https://blog.superhosting.bg/domainfest-2015.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

10 безплатни билета за DOMAINfest 2015

2016-10-28
Новини и събития
domainfest, domain fest, euroDig, блгарска интернет седмица, IT събития, домейни, нови домейни, Илия Базлянков, Andrea Becalli, ICANN, Anthony Beltran, Oliver Elste, Jothan Frakes, Stephane Van Gelder, Martin Küchenthal, Jennie-Marie Larsen, Michele Neylon, Jeff Sass, бг домейни, маркетинг, брандинг, brand

Остава по-малко от месец до началото на лятото – сезонът на фестивалите. Сред Най-готините БГ уеб събития също има техен представител – Домейн Фест.

DOMAINfest е международна конференция за домейн индустрията с маркетинг и бизнес насоченост. Събитието ще се проведе на 3 юни в Хотел Маринела, гр. София.

Тази година DOMAINfest® чества десетата си годишнина. Целта на конференцията е да срещне домейн индустрията с онлайн рекламата, технологичните иновации, социалните медии и мобилните технологии. На събитието ще можете да чуете интересна информация за тенденциите в домейн сферата, ще се забавлявате и ще имате възможност да осъществите нови бизнес контакти.

Събитието е част от „Българската интернет седмица“. Все още можете да си закупите билет за него, а 10 от вас ще имат възможността да се сдобият с такъв безплатно! 🙂

Защо ще е интересно?

Лекторите са доказали се специалисти в областта на домейните като Илия Базлянков, Andrea Becalli (ICANN), Anthony Beltran, Oliver Elste, Jothan Frakes, Stephane Van Gelder, Martin Küchenthal, Jennie-Marie Larsen, Michele Neylon и Jeff Sass.

Темите, които ще се коментират, са интересни и актуални. В програмата са включени:

  • новите TLDs и възможностите, които предлагат за изграждане на бранда;
  • оценка на стойността на домейните;
  • силата на ccTLDs (домейни за държави/региони например .bg, .uk и др.);
  • съвети за успешни преговори при продаване на домейни.

Ще срещнете много различни и интересни хора!

  • Домейн обществото – това са хората, които знаят всичко за имената в интернет и притежават голяма част от тях. Те могат да ви разкажат какво прави един домейн ценен и интересен, както и дали новите домейни (new gTLDs) биха били подходящо решение за вашия проект.
  • StartUp общността – където има StartUp хора, там има и свежи идеи. На DOMAINfest ще имате възможността да се срещнете с амбициозни предприемачи, които ще разкажат за своите бизнес проекти.
  • Инвеститорите – представители на големи фирми ще търсят поле за нови инвестиции. Бъдете подготвени и разкажете за своите проекти. Можете да намерите партньор, както и да получите ценен съвет от професионалисти.
  • Маркетинг хората – с тях можете да обсъдите комуникацията на вашите проекти. Това са хората, които знаят как се печелят нови потребители.

Как да си спечелите билет?

СуперЛесно! 🙂 Попълнете лисващата дума (липсващите думи):
Изборът на ……. домейн е ключът към вашето успешно онлайн позициониране!

Първите 10 коментирали с предложения под статията ще получат безплатен билет. Не забравяйте да посочите актуален мейл за връзка с вас. Очакваме вашите идеи до 17:00 часа на 29 май 2015 (петък). Ще се радваме да се видим на събитието и да си поговорим за домейни, бизнес, маркетинг и други интересни теми от постоянно променящия се дигитален свят. 🙂

Маркетинг Специалист

Цвет знае колко трудно изглежда създаването на сайт в началото и колко лесно се оказва в последствие. СуперСилата на Цвет е, че знае какви въпроси си задават начинаещите уеб ентусиасти и има отговор за всеки един от тях.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

Оставете коментар

21 Коментара към "10 безплатни билета за DOMAINfest 2015"

Уведоми ме при
avatar
СуперХостинг.БГ
SH

Благодарим на всички, включили се в играта! Ето кои са победителите:

1. филип
2. Станимир Стоянов
3. Яна
4. Едуард Димитров
5. Александър Петков
6. Георги Георгиев
7. Пламен Пеев
8. Данаил Коев
9. Emo
10. Марин Стоянов

В рамките на деня ще получите имейл, на който ще е описано как да регистрирате присъствието си на събитието. Честито! 🙂

Lili
Гост

Изборът на правилния домейн е ключът към Вашето успешно онлайн позициониране!

Bozhidar Boshnakov
Гост

„оригинален“

Rumen Andonov
Гост

„правилния“

Евгени Йорданов
Гост

Изборът на уникален, лесно-запомнящ се и неоспамен домейн е ключът към вашето успешно онлайн позициониране!