„Аз мога – тук и сега да…“ отговори и спечели пълна ученическа стипендия!

6 ученика с пълна стипендия за Аз мога – тук и сега

От днес в нашата хостинг компания в рамките на няколко седмици ще витае ученически, креативен и талантлив дух! 🙂 Затова, ако си ученик и вярваш, че можеш тук и сега, как мислиш:

  • В коя сфера си струва днес да се насочи един ученик, за да се реализира успешно в живота?
  • Възможно ли е в България да се развиваш успешно по пътя на познанието и иновациите?
  • А да печелиш добре, когато пораснеш и да бъдеш успешен, без да се налага да правиш компромиси със себе си?
  • Да научаваш нови неща и едновременно с това да се забавляваш всеки ден…


Да, – всичко това е постижимо в сферата на информационните технологии! А другата добра новина е, че третото издание на националното ученическо състезание по информационни технологии и визуални изкуства „Аз мога – тук и сега!“ ще помогне на много млади хора, да тръгнат по този път.

Събитието, на което СуперХостинг.БГ вече традиционно партнира на организаторите от KIWI Design, ще се състои от 26 до 28 април в гр. Девин – в 4 звездния SPA & WELLNESS комплекс Исмена. Надпреварата, която стимулира младите хора да се развиват в областта на информационните технологии, визуални изкуства, както и в предприемачеството, е отворена за всички желаещи ученици от 8 до 12 клас, в цялата страна. Регистрацията може да бъде направена до 5 април на адрес: http://register.az-moga.bg/RegParticipiant.

За победителите в състезанието ще има и страхотни награди, чиято обща стойност е над 12 000 лв…

И с това добрите новини не свършват :). В СуперХостинг.БГ решихме да изненадаме и подкрепим специално 6 ученика, като покрием напълно цялостните разноски за участие, транспорт и престой по време на състезанието. От вас, приятели, само се изисква да вярвате и покажете колко много можете тук и сега! 🙂

Стипендия ще получат общо 6 ученика – по един, регистрирал се в някоя от категориите: „Редизайн на уебсайтове“; „Програмиране“; „Графичен дизайн“; „Видеоклип“; „Фотография“; „Компютърна презентация“, които дадат най-оригинални и искрени отговори на трите въпроса по-долу:1. А ти как ще продължиш изречението Аз мога – тук и сега … ?
2. В коя категория можеш тук и сега?
3. Защо искаш да си част от „Аз мога – тук и сега!“?

Публикувайте вашите отговори като коментари под тази публикация и не пропускайте да добавете вашите реални имена и имейл адреси. За да участвате в играта трябва също и вече да сте се регистрирали в сайта на „Аз мога – тук и сега!“ тук >>

Можете да публикувате отговорите до обяд на 5-ти април, след което комисия с членове, включващи представители от наша страна и от организаторите, ще обяви шестимата победители. Очаквайте на 6-ти април техните имена тук и в нашата страница във Facebook. Победителите ще бъдат уведомени и по имейл.

Екипът на СуперХостинг.БГ пожелава на всички ученици успех в играта и след това – в самото състезание! И не забравяйте, че информационните технологии и визуалните изкуства са страхотни сфери, които могат да ви предложат много възможности за реализация в бъдеще тук – в България и сега – в най креативния етап от живота ви! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
71 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин...

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт [Аудио]

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!
Съвети от СуперХостинг.БГ за уникарно име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма? [Аудио]

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.