Колко всъщност е 12?

Какво означава числото 12?

 • 12 е възрастта, в която детето започва да пораства към по-зрял и пораснал индивид.
 • 12 е мечтаното число за всеки ученик, така дългоочаквано с трепет и мечти, че достигне ли го, показва, че може да брои от 1 до 12… многократно.
 • 12 са числата на циферблата на часовника, отброяващи преминаването на всеки един нов ден.
 • 12 килограма кафе консумира нашият екип… за седмица.
 • 12 са месеците на годината, чието начало празнуваме всеки път и минат ли тези месеци започваме с нови мечти, борбеност и “to do” списък.
 • 12 са годините, в които СуперХостинг.БГ работи за вас.

Да! Навършихме 12 години.

Всеки рожден ден е ден за равносметка. Затова решихме да споделим с вас 12 от най-вълнуващите отзиви, които ни дадохте вие, нашите клиенти, през нашата дванадесета година. Защото благодарение на вас, нашите СУПЕР клиенти, ние сме това, което сме днес.

Отзивите от вас са хиляди и ни беше много трудно да отсеем само 12. Все още търсим видно място за всички тях. Започваме с тези …

 1. Ползвам услугите ви повече от 10 години. Харесва ми бързата реакция на запитванията и решаване на проблеми!
 2. „Един друг да се държим, тъй се държи светът.“ (Българска народна мъдрост) Малко компании дават повече отколкото получават в името на взаимния успех, нашият успех ще е Ваш успех!
 3. Страхотна реакция. В почивен ден със завидна скорост. И не на последно място, проблемът дори не беше по хостинга, а по-скоро резултат от наша грешка, въпреки това беше отстранен. Обслужването категорично надхвърли очакванията ми.
 4. Предайте на Методи, че има много добри служители! (Предадохме му 🙂 )
 5. При обновяването на Joomla с версия 3.8.1 сайтът ми блокира и вашите специалисти доста се потрудиха, за да намерят решение. През това време аз също се рових из форумите на Joomla и видях, че трябва да се върне по-стара версия. Това беше направено от вашите специалисти и сега всичко е наред. Благодаря още веднъж. Нееднократно съм рекламирал SUPERHOSTING.BG пред мои клиенти и партньори за отличния хостинг и незабавната реакция при възникване на проблем.
 6. Какво безобразие! Вдигнете му заплатата!
 7. Благодаря за помощта, щастлив съм от факта, че Ви има!
 8. Безупречни, бързи, проактивни, акуратни, винаги в услуга на клиента. Благодарение на екипа на Shopiko и изобщо на целия екип на СуперХостинг от сърце!
 9. И за съпорта и за търговския отдел мога да кажа, че са изключително отзивчиви, търпеливи и компетентни! Благодаря на целия екип! Пожелавам Ви още много доволни клиенти! Успех!
 10. Искам да Ви благодаря за съдействието. Всичко мина успешно, защитих с отличен 6 благодарение на вас. ( Да, направихме и едно по-различно добро дело, помагайки на един студент да защити дипломната си работа 🙂 )
 11. По-организирана онлайн работа не съм срещал. Благодаря!
 12. Всеки проблем, който съм имал, е разрешаван в максимално кратко време. Винаги има компетентен дежурен, който да отговори на обаждане.

Можем много да говорим за постигнатото през тези 12 години. Но всичко се свежда до едно – ние сме Супер, защото вие, нашите клиенти, сте Супер. И това е нашият стимул да отговаряме на вашите очаквания всеки ден, да подобряваме обслужването във всеки един аспект и да продължим да ви предлагаме най-добрата услуга през следващите 12х12 години (поне).

Благодарим ви – за доверието, за усмивките, за отношението и за това, че заедно успяваме!

П.П. Ако все още нямате хостинг за вашия онлайн проект, сега е подходящият момент да изберете име и да вземете  завършено хостинг решение на супер цена!
Данилина Яркова
Данилина Яркова
Дани е част от СуперМаркетинг екипа. СуперСилата ѝ се крие в непрестанния хъс да научава нови неща и да ги прилага. За нея няма невъзможни задачи, нито трудни блог теми. Пише за какво ли не и Ви го поднася по забавен, логичен и много естествен начин. Смята, че и най-сложният въпрос има своя лесен отговор и винаги е готова да помогне.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин

8
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.
Ето защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт.

7 причини защо всеки фрийлансър се нуждае от сайт

0
За някои фрийлансъри сайтът не е под въпрос. Той е първото нещо. Разберете какви са причините, за които си заслужава като фрийлансър да си създадете сайт!