Домейнът .app – точният избор за вашето приложение

Знаете ли кое прави домейна .app атрактивен? Идеята, че може да бъде перфектното допълнение към името на вашето приложение, което търси своето място в мрежата. От няколко дни дългоочакваният .app вече може да бъде поръчан на нашия сайт. Ако в момента разработвате ваше мобилно приложение и още не сте измислили името му, или вече имате готово приложение, то може би .app се появява в идеалния момент.

И ако това не ви се вижда достатъчно основателна причина да се сдобиете с него, ще ви подскажем защо този домейн е толкова специален.

Google “гледа” на него с по-различно око.

Това означава само едно – намирането на уебсайтове за приложения в търсачката на Google ще бъде по-лесно, защото .app домейните имат конкретна функция. Тяхното предназначение е да покажат на света вашето СуперСпециално приложение, до което да достигат повече потребители. Бихте могли да използвате новия си домейн, за да споделяте полезни връзки за изтегляне, както и да актуализирате съдържанието на страницата си и да информирате последователите си за последните новости около вашето приложение.

На вас оставяме задачата да му дадете уникално име, а това едва ли ще ви затрудни, тъй като .app домейна е чисто нов и тепърва набира популярност в технологичните среди. Само с един размах можете да превърнете няколко символа в интересно и запомнящо се словосъчетание (yourname.app).

Вградена функция за защита.

Това е първият Top level домейн със задължително HTTPS криптиране, което има за цел:

  • да направи уебсайта ви надеждно място;
  • да ви предпази от злонамерен софтуер и нежелано проследяване;
  • да подпомогне изграждането на “сигурна връзка” и доверие у потребителите;
  • да ви осигури преминаване в един по-безопасен дигитален свят.

Домейнът .app вдъхва на вашите посетители увереност, че сайтът ви е сигурен, тъй като изиcĸвa защитена връзка със SSL сертификат, който в СуперХостинг.БГ е включен в услугата.

Без съмнение, той е апетитна хапка за разработчиците на приложения и за всички останали, на които не им липсват идеи за такива. По-смелите от тях вече видяха бял свят и приветстват хиляди последователи, които се възползват от тяхното удобство. Например steps.app, join.app и други.

Ако имате още по-готина концепция, превърнете я в реалност и й дайте най-доброто име с най-новия .app домейн, който вече можете да намерите при нас.

Поръчайте вашия .app домейн още днес и поставете основите на онлайн присъствието си! За да качите сайта си в интернет, добавете и хостинг със СуперОтстъпка!
Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин...

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други