Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

SEO изненада! :) Спечелете пропуск за SEO конференция 2013 :)

SEO конференция 2013 И сега в този малко мрачен и студен зимен ден искаме да "стоплим" и усмихнем нашите клиенти с една изненада! 🙂 В тази публикация ще представим следващото от "Най-готините БГ уеб събития" - изключително очакваната SEO конференция 2013, както и възможността да спечелите пропуск! 🙂 Не пропускайте да се запознаете с най-добрите практики за по-успешно присъствие на българския бизнес в мрежата, както и създаването на качествено съдържание за по-добра видимост на резултатите в Google... Ние от СуперХостинг.БГ като партньор на конференцията, предоставяме възможността на всички наши клиенти да се включат в играта ни и да спечелят един от последните 22 останали билети за събитието! 🙂

Успех, приятели и нека надпреварата и вашите коментари започнат сега! 🙂

А ако някой случайно сега чува за първи път SEO събитието на годината, в следващите редове можете да намерите нужната информация за:

Лекторите

Сред лекторите на SEO конференция 2013 са редица специалисти от България и международни експерти в различни области, като SEO, SEM, социални мрежи, интернет маркетинг, уеб дизайн, разработване и управление на онлайн проекти. Те ще споделят опита си как се създава качествено съдържание за по-добра видимост на резултатите в Google.

За първи път тази година българските специалисти по уеб дизайн и уеб разработка ще имат възможността да слушат на живо и Мария Моева, експерт в Google и един от водещите специалисти по качество на резултатите при търсене.

Интервюта с лекторите можете да прочетете на страницата на SEOM тук >>.

Формат

Конференцията е целодневна и ще се състои в 3 потока с 18 лекции по 60 минути и кръгла маса с дискусия на теми за оптимизация и маркетинг за търсачки. Така по време на всяка лекция темата ще може да бъде представена подробно и лекторите ще имат възможност да отговорят на всички зададени въпроси. Кръглата маса в края на конференцията ще обобщи информацията представена по време на конференцията и ще позволи задаването на допълнителни въпроси към всеки от лекторите.

Програмата

Програмата на конференцията е съставена така, че да даде на посетителите възможност както да се запознаят с актуалните тенденции в SEO и SЕМ, така и да получат отговори на своите въпроси. В програмата ще намерите много приложни теми, на които организаторите са акцентирали, за да направят конференция изключително полезна от гледна точка на практическото използване на SEO.

В Зала 1 ще имате възможност да чуете лекции на теми като Оптимизираме сайт за локално търсене, Социалните медии и SEO, Бъдещето на SEO, Креативни линк билдинг кампании и други.

В Зала 2 ще се дискутират теми относно SEO оптимизация чрез TV реклама, Управление на SEO проекти, SEO копирайтинг или за „естествената“ оптимизация, Създаване на Landing Pages, които конвертират повече и други.

В Зала 3 специалисти от екипа за Search Quality (екипа за качество на търсенето) на Google ще разглеждат и анализират сайтове на участници в конференцията. Разбира се, ще дават и конкретни съвети как да бъдат направени по удобни за потребителите и търсачките. Ще се състои и „Работилница на успеха - как постигнах това?"

Време и място на провеждане

SEO конференция 2013 ще се проведе на 22 март (петък) в Интер Експо Център София. Регистрацията е от 8:00 часа, а събитието ще бъде открито в 9:00 часа.

Как да сечелите безплатен пропуск?

Поради огромния интерес към конференцията, билетите се изкупиха само в рамките на няколко дни още през декември... С нашия приятел и партньор Оги Младенов успяхме със "зъби и нокти" 🙂 да запазим 22 билета, с които да изненадаме нашите клиенти, голяма част от които имат интерес и се занимават активно със SEO. А ето и как можете да спечелите своя пропуск...

Всички желаещи е необходимо до обяд на фаталния 13-ти февруари 2013 г. (сряда) да оставите коментар под тази публикация с отговор на въпроса:

След последните update-и на Google, как се грижите вашите сайтове да излизат сред най-качествените резултати при търсене? 🙂

За да можем да предоставим пропуските на запалените SEO ентусиасти и специалисти от нашите клиенти, във формата за коментари е необходимо да посочите имената си и имейл адрес, с който е асоцииран клиентския ви профил в сайта на СуперХостинг.БГ. Така ще можем безпроблемно да се свържем с вас, за да ви уведомим за спечелената награда! 🙂

Благодарим предварително и на всички останали, които също ще споделят мнението си за качествените резултати при търсене като коментар в тази публикация! 🙂 За да бъде максимално честна и безпристрастна играта, в томболата, от която ще изтеглим печелившите 22-ма на 13-ти февруари, ще бъдат включени и одобрени само коментарите на наши клиенти, които изразяват техните уникални отговори.

Успех, приятели! 🙂 Нямаме търпение да разберем какво мислите и правите вие, за да създавате качествено съдържание и сайтовете ви да излизат сред най-качествените резултати при търсене! :)... и нека вашите коментари започнат сега! 🙂

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

205
Оставете коментар

avatar
179 дискусии
26 отговори към коментарите
87 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Иван Иванов
Гост

Предстои ли нещо подобно.

Mattro
Гост

Интересно! Ще има ли скоро нещо подобно?

John
Гост

Редовно добавяне на авторско съдържание. Читателите са по-важни от Google.

Iva from Sofia
Гост

За нещастие не успях да присъствам. Ще отида следващата година

Zorban
Гост

И от мен адмирации.
Като желанието ми е да се случват по-често такива неща, защото само така можем да се развиваме и да сме в крак с така бързо развиващата се СЕО оптимизация.