Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Drupal Camp Sofia 2014 ви очаква! Спечелете билет!

Drupal Camp Sofia е събитие на Друпал общността в България, което събира програмисти, дизайнери и ентусиасти с общ интерес към Друпал. То се провежда за четвърта поредна година и... е следващото от най-готините БГ уеб събития.

Програмата е разпределена в 3 дни: Конферентен ден на 1 ноември, Код Спринт Ден на 2 ноември, а един ден преди конференцията, на 31 октомври, ще се проведе Друпал тренинг за начинаещи. Мястото е Telerik Academy на булевард “Александър Малинов” 31 в София.

Какво включва Камп Денят?

Програмата е разнообразна и включва презентации за програмисти, фронтендъри, дизайнери и предприемачи, и завършва с нетуъркинг и парти.

Сесиите са предложени от доброволци и са избрани от участниците в Drupal Camp. Всеки от регистрираните участници може да гласува за избраните от него сесии на сайта на събитието. Официалната програма ще откриете тук.

Какво включва Код Спринт Ден?

Koд Спринт Ден ще стартира с обучение за писане на код под напътствията на опитни професионалисти и ще продължи с разпределяне и изпълнение на задачите, а целта е допринасяне към Друпал общността.

Какво включва Друпал Тренинг Ден?

Ден преди Камп деня, на 31 октомври, ще бъде проведен Друпал тренинг. Той предствлява обучение под формата на уъркшоп и е предназначен за начинаещи Друпалисти.

Как да спечелите билет за събитието?

Ще подарим 5 безплатни пропуска за Камп деня на тези от вас, които отговорят на въпроса:

Защо искам да участвам в Drupal Camp Sofia 2014?

Очакваме отговорите ви като коментари под тази публикация до 14:00ч. на 29 октомври. Не забравяйте да оставите имена и актуален имейл адрес, за да се свържем с вас.

Ще се видим на събитието! 🙂

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

12
Оставете коментар

avatar
12 дискусии
0 отговори към коментарите
10 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Кремена Евтимова
Гост
Кремена Евтимова

Искам да участвам, за да обогатя познанията си и да обменя опит с други хора в областта.

Боби Бончев
Гост

На мен също би ми било интересно да науча повече за Drupal.

Даниел Ангелов
Гост
Даниел Ангелов

Искам да участвам, защото това ще е възможност да се срещна и да разговарям с хора със сходни на моите интереси. Да науча за възможности на Drupal, които не знам и да предам знания, които имам. Фокусирал съм се в тестването и бих искал да науча още за автоматизациите от хора от бранша. Drupal Camp е събитие, което ще помогне на всички присъстващи да израснат и искам да съм част от това.

Боян Янков
Гост

Бих се радвал отново да участвам в Друпал кемп и да се срещна с други хора от общността, които поддържат и развиват сайтове на тази платформа. Най-интересни са ми темите за оптимизация за производителност при голям трафик и много страници, респонсив дизайн с Drupal и дистрибуции.