6 нови функционалности в Shopiko. Вижте ги!

Дойде време за първия голям ъпдейт във функционалностите на Shopiko през 2016-та година! Както ви обещахме, Shopiko ще продължи да се развива и ще ви предоставя все повече възможности. От днес можем да кажем, че опциите при добавяне на нов продукт се увеличиха многократно. 🙂  С последните промени, при добавяне или редактиране на продукти в магазините на Shopiko, можете да добавяте неограничен брой снимки, варианти на вашите артикули, допълнителни харакеристики и параметри, да качвате снимките си с един клик (с функцията Drag&Drop) и още и още… Вижте кратък преглед на новите функционалности, които получавате, с услугата за създаване на онлайн магазини Shopiko.

Добавете варианти за артикулите, които предлагате

Добавяне на варианти и повече характеристики към всеки продукт

Ако вашите продукти притежават различни варианти (цвят, размер, материя и др.), вижте кратко видео, от което ще научите как да използвате тази функционалност.

Въведете наличности за вашите продукти

Следене на наличности

Въведете количества и активирайте опцията за следене на наличности за вашите продукти.

Shopiko-Icons-03

Неограничен брой снимки в продуктовата страница

Качете повече снимки на вашите артикули. Нека клиентите ви получат детайлна представа за продуктите, които предлагате.

Shopiko-Icons-04

Добавяне на изображения с опцията Drag&Drop

Kачването на снимки към всеки продукт може да се случи само с един клик. Опитайте и ще се убедите сами.

Shopiko-Icons-05

Промяна на имейла за контакти

Задайте имейл по избор, от който вашите клиенти ще получават уведомления за направени поръчки, както и имейлте с покана за регистрация на профил в магазина ви.

Shopiko-Basket-05

Поръчай отново

Ако предлагате продукти, които вашите клиенти поръчват през определен период от време, тази функционалност ще ви хареса. Когато потребител влезе в профила си във вашия магазин и избере бутона „Текущи поръчки“, той ще може с един клик на бутона „Поръчай отново“ да повтори своя вече направена поръчка.

А сега е време да ви пожелаем повече продажби и всички въведени наличности да се изчерпват бързо! 🙂 А ако все още не сте изпробвали Shopiko, сега е моментът да активирате онлайн магазин с 14 дневен безплатен, тестов период.

Димитър Денев
Митко може да изгради онлайн магазин на всяка платформа, но харесва най-много SaaS, защото предпочита да продава пред това да програмира. СуперСилата на Митко е, че знае много за електронната търговия и не се притеснява да го споделя.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments