10 шаблона за дизайна на твоя бизнес сайт през 2022

Бизнес. 

Какво изниква в съзнанието Ви, когато чуете този термин? С какво го асоциирате? Има ли нещо, на което бихте могли да го оприличите?

Ако се замислите по-сериозно, ще се съгласите с нашето твърдение, че бизнесът до голяма степен наподобява жив организъм, защото преминава през различни етапи – от зараждането на идеята през първите стъпки до развитието и адаптацията под въздействието на редица фактори.

В някоя от фазите на тази метаморфоза е необходимо да помислите и за дигиталния аспект на Вашия бизнес. Колкото по-рано го пренесете в онлайн пространството посредством сайт, толкова по-скоро ще усетите ползите от това решение, а именно:

  • ще достигнете до много по-широка аудитория, която ще научи за Вас;
  • ще се отличите сред конкурентите си;
  • ще Ви разпознават и откриват лесно в интернет;
  • ще управлявате по-лесно имиджа си;
  • ще изградите ценна връзка с потенциалните си клиенти и ще бъдете близо до тях;
  • ще развиете мрежа от партньори и още.

Знаете ли, че едва 52% от фирмите в България имат уебсайт? Тази статистика не изглежда никак розова, но пък може да Ви послужи за мотивация да стартирате изграждането на Ваш фирмен сайт. В случай че сте любопитни да научите какви цифри стоят зад уеб и ecommerce проучванията през 2021 година, прочетете статията:

33 статистики и тенденции: Уеб присъствие и онлайн търговия [2021]

В същата тази статия Ви посочихме и топ 5 на най-поръчваните стоки онлайн у нас, сред които са:

– дрехи, обувки и аксесоари;

– спортни стоки (изключващи облекло и екипировка);

– мебели и градински принадлежности;

– ваучери за настаняване (резервации);

– доставки на храна и кетъринг. 

Ако развивате бизнес в някое от тези направления или пък обмисляте стартирането на подобно начинание, може да разчитате на нас за препоръка, свързана с оформлението на бъдещия Ви сайт. Готови сме да Ви съдействаме с избора на подходяща визия, с която да го презентирате пред света, или иначе казано – заедно да определим кой дизайн ще му подхожда.

Един от най-бързите и лесни варианти да изградите сайта си, без да се налага да задълбавате в техническа терминология и специални познания, е като се доверите на решение от типа Software-as-a-Service. Ако пред Вас стои алтернативата за сайт тип каталог или дигитално портфолио, можете да разчитате на платформата Сайт билдър. В случаите, когато обмисляте да развивате собствен онлайн магазин – Shopiko е точното решение.

И двете услуги са интуитивни и вървят ръка за ръка с безплатен тестов период. А още по-хубаво е, че предлагат разнообразие от готови шаблони, разработени от дизайнери с богат опит в сферата на онлайн проектите и електронната търговия. Бъдете сигурни, че всеки един от темплейтите в Сайт билдър и Shopiko са структурирани спрямо последните тенденции в областта и най-добрите практики в потребителското поведение.

Време е да се залавяме за работа!

Шаблони за онлайн магазини за дрехи

Boutique

Пъстър, свеж и функционален е дизайнът на този сайт. В него ще откриете всичко, което Ви е нужно, за да стартирате своя бизнес онлайн. Единственото, което се иска от Вас, е да замените наличните изображения с Ваши и да добавите описания и цени на артикулите. А Shopiko ще осигури останалото.

Шаблон Boutique
Шаблон Boutique.

Вижте демо.

Fashion

В случай че искате да предложите на клиентите си каталог, в който да представите Вашите бутикови фешън продукти, шаблонът Fashion на Сайт билдър е чудесен избор за тази цел. От него струи елегантност, подреденост и минимализъм по отношение на елементите и ефектите. Определено заслужава Вашето внимание, ако Ви е нужен сайт, различен от онлайн магазин.

Шаблон Fashion
Шаблон Fashion.

Вижте демо.

Шаблони за сайтове със спортни стоки

Be Fit

Вие сте фитнес инструктор, треньор или спортен рехабилитатор? А може би продавате хранителни добавки или аксесоари за спорт? Тогава не пропускайте да прегледате Сайт билдър шаблона BeFit, който може да презентира услугите Ви по подобаващ начин. Разкажете на потребителите повече за себе си и това, в което сте добри.

Шаблон Be Fit
Шаблон Be Fit.

Вижте демо.

Ambient Yoga

Едва ли ще откриете по-красив и семпъл дизайн от този, който предлага шаблонът на Сайт билдър – Ambient Yoga. Той е отражение на хармонията и баланса, които стоят зад практики като йогата, медитацията, а защо не и такива като пилатес, стречинг и други. Ако организирате различни класове и сте мастър в подобни дисциплини, шаблонът Ambient Yoga ще се погрижи да Ви представи във възможно най-приятна светлина.

