SEO изненада! Спечелете пропуск за SEO конференция 2013

SEO конференция 2013 И сега в този малко мрачен и студен зимен ден искаме да „стоплим“ и усмихнем нашите клиенти с една изненада! 🙂 В тази публикация ще представим следващото събитие – изключително очакваната SEO конференция 2013, както и възможността да спечелите пропуск! 🙂 Не пропускайте да се запознаете с най-добрите практики за по-успешно присъствие на българския бизнес в мрежата, както и създаването на качествено съдържание за по-добра видимост на резултатите в Google… Ние от СуперХостинг.БГ като партньор на конференцията, предоставяме възможността на всички наши клиенти да се включат в играта ни и да спечелят един от последните 22 останали билети за събитието! 🙂

Успех, приятели и нека надпреварата и вашите коментари започнат сега! 🙂

А ако някой случайно сега чува за първи път SEO събитието на годината.

Лекторите

Сред лекторите на SEO конференция 2013 са редица специалисти от България и международни експерти в различни области, като SEO, SEM, социални мрежи, интернет маркетинг, уеб дизайн, разработване и управление на онлайн проекти. Те ще споделят опита си как се създава качествено съдържание за по-добра видимост на резултатите в Google.

За първи път тази година българските специалисти по уеб дизайн и уеб разработка ще имат възможността да слушат на живо и Мария Моева, експерт в Google и един от водещите специалисти по качество на резултатите при търсене.

Формат

Конференцията е целодневна и ще се състои в 3 потока с 18 лекции по 60 минути и кръгла маса с дискусия на теми за оптимизация и маркетинг за търсачки. Така по време на всяка лекция темата ще може да бъде представена подробно и лекторите ще имат възможност да отговорят на всички зададени въпроси. Кръглата маса в края на конференцията ще обобщи информацията представена по време на конференцията и ще позволи задаването на допълнителни въпроси към всеки от лекторите.

Програмата

Програмата на конференцията е съставена така, че да даде на посетителите възможност както да се запознаят с актуалните тенденции в SEO и SЕМ, така и да получат отговори на своите въпроси. В програмата ще намерите много приложни теми, на които организаторите са акцентирали, за да направят конференция изключително полезна от гледна точка на практическото използване на SEO.

В Зала 1 ще имате възможност да чуете лекции на теми като Оптимизираме сайт за локално търсене, Социалните медии и SEO, Бъдещето на SEO, Креативни линк билдинг кампании и други.

В Зала 2 ще се дискутират теми относно SEO оптимизация чрез TV реклама, Управление на SEO проекти, SEO копирайтинг или за „естествената“ оптимизация, Създаване на Landing Pages, които конвертират повече и други.

В Зала 3 специалисти от екипа за Search Quality (екипа за качество на търсенето) на Google ще разглеждат и анализират сайтове на участници в конференцията. Разбира се, ще дават и конкретни съвети как да бъдат направени по удобни за потребителите и търсачките. Ще се състои и „Работилница на успеха – как постигнах това?“

Време и място на провеждане

SEO конференция 2013 ще се проведе на 22 март (петък) в Интер Експо Център София. Регистрацията е от 8:00 часа, а събитието ще бъде открито в 9:00 часа.

Как да сечелите безплатен пропуск?

Поради огромния интерес към конференцията, билетите се изкупиха само в рамките на няколко дни още през декември… С нашия приятел и партньор Оги Младенов успяхме със „зъби и нокти“ 🙂 да запазим 22 билета, с които да изненадаме нашите клиенти, голяма част от които имат интерес и се занимават активно със SEO. А ето и как можете да спечелите своя пропуск…

Всички желаещи е необходимо до обяд на фаталния 13-ти февруари 2013 г. (сряда) да оставите коментар под тази публикация с отговор на въпроса:

След последните update-и на Google, как се грижите вашите сайтове да излизат сред най-качествените резултати при търсене? 🙂

За да можем да предоставим пропуските на запалените SEO ентусиасти и специалисти от нашите клиенти, във формата за коментари е необходимо да посочите имената си и имейл адрес, с който е асоцииран клиентския ви профил в сайта на СуперХостинг.БГ. Така ще можем безпроблемно да се свържем с вас, за да ви уведомим за спечелената награда! 🙂

Благодарим предварително и на всички останали, които също ще споделят мнението си за качествените резултати при търсене като коментар в тази публикация! 🙂 За да бъде максимално честна и безпристрастна играта, в томболата, от която ще изтеглим печелившите 22-ма на 13-ти февруари, ще бъдат включени и одобрени само коментарите на наши клиенти, които изразяват техните уникални отговори.

Успех, приятели! 🙂 Нямаме търпение да разберем какво мислите и правите вие, за да създавате качествено съдържание и сайтовете ви да излизат сред най-качествените резултати при търсене! :)… и нека вашите коментари започнат сега! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

205 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.