10 безплатни билета за DOMAINfest 2015

Остава по-малко от месец до началото на лятото – сезонът на фестивалите. Сред Най-готините БГ уеб събития също има техен представител – Домейн Фест.

DOMAINfest е международна конференция за домейн индустрията с маркетинг и бизнес насоченост. Събитието ще се проведе на 3 юни в Хотел Маринела, гр. София.

Тази година DOMAINfest® чества десетата си годишнина. Целта на конференцията е да срещне домейн индустрията с онлайн рекламата, технологичните иновации, социалните медии и мобилните технологии. На събитието ще можете да чуете интересна информация за тенденциите в домейн сферата, ще се забавлявате и ще имате възможност да осъществите нови бизнес контакти.

Събитието е част от „Българската интернет седмица“. Все още можете да си закупите билет за него, а 10 от вас ще имат възможността да се сдобият с такъв безплатно! 🙂

Защо ще е интересно?

Лекторите са доказали се специалисти в областта на домейните като Илия Базлянков, Andrea Becalli (ICANN), Anthony Beltran, Oliver Elste, Jothan Frakes, Stephane Van Gelder, Martin Küchenthal, Jennie-Marie Larsen, Michele Neylon и Jeff Sass.

Темите, които ще се коментират, са интересни и актуални. В програмата са включени:

  • новите TLDs и възможностите, които предлагат за изграждане на бранда;
  • оценка на стойността на домейните;
  • силата на ccTLDs (домейни за държави/региони например .bg, .uk и др.);
  • съвети за успешни преговори при продаване на домейни.

Ще срещнете много различни и интересни хора!

  • Домейн обществото – това са хората, които знаят всичко за имената в интернет и притежават голяма част от тях. Те могат да ви разкажат какво прави един домейн ценен и интересен, както и дали новите домейни (new gTLDs) биха били подходящо решение за вашия проект.
  • StartUp общността – където има StartUp хора, там има и свежи идеи. На DOMAINfest ще имате възможността да се срещнете с амбициозни предприемачи, които ще разкажат за своите бизнес проекти.
  • Инвеститорите – представители на големи фирми ще търсят поле за нови инвестиции. Бъдете подготвени и разкажете за своите проекти. Можете да намерите партньор, както и да получите ценен съвет от професионалисти.
  • Маркетинг хората – с тях можете да обсъдите комуникацията на вашите проекти. Това са хората, които знаят как се печелят нови потребители.

Как да си спечелите билет?

СуперЛесно! 🙂 Попълнете лисващата дума (липсващите думи):
Изборът на ……. домейн е ключът към вашето успешно онлайн позициониране!

Първите 10 коментирали с предложения под статията ще получат безплатен билет. Не забравяйте да посочите актуален мейл за връзка с вас. Очакваме вашите идеи до 17:00 часа на 29 май 2015 (петък). Ще се радваме да се видим на събитието и да си поговорим за домейни, бизнес, маркетинг и други интересни теми от постоянно променящия се дигитален свят. 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

21 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин

8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин [Аудио]

0
Сега е време да Ви помогнем да създадете бързо, лесно и в рамките на часове, своя онлайн магазин с платформата Shopiko.
Съвети от СуперХостинг.БГ за уникарно име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма? [Аудио]

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си [Аудио]

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!