Стартираме с категория „Най-готините БГ уеб събития“

Категория 'Най-готините БГ уеб събития'Решихме да създадем тази категория за всички събития, които заслужават да носят етикета „НАЙ“ в българския уеб! 🙂 Това са най-значимите, най-посещаваните, най-интересните, най-коментираните и допринасящи НАЙ-много за развитието и популяризирането на уеб бизнеса в България! Тук ще публикуваме информация за всичко около събитията, които нашата хостинг компания СуперХостинг.БГ е подкрепяла, подкрепя и ще подкрепи! Разбира се, не е тайна за никой – както и вие ги наричате, това са най-значимите БГ уеб събития!
Обединили сме в една категория всички отминали семинари, форуми, обучения и конференции, в които сме участвали. Ще добавяме и в бъдеще всички нови, които ще подкрепяме. Така ще можете:

  • да следите какво интересно предстои, както и какви са били акцентите през последните няколко години;
  • да получавате промо кодове при регистрация;
  • като наши клиенти, да получавате допълнителни подаръци, награди или отстъпки за различните събития;
  • да играете в нашите блог игри;
  • и разбира се – да печелите безплатни пропуски! 🙂

С малки изключения може да откриете в категорията и събития – непряко ориентирани към Интернет индустрията. Определено с над 70-те си коментара за невероятния TEDxBG, например :), ни показахте, че освен за развитието на хостинг услугите и Интернет бизнеса в България, искате да четете и за най-готините събития. Ето сега, можете да сте сигурни, че като следите блога ни ще сте информирани и за всичко (или нека кажем – почти всичко поне за БГ уеб акцентите! :)) Гарантираме ви, че в тази категория, ще намерите важното за уеб събитията, както и за подаръците, отстъпките и игрите, с които всеки път се стараем да допълним удовлетворението ви от знанията, които получавате от топ експертите в онлайн бранша.

И така, днес ви даваме възможността да се регистрирате с 10% отстъпка за тренинга Проектиране (UX дизайн), организиран от нашите приятели и партньори от Лукрат. Практическият тренинг за проектиране на лесни за ползване сайтове и софтуер ще ви даде малко теория, но много упражнения и ноу-хау на база дългогодишния опит на водещите – Ирина и Ангелина, които са доказали се професионалисти и консултанти по ползваемост.Тренингът е в този четвъртък (15 март), така че ако искате да опознаете потребителските изисквания – побързайте! Промо кодът, който ви дава 10% отстъпка е:

SUPERHOSTINGBG

Повече за тренинга можете да намерите на следните адреси:

Регистрация за Тренинг по проектиране (UX дизайн)
Практически тренинг за проектиране на лесни за ползване сайтове и софтуер

С още интересна и полезна информация, можете да се запознавате като следите нашата фен страница във Facebook.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
3 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог [Аудио]

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!