Нови реселърски пакети и партньорски програми 2010

Приятните изненади от хостинг компания СуперХостинг.БГ продължават и през месец ноември, като вече е факт увеличението на параметрите на реселърските планове. Основните параметри са почти удвоени, а цените остават непроменени и както винаги съпроводени с традиционното за нашите услуги високо качество. Актуализирането на реселърските планове е продиктувано от желанието ни да осигурим по-голям потенциал и гъвкавост при реализирането на бизнес проектите на нашите партньори.
Всички наши клиенти, които администрират реселърски акаунти съвсем скоро ще се възползват от допълнителните ресурси, като преминаването към актуализираните планове ще се извършва поетапно.

Освен тази приятна изненада страницата Resellers на нашия сайт е с обновена информация за всички партньорски програми, включително и подробни детайли за бонусите, отстъпките и комисионните, които предлагаме за нашите партньори и лоялни клиенти.

В обновената страница Resellers вече са представени детайлно 4 варианта за партньорство, от които можете да се възползвате:

 • Реселър на хостинг услуги
  Реселърските акаунти ви дават възможност чрез контролен панел (cPanel с Web Host Manager) да създавате и контролирате клиентски акаунти, като същевременно можете да предоставяте собствен контролен панел за управление (cPanel) за всеки клиентски акаунт. Така вие сами определяте каква част от параметрите да предоставите за всеки от клиентските акаунти и на каква цена.
 • Партньор по предлагане на услугите
  При този вариант за партньорство за всяка поръчка, реализирана с ваше съдействие, вие получавате и съответната комисионна. Натрупаните комисионни можете да използвате веднага за разплащане при ваши поръчки, или да бъдат изплащани при достигане на определена сума.
 • Промо кодове
  Промо кодовете осигуряват различни проценти отстъпки, които се определят спрямо броя акаунти и хостинг плана, който поръчвате. Освен промо кодове за лично ползване при поръчка на услуги, включихме и специални промо кодове, които можете да предлагате на свои близки, познати или посетители на вашия уеб сайт. Със специалните промо кодове клиентът получава своята отстъпка, а вие получавате и комисионна за всички поръчки, реализирани с вашия промо код.
 • Ценовите листи
  Ценовите листа са директен вариант за получаване на отстъпки от всички клиенти, които имат три или повече хостинг акаунта в своя клиентски профил. Отстъпките са автоматично калкулирани в цените при поръчка и са валидни както при поръчка на нови услуги, така и при продължаване на срока на вече активни услуги.

Изброените възможности за партньорство с нас са подходящи както за фирми и организации, осъществяващи своята дейност в сферата на IT услугите, така и за всички, които имат желание и възможност да предлагат хостинг услуги. Обръщаме специално внимание, че партньорските ни програми са предназначени не само за наши клиенти, а за абсолютно всички, които искат да си партнират с нас при предлагането на нашите услуги.

Актуалните параметри на реселърските планове, както и подробна информация за всички партньорски програми са публикувани на уеб сайта ни в страница Resellers.

Не пропускайте да се запознаете с нашите предложения и да изберете най-подходящия вариант за успешното ви партньорството със СуперХостинг.БГ.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!
10 основни грешки при изграждането на един уебсайт

10 основни грешки при изграждането на един уебсайт [Аудио]

0
Последствията от неправилно структурирания сайт могат да бъдат неприятни за бизнеса Ви и да доведат до нежелан ефект.
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!