10 безплатни билета за DOMAINfest 2015

Остава по-малко от месец до началото на лятото – сезонът на фестивалите. Сред Най-готините БГ уеб събития също има техен представител – Домейн Фест.

DOMAINfest е международна конференция за домейн индустрията с маркетинг и бизнес насоченост. Събитието ще се проведе на 3 юни в Хотел Маринела, гр. София.

Тази година DOMAINfest® чества десетата си годишнина. Целта на конференцията е да срещне домейн индустрията с онлайн рекламата, технологичните иновации, социалните медии и мобилните технологии. На събитието ще можете да чуете интересна информация за тенденциите в домейн сферата, ще се забавлявате и ще имате възможност да осъществите нови бизнес контакти.

Събитието е част от „Българската интернет седмица“. Все още можете да си закупите билет за него, а 10 от вас ще имат възможността да се сдобият с такъв безплатно! 🙂

Защо ще е интересно?

Лекторите са доказали се специалисти в областта на домейните като Илия Базлянков, Andrea Becalli (ICANN), Anthony Beltran, Oliver Elste, Jothan Frakes, Stephane Van Gelder, Martin Küchenthal, Jennie-Marie Larsen, Michele Neylon и Jeff Sass.

Темите, които ще се коментират, са интересни и актуални. В програмата са включени:

  • новите TLDs и възможностите, които предлагат за изграждане на бранда;
  • оценка на стойността на домейните;
  • силата на ccTLDs (домейни за държави/региони например .bg, .uk и др.);
  • съвети за успешни преговори при продаване на домейни.

Ще срещнете много различни и интересни хора!

  • Домейн обществото – това са хората, които знаят всичко за имената в интернет и притежават голяма част от тях. Те могат да ви разкажат какво прави един домейн ценен и интересен, както и дали новите домейни (new gTLDs) биха били подходящо решение за вашия проект.
  • StartUp общността – където има StartUp хора, там има и свежи идеи. На DOMAINfest ще имате възможността да се срещнете с амбициозни предприемачи, които ще разкажат за своите бизнес проекти.
  • Инвеститорите – представители на големи фирми ще търсят поле за нови инвестиции. Бъдете подготвени и разкажете за своите проекти. Можете да намерите партньор, както и да получите ценен съвет от професионалисти.
  • Маркетинг хората – с тях можете да обсъдите комуникацията на вашите проекти. Това са хората, които знаят как се печелят нови потребители.

Как да си спечелите билет?

СуперЛесно! 🙂 Попълнете лисващата дума (липсващите думи):
Изборът на ……. домейн е ключът към вашето успешно онлайн позициониране!

Първите 10 коментирали с предложения под статията ще получат безплатен билет. Не забравяйте да посочите актуален мейл за връзка с вас. Очакваме вашите идеи до 17:00 часа на 29 май 2015 (петък). Ще се радваме да се видим на събитието и да си поговорим за домейни, бизнес, маркетинг и други интересни теми от постоянно променящия се дигитален свят. 🙂

Цветoмира Трифонова
Цвет знае колко трудно изглежда създаването на сайт в началото и колко лесно се оказва в последствие. СуперСилата на Цвет е, че знае какви въпроси си задават начинаещите уеб ентусиасти и има отговор за всеки един от тях.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
21 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments