Атрактивно и ползваемо уеб съдържание в 6 въпроса

Съдъжание за уеб - на живоСледващото събитие, което нашата хостинг компания СуперХостинг.БГ ви представя, вече “чука на вратата”! 🙂 „Съдържание за уеб – на живо“ е тренинг, организиран от нашите приятели и партньори от Лукрат, в който можете да се научи всичко за това, как да пишем:

Атрактивно, Ползваемо, Оптимизирано за търсачки (SEO) и Графично оформено съдържание за уеб

В следващите редове ще разберете повече за идеята на формата и това, което го прави уникален. Ангелина Иванчева — Тонева е Маркетинг мениджър и консултант по ползваемост. Вижте какво каза тя в едно екслузивно интервю!

1. „Съдържание за уеб – на живо“ е тренинг, който вече е традиция и привлича все повече участници. Как се роди идеята за този вид обучение и какво го прави уникално?

Ангелина: Събитието дойде съвсем навреме преди около 2 години :), защото все повече се пише в уеб и всички искаме да пишем добре и да ни четат, а никой не ни учи как се прави това за уеб. Провокира ни идеята, че можем да покажем на живо рецептата на качественото съдържанието за уеб. И се получи добре :), а на 10 май ще бъде 4-тото успешно издание.
Форматът е уникален поради няколко причини:

  • Лекторите, професионалисти в своята област – Владимир Петков (Каладън), Георги Варзоновцев, Огнян Младенов, Борил Караиванов, споделят опит и практика за оптимизирането на съдържанието в уеб;
  • Форматът поощрява участниците не само да слушат, но и да пробват препоръките на лекторите върху реално уеб съдържание;
  • Участниците имат възможност да получат обратната връзка на лекторите за съдържанието, което са оптимизирали;

2. Как и защо се спряхте на този лекторски състав?

Ангелина: Не беше трудно, те са най-добрите за нас и участниците, според отзивите, които имаме от предишните издания 🙂

3. Можеш ли да опишеш всеки един от тях с една дума?

Ангелина: Хмм, да видим…нека пробваме 🙂

  • Владимир Петков (Калдън) – Атрактивен
  • Георги Варзоновцев – Сканиращ
  • Огнян Младенов – Откриваем
  • Борил Караиванов – Оформящ

4. С какво „Съдържание за уеб – на живо“ ще помогнете на участниците в създаването на по-добри, атрактивни и лесни за четене текстове?

Ангелина: Лекторите демонстрират препоръките си върху реално уеб съдържание и дават възможност на участниците да пробват сами, след което им дават обратна връзка.

5. Екипът на Лукрат е посланик на „Ползваемостта“ в българския уеб бранш. Можеш ли да дефинираш какво е ползваемост с 3 думи:

Ангелина: Лесно, удобно, печелившо …

6. И за финал, ще споделиш ли колко сайта вече сте направили „лесни за ползване“, както казвате в слогана си? 🙂

Ангелина: Много са! 🙂 По-важно е да се отбележи, че ползваемостта е общо усилие на нас – експертите от Лукрат и собствениците на даден сайт. Когато работим в името на една кауза – потребителите, добрите резултати са налице. 🙂
SupeHosting.BG е страхотен пример: сайтът предлга много добро потребителско изживяване и лесен и удобен начин да се използват услуги, които за някои хора са по- сложни и от алхимична реакция! 🙂

А от наша страна, за финала на това приятно интервю, имаме изненада! 🙂 Даваме възможност на всички наши клиенти, които искат да пишат по-добро съдържание в уеб, да се регистрират за обучението с 10% отстъпка от цената за участие, въвеждайки следния промо код:

superhosting

Повече информация за самото събитие, лекторите и как да се регистрирате, можете да намерите на следния адрес:
Съдържание за уеб – на живо

Успех с текстовете в уеб и до четвъртък! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Съвети от СуперХостинг.БГ за уникарно име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма? [Аудио]

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин [Аудио]

6
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт [Аудио]

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.