Гласувахте ли в БГ Сайт 2009?

По традиция БГ Сайт (www.bgsite.org) ще се проведе в два дни. На 9 ноември е награждаването на най-добрите уеб сайтове в хотел Шератон, а на следващия ден хотел „Форум“ ще е домакин на семинарната част.

БГ Сайт 2009
БГ Сайт 2009

Тази година конкурсът БГ Сайт се провежда за 10-та година. Ние сме спонсор на юбилейното издание по няколко причини. Най-важната, е че ние от SuperHosting.BG се стремим да подкрепяме най-значимите уеб събития у нас, а това със сигурност е сред тях.

Всъщност, малко са нещата в българското онлайн пространство, които могат да се похвалят с 10 годишна история. С голяма гордост установихме, че значителна част от участниците използват нашите услуги, което е голямо признание за нас. Надяваме се, че чрез подкрепата си за събитието ние подкрепяме и нашите клиенти в развитието на техните сайтове.

Журито на конкурса тази година е много интересно. Сайтовете се оценяват от 32 експерти, а отделно върви и гласуване на публиката. Интересът към надпреварата през тази година е много голям. До сега над 18 000 души дадоха своя глас за наградите на публиката. Миналата година за целия период гласуваха около 13 000 души.

Като част от семинарната програма, нашият управител Любомир Русанов ще изнесе много интересна лекция на тема „Хостинг за голеееми сайтове“. Ще има и изненади за най-активните участници от публиката, като е предвидено и достатъчно време за въпроси и отговори.

Любомир Русанов на БГ Сайт 2008
Любомир Русанов на БГ Сайт 2008

Ще се радваме да се срещнем на живо в двата дни на БГ Сайт. Със сигурност ще е интересно и полезно.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
Вече е време да си имате сайт!

Кога разбирате, че Вашият бизнес се нуждае от сайт?

0
Нямате сайт? Но имате бизнес… И все повече усещате, че имате нужда от сайт. Е, тази статия ще Ви помогне да вземете решение. Прочетете повече!
Блог статия - популяризация на съдържание

Написах статия: 9 идеи за повече посетители на Вашия блог

0
Написахте блог статия. Поздравления! А сега накъде? Вижте нашите предложения за успешна популяризация на блог статии. Повече в СуперБлога!