По случай 24 май – до 36% отстъпка за домейни на кирилица!

Домейни на кирилица - ПромоцияАко се замислим и си отговорим честно на въпроса с какво свързваме 24 май, голяма част от нас ще направим асоциацията с 4-те почивни (неработни) дни, ранното ходене на море в южните ни съседки или просто 4-те дни на мързелуване, спортуване, гостуване на маса или при мама … 🙂

Все пак, 24 май е Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост. Като ценители на красотата на българския език, ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ провокираме въображението и умението ви да боравите по най-добрия начин с кирилицата. Изберете най-подходящия домейн на кирилица, който да даде начало или да допълни успеха на вашия бизнес – само сега на празнични цени!

От днес (22 май 2012 г.) домейните на кирилица (.com, .net, .org, .eu и .bg) са в предпразнична промоция с до -36% отстъпка при закупуване на нов. Цените са както следва:

TLDСтандартна цена/1 годинаПромо цена/1 годинаСтандартна цена/2 годиниПромо цена/2 години
.net19,75 лв.12,64 лв.39,00 лв.24.96 лв.
.org19,75 лв.12,64 лв.39,00 лв.24.96 лв.
.com19,75 лв.16,79 лв.39,00 лв.33.15 лв.
.eu13,75 лв.12,65 лв.29,50 лв.27.14 лв.
.bg58,75 лв.48,76 лв.n/an/a

Ако се питате: „Дали да избера домейн на кирилица!?“, можете да прочетете тази статия в нашата помощна страница:

Основни предимства на домейните на кирилица (IDN)

След като вече сте видяли колко интересни идеи можете да реализирате с домейните на кирилица, остава само да пристъпите към действие! Въведете промо код „KIRILICA“ (на латиница) или „КИРИЛИЦА“ (на кирилица) 🙂 на последната стъпка от онлайн поръчката и цената на избрания домейн незабавно ще бъде преизчислена.

Още за условията на промоцията, можете да намерите в нашия сайт –> Актуално –> Промоции.

Ще се радваме да споделите с нас кои домейни избрахте! Нека творчеството, вдъхновено от Деня на славянската писменост започне сега! 🙂

Весели почивни дни! Не, весели празници! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
3 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Black Friday Shopiko

Black Friday ‘21: 10 съвета за успешна подготовка на Вашия Shopiko магазин [Аудио]

0
Впуснете се в лудото шопинг приключение подготвени, за да вземете максимума от него. Вижте какво Ви е нужно за успешна Black Friday кампания.
Интернет: 3-те най-популярни мита

Интернет: 3-те най-популярни мита за глобалната мрежа [Аудио]

1
Какво е интернет и какво уеб? Дали интернет е собственост на някого? И дали интернет е еднакъв за всички хора? Вижте трите най-популярни мита за интернет!
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители? [Аудио]

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.