Шаблон Ambient Yoga
Шаблон Ambient Yoga.

Вижте демо.

Шаблони на сайтове за мебели, стоки за дома и градината

Gimp

Попадали ли сте на този шаблон? Ако не сте, уверяваме Ви, че ще се влюбите в него. Особено ако идеята Ви е да продавате директно през сайта си обзавеждане и артикули за дома. Shopiko пази съкровище като Gimp за ценители, които биха искали да покажат на клиентите най-доброто от работата си. Разгледайте темплейта и неговите възможности, защото има голяма вероятност да се окаже това, което търсите.

Шаблон Gimp
Шаблон Gimp.

Вижте демо.

Techno

Имате опит в търговията с техника и уреди за дома и градината? А как ще накарате потребителите да Ви повярват? С красив и професионално издържан онлайн магазин, разбира се! За целта се доверете на шаблона Techno, който ще откриете в Shopiko. Обърнете внимание на неговата структура, добре разположени банери и продуктов асортимент. Определено има с какво да Ви впечатли.

Шаблон Тechno
Шаблон Тechno.

Вижте демо.

Шаблони на сайтове за настаняване

Cozy Zone

Пътуванията винаги са били предпочитан начин за разпускане след дълги периоди на работа. А бизнесите в този бранш търсят най-различни начини да спечелят вниманието на потребителите. С шаблона Cozy Zone няма начин да не привлечете правилната аудитория, която иска да направи резервация и да отседне при Вас. Сайт билдър е платформата, в която може да разгледате темплейта. 

Шаблон Cozy Zone
Шаблон Cozy Zone.

Вижте демо.

Paradise

Не по-малко впечатляващ е шаблонът Paradise, който предлага Сайт билдър. Добре организиран и практичен е по отношение на вида услуги, който представя. Навигацията лесно ще помогне на потребителите да се ориентират в страниците на сайта и да открият всичко, което търсят. Не пропускайте да го разгледате, защото има с какво да Ви изненада.

Шаблон Paradise
Шаблон Paradise.

Вижте демо.

Шаблони на сайтове за доставки от ресторанти/кетъринг

Cafeteria

Трудно бихме могли да прикрием приятното усещане, което оставя у нас визията на този шаблон. Фините линии и минимализъм, с които се отличава, кара потребителите да се потопят в атмосферата на всяко заведение за хранене, кафене, сладкарница и прочее. Позволете на клиентите си да се докоснат до същността на Вашата услуга и им подарете незабравимо преживяване.

Шаблон Cafeteria
Шаблон Cafeteria.

Вижте демо.

Bistro

Прекрасен шаблон, който ще намерите в редиците на Сайт билдър. Той ще Ви предложи най-необходимото за презентацията на Вашия бизнес онлайн. Можете да разгърнете историята зад създаването на Вашето заведение, менюто, условията за доставка и каквото още Ви се иска. Не го подминавайте, ако все още нямате идея каква ще бъде визията на Вашия уебсайт.

Шаблон Bistro
Шаблон Bistro.

Вижте демо.


И така, след нашите 10 предложения дойде ред да помислите кой е Вашият шаблон. Оттук нататък решението е изцяло във Вашите ръце. Но винаги можете да разчитате на нас, когато се нуждаете от съвет или консултация относно сайта Ви.

Ако предложените дотук идеи за шаблон не отговарят съвсем точно на Вашите представи и естетически разбирания, разгледайте страниците с всички темплейти:

за още Сайт билдър предложения;

за още Shopiko предложения.

Тествайте безплатно двете платформи. Възползвайте се от 7 дни безплатен пробен период за Сайт билдър, а Shopiko Ви позволява да го тествате за цели 14 дни. И още нещо – не пропускайте да дадете шанс на някоя от двете ни промо оферти още днес.

Вземете Сайт билдър план със СуперОтстъпка при преминаване от тестов към платен абонамент на цени от 3.99 лв./месец. А с Shopiko можете да спестите до 888 лв. за първата година.

Успех!

Абонирайте се за СуперБлога, за да научавате първи полезни съвети за развитието на Вашия онлайн магазин.

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

Пренеси бизнеса си онлайн за няколко часа със собствен сайт

0
Дойде моментът на практическите съвети как да пренесете бизнеса си от офлайн към онлайн със собствен сайт. Вижте повече!

Black Friday: WooCommerce магазинът ми продава повече от магазина ти!

0
Задаваме 7 въпроса, през които трябва да преминете, за да имате изряден WooCommerce магазин. Типично в наш стил, не Ви спестяваме и отговорите.
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други