https://blog.superhosting.bg/domain-app.html

Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Домейнът .app – точният избор за вашето приложение

2018-06-19
Новини и събития
.app, домейн .аpp, суперхостинг домейни, mobile домейн, домейн за приложение, applications домейн, app developers

Знаете ли кое прави домейна .app атрактивен? Идеята, че може да бъде перфектното допълнение към името на вашето приложение, което търси своето място в мрежата. От няколко дни дългоочакваният .app вече може да бъде поръчан на нашия сайт. Ако в момента разработвате ваше мобилно приложение и още не сте измислили името му, или вече имате готово приложение, то може би .app се появява в идеалния момент.

И ако това не ви се вижда достатъчно основателна причина да се сдобиете с него, ще ви подскажем защо този домейн е толкова специален.

Google “гледа” на него с по-различно око.

Това означава само едно – намирането на уебсайтове за приложения в търсачката на Google ще бъде по-лесно, защото .app домейните имат конкретна функция. Тяхното предназначение е да покажат на света вашето СуперСпециално приложение, до което да достигат повече потребители. Бихте могли да използвате новия си домейн, за да споделяте полезни връзки за изтегляне, както и да актуализирате съдържанието на страницата си и да информирате последователите си за последните новости около вашето приложение.

На вас оставяме задачата да му дадете уникално име, а това едва ли ще ви затрудни, тъй като .app домейна е чисто нов и тепърва набира популярност в технологичните среди. Само с един размах можете да превърнете няколко символа в интересно и запомнящо се словосъчетание (yourname.app).

Вградена функция за защита.

Това е първият Top level домейн със задължително HTTPS криптиране, което има за цел:

  • да направи уебсайта ви надеждно място;
  • да ви предпази от злонамерен софтуер и нежелано проследяване;
  • да подпомогне изграждането на “сигурна връзка” и доверие у потребителите;
  • да ви осигури преминаване в един по-безопасен дигитален свят.

Домейнът .app вдъхва на вашите посетители увереност, че сайтът ви е сигурен, тъй като изиcĸвa защитена връзка със SSL сертификат, който в СуперХостинг.БГ е включен в услугата.

Без съмнение, той е апетитна хапка за разработчиците на приложения и за всички останали, на които не им липсват идеи за такива. По-смелите от тях вече видяха бял свят и приветстват хиляди последователи, които се възползват от тяхното удобство. Например steps.app, join.app и други.

Ако имате още по-готина концепция, превърнете я в реалност и й дайте най-доброто име с най-новия .app домейн, който вече можете да намерите при нас.

Поръчайте вашия .app домейн още днес и поставете основите на онлайн присъствието си! За да качите сайта си в интернет, добавете и хостинг със СуперОтстъпка!

Маркетинг Специалист

Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

1
Оставете коментар

avatar
1 дискусии
0 отговори към коментарите
0 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
webspresso.co
Гост

Като човек, занимаващ се с оптимизация на сайтове за търсачки, мисля че новата тенденция да оставим .com/.net/.org домейните за сметка на такива с информация за сайта (.shop /.dental / .app) е страхотнен начин да напътстваме търсачките.

Освен това решава и проблема, че домейна което искате да регистрирате, вече е зает .com домейн, от човек който не го използва, но е готов да го продаде срещу скромната сума от х10 пъти цената за регистрация 🙂