди конференцията, на 31 октомври, ще се проведе Друпал тренинг за начинаещи. Мястото е Telerik Academy на булевард “Александър Малинов” 31 в София.

Какво включва Камп Денят?

Програмата е разнообразна и включва презентации за програмисти, фронтендъри, дизайнери и предприемачи, и завършва с нетуъркинг и парти.

Сесиите са предложени от доброволци и са избрани от участниците в Drupal Camp. Всеки от регистрираните участници може да гласува за избраните от него сесии на сайта на събитието.

Какво включва Код Спринт Ден?

Koд Спринт Ден ще стартира с обучение за писане на код под напътствията на опитни професионалисти и ще продължи с разпределяне и изпълнение на задачите, а целта е допринасяне към Друпал общността.

Какво включва Друпал Тренинг Ден?

Ден преди Камп деня, на 31 октомври, ще бъде проведен Друпал тренинг. Той предствлява обучение под формата на уъркшоп и е предназначен за начинаещи Друпалисти.

Как да спечелите билет за събитието?

Ще подарим 5 безплатни пропуска за Камп деня на тези от вас, които отговорят на въпроса:

Защо искам да участвам в Drupal Camp Sofia 2014?

Очакваме отговорите ви като коментари под тази публикация до 14:00ч. на 29 октомври. Не забравяйте да оставите имена и актуален имейл адрес, за да се свържем с вас.

Ще се видим на събитието! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
12 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие

3 стъпки за органично бизнес онлайн присъствие [Аудио]

2
Под „органично присъствие“ имаме предвид всички начини, чрез които потребителите могат да разберат за Вашия бизнес, без да плащате за позициониране (реклама).
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт? [Аудио]

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!