Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

„Аз мога – тук и сега да...“ отговори и спечели пълна ученическа стипендия!

6 ученика с пълна стипендия за Аз мога – тук и сега

От днес в нашата хостинг компания в рамките на няколко седмици ще витае ученически, креативен и талантлив дух! 🙂 Затова, ако си ученик и вярваш, че можеш тук и сега, как мислиш:

  • В коя сфера си струва днес да се насочи един ученик, за да се реализира успешно в живота?
  • Възможно ли е в България да се развиваш успешно по пътя на познанието и иновациите?
  • А да печелиш добре, когато пораснеш и да бъдеш успешен, без да се налага да правиш компромиси със себе си?
  • Да научаваш нови неща и едновременно с това да се забавляваш всеки ден...


Да, - всичко това е постижимо в сферата на информационните технологии! А другата добра новина е, че третото издание на националното ученическо състезание по информационни технологии и визуални изкуства „Аз мога – тук и сега!“ ще помогне на много млади хора, да тръгнат по този път.

Събитието, на което СуперХостинг.БГ вече традиционно партнира на организаторите от KIWI Design, ще се състои от 26 до 28 април в гр. Девин – в 4 звездния SPA & WELLNESS комплекс Исмена. Надпреварата, която стимулира младите хора да се развиват в областта на информационните технологии, визуални изкуства, както и в предприемачеството, е отворена за всички желаещи ученици от 8 до 12 клас, в цялата страна. Регистрацията може да бъде направена до 5 април на адрес: http://register.az-moga.bg/RegParticipiant.

За победителите в състезанието ще има и страхотни награди, чиято обща стойност е над 12 000 лв...

И с това добрите новини не свършват :). В СуперХостинг.БГ решихме да изненадаме и подкрепим специално 6 ученика, като покрием напълно цялостните разноски за участие, транспорт и престой по време на състезанието. От вас, приятели, само се изисква да вярвате и покажете колко много можете тук и сега! 🙂

Стипендия ще получат общо 6 ученика - по един, регистрирал се в някоя от категориите: „Редизайн на уебсайтове“; „Програмиране“; „Графичен дизайн“; „Видеоклип“; „Фотография“; „Компютърна презентация“, които дадат най-оригинални и искрени отговори на трите въпроса по-долу:1. А ти как ще продължиш изречението Аз мога - тук и сега ... ?
2. В коя категория можеш тук и сега?
3. Защо искаш да си част от „Аз мога - тук и сега!“?

Публикувайте вашите отговори като коментари под тази публикация и не пропускайте да добавете вашите реални имена и имейл адреси. За да участвате в играта трябва също и вече да сте се регистрирали в сайта на „Аз мога – тук и сега!“ тук >>

Можете да публикувате отговорите до обяд на 5-ти април, след което комисия с членове, включващи представители от наша страна и от организаторите, ще обяви шестимата победители. Очаквайте на 6-ти април техните имена тук и в нашата страница във Facebook. Победителите ще бъдат уведомени и по имейл.

Екипът на СуперХостинг.БГ пожелава на всички ученици успех в играта и след това – в самото състезание! И не забравяйте, че информационните технологии и визуалните изкуства са страхотни сфери, които могат да ви предложат много възможности за реализация в бъдеще тук - в България и сега – в най креативния етап от живота ви! 🙂

Повече информация за националното състезание по информационни технологии и визуални изкуства „Аз мога – тук и сега“ можете да намерите тук >>

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

71
Оставете коментар

avatar
67 дискусии
4 отговори към коментарите
53 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
магдалена
Гост
магдалена

здравейте ,аз съм ученичка в 8ми клас и бих довършила изречението така

аз мога тук и сега да бъда себе си винаги

Loscho
Гост

Благодарности на Супер хостинг - продължавайте да правите тези страхотни неща за всички млади и желаещи да се развиват хора.

СуперХостинг.БГ
Editor

Здравейте, приятели! Искаме отново да благодарим на всички, които взеха участие в нашата игра! Коментарите ви са страхотни и ви благодарим, че ни вдъхновихте с вашето желание да покажете, че бъдещето на България може Тук и Сега! 🙂 За нас и организаторите беше голямо удоволствие да четем отговорите ви и наистина беше много трудно да изберем печелившите измежду всички вас! Въпреки, че победителите са 6, всички вие реално сте победители, защото правите нещо голямо за себе си, участвайки в надпреварата с най-добрите в България! Радваме се, че сме част и… още »

СуперХостинг.БГ
Editor

Здравейте, Благодарим на всички за многото прекрасни отговори, с които ни обсипахте! Страхотни сте! 🙂 Радваме се, че има толкова ентусиазирани за нови знания и емоции ученици! С всеки един коментар ни усмихвахте и доказвахте все повече и повече, че Новото поколение Може тук и сега! Сега преустановяваме възможността за отговори под публикацията, за да можем да определим печелившите! Тъй като участниците са много, а и всички отговори са на можещи тук и сега хора, 🙂 ще ни трябва повече време с организаторите да обявим победителите. Очаквайте 6-тимата печеливши с… още »

Гергана Руменова Коева
Гост
Гергана Руменова Коева

1. А ти как ще продължиш изречението Аз мога - тук и сега ... ? Аз мога - тук и сега да сътворя чудеса , аз мога и искам да бъда сред вас да бъде различно от всеки час. Аз ще творя и ще говоря и всичко възможно ще сторя. Благодаря ви от сърце очаквайте ме ! 2. В коя категория можеш тук и сега? - видеоклип / презентации 3. Защо искаш да си част от „Аз мога - тук и сега!“? Искам да получа допълнителни знания и възможности. Да… още »