Нови ПО-високи параметри и за нашите Реселъри!

Resellers New ParametersПродължаваме с летните изненади в нашата хостинг компания СуперХостинг.БГ! 🙂

След като в края на месец юли 2012 г. увеличихме параметрите на стандартните хостинг планове, сега дойде ред да зарадваме с по-добри параметри и вас – нашите реселъри!

Основните параметри на реселърските планове ПОРАСТВАТ както следва:
 РеселърСтартРеселърБизнесРеселърПроРеселърХостинг
Дисково пространство35 GB
25 GB
70 GB
50 GB
120 GB
90 GB
250 GB
200 GB
Месечен трафик500 GB
250 GB
Неограничен
500 GB
Неограничен
900 GB
Неограничен
1500 GB

Новите актуални параметри на реселърските планове можете да видите на сайта ни тук >>>

Акаунтите на всички настоящи реселъри ще бъдат мигрирани към новите по-високи планове, като процесът на миграцията ще завърши в рамките на една седмица. Това важи както за Linux хостинг, така и за ASP .NET хостинг. Миграцията няма да се отрази по никакъв начин върху нормалното функциониране на услугите. Прехвърлянето към новите планове е безплатно, като се запазва периодът на активност на услугите. Всеки, който желае по-рано отразяването на промените в неговия акаунт, може да пише на колегите от техническа поддръжка и те ще му съдействат.

Защо да използвам реселърски акаунт?
  • С всеки реселърски акаунт се дава възможност за създаване на клиентски акаунти с гъвкави параметри (трафик, дисково пространство и т.н.) в рамките на общите ресурси, предлагания от съответния реселърски план;
  • Реселърът сам определя цената за своите клиенти;
  • Реселърският акаунт позволява отделни и напълно независими контролни панели за поддържаните сайтове, което гарантира допълнителна сигурност от нежелан достъп до информация на трети лица;
  • В реселърския акаунт е включен контролен панел за управление, чрез който могат да се менажират всички създадени акаунти;
  • Ние осигуряваме адекватна и навременна 24/7 техническа поддръжка на оборудването и софтуера за управление на акаунтите, както и оказваме пълно съдействие на реселъра при менажирането на поддържаните от него акаунти;

Когато изборът ви е между конкретните реселърски планове, много важно е да предвидите необходимите параметри (дисково пространство, трафик и т.н.), с което да осигурите качествена и безпроблемна работа на сайтовете.

Разширени системни параметри

Тук искаме да посочим стойностите на 2 системни параметъра – inodes (брой файлове и директории) и CPU (процесорно време) на реселър хостинг услугите. Във всеки реселърски план има възможност да се използват до:

  • 60 000 файла и директории за всеки клиентски акаунт, разположен в реселърския акаунт;
  • 30 минути на денонощие процесорно време за всеки клиентски акаунт, разположен в реселърския акаунт. CPU времето не може да се споделя между клиентските акаунти.

В общите условия за използване на услугата, които можете да намерите на сайта ни тук >>>, можете да разгледате всички останали параметри на реселър хостинг услугите.

Вашите коментари!

От ваша страна – ще се радваме и ще очакваме обратна връзка за новите реселърски планове! 🙂

А от наша страна, можете да сте сигурни, че ще продължаваме и занапред да развиваме и предоставяме гарантираното качество на услугите, обслужването и техническата поддръжка! Така искаме всеки наш клиент да бъде спокоен, че неговите уеб приложения са разположени на сигурно място и за тях се грижат професионалисти! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог [Аудио]

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!
Бизнес планиране в 3 стъпки - какво, как, защо?

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо? [Аудио]

2
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2022 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)? [Аудио]

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.