Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Спечели един от 5 билета за DigitalK и отключи дигиталното бъдеще

Отново настъпи онова време от годината, в което можете да “сверите часовника си” с последните тенденции в света на новите технологии, маркетинга и стартъп проектите. Едно от най-чаканите събития в тази област DigitalK и тази година събира смели предприемачи, собственици на международни компании, инвеститори и вдъхновяващи иноватори, за да Ви разкажат как изглежда пътя към успеха.

Кога и къде?
Отбележете си датите 30.05 и 31.05, защото тогава столицата ни ще се превърне в център за дигитална трансформация на всички, които се стремят да развиват и популяризират бизнеса и идеите си. Повече от 50 лектори ще Ви очакват в Sofia Event Center, за да споделят с Вас добрите си практики и изпитани методи в своята сфера.

Лекторите
Не пропускайте да чуете как се стига до върха от първо лице! Ето и някои от по-известните бизнеси, които ще разкрият тайните си с Вас:

  • Adidas – представител Stephanie Peterson, VP Digital Planning & Activation;
  • Uber – представител Shobhana Ahluwalia, Head of Information Technology;
  • Revolut – представител Elena Lavezzi, Head of Growth, Southern Europe;
  • Microsoft – представител Igor Ilic, Senior Data Scientist;
  • IBM – представител Aco Vidovič, Ecosystem Advocacy Group Leader и много други.

Вижте кои са останалите гост-лектори в сайта на събитието.

Освен интересните презентации, които ще имате възможност да видите през последните два дни на месец май, ще можете да пренесете темите в нетуъркинг дискусии с всички присъстващи на DigitalK.
Ние, заедно с нашите приятели от EurID – регистърът на .eu домейните, също ще Ви очакваме на нашия кът, за да се запознаем, да си поговорим за дигиталното бъдеще и да спечелите някои от нашите страхотни подаръци, придружени от забавни активности.

Стартъп състезанието
Организаторите не изневеряват на себе си и в това издание на събитието, защото отново дават възможност на стартъп компании да се включат в надпреварата за 10 000 евро и да се радват на международно признание. Състезанието ще се проведе пред очите на представители от европейски фондове за рисков капитал и водещи журналисти от сферата на технологиите.
В случай че разработвате свой стартъп проект и искате да участвате в дигиталното съревнование, можете да го направите с помощта на формата за регистрация, достъпна в сайта на събитието.

Спечелете безплатен билет

По традиция ние раздаваме 5 билета за тези от Вас, които успеят да ни изненадат с креативен отговор на въпроса:

Кое е било най-полезното знание, което сте научили от дигитално събитие, и как сте го приложили във Вашия бизнес или практика?

Нашето неподкупно СуперЖури ще оценява отговорите на всички, които ще се включат в предизвикателството ни не по-късно от 14.00 часа на 23 май. Петте най-впечатляващи отговора, оставени като коментар под статията ни, ще донесат на някои от Вас безплатни билети за събитието.

Ако искате да се потопите в трескавата атмосфера на дигиталната общност и да обмените ценен опит с интересни личности и находчиви предприемачи, конференцията е Вашето място за изява.

Не забравяйте да се отбиете и в нашия СуперКът, за да споделите впечатленията и емоциите си от преживяването, наречено DigitalK.

Абонирайте се за нашия СуперБлог, за да не пропуснете и следващите СуперСъбития, за които сме Ви подготвили безплатни билети!

АБОНИРАНЕ

Маркетинг Специалист

Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.

500px270px
SuperHosting.BG

14
Оставете коментар

avatar
14 дискусии
0 отговори към коментарите
2 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
СуперХостинг.БГ
SH

Здравейте, скъпи участници,

Благодарим Ви, че се включихте в нашата блог игра!
И печелившите са...
1. Svetlana Tsoneva
2. Светослав
3. Ивелина
4. Неси
5. Юлиян
Честито на печелившите! Изпратили сме Ви имейл с допълнителна информация. Моля, следете си пощите и проверявайте папка „Спам“.
Пожелаваме Ви слънчев и усмихнат ден!
Поздрави,
СуперЖурито

Светослав
Гост
Светослав

Не съм имал възможността да присъствам на дигитално събитие до сега, но след като съвсем наскоро започнах да навлизам в сферата със завръщането си в България проявявам голям интерес към развитието на бизнеса тук. Разглеждайки участниците и лекторите в изданието тази година, определено виждам множество възможности за обогатяване на знанията, създаване на полезни контакти и извличане на идеи, които ще мога да вложа в собствените си проекти, и догодина да отговоря по-подробно на въпроса ви 🙂

Ивелина
Гост
Ивелина

Най-полезното, което съм научавала от такъв вид събитие беше, че всички онлайн ресурси, които използваме за реклама на продукти/услуги се променят ежедневно, разрастват се, обогатяват се и предлагат нови и нови функции. Ако следиш достатъчно добре развитието им на пазара, имаш възможността да си един от първите, които могат да се възползват от новостите, като тествайки ги така, откриваш може би неподозирани функии или вратички, които да използваш като добро преимущество. Тъй като се занимавам главно с онлайн реклама, чета и следя всички новости в платформите, които използвам за работата… още »

Мария
Гост
Мария

Има теми, за които е модерно да се говори и присъстват в програмата на всяко събитие от тази сфера. Това което е ценно е разликата в подхода на всеки лектор, как те се пречупили темата през своя мироглед и какво са успели да извлекат за себе си. Заради това и най-ценното знание, което можеш да получиш е преспективата за технологията/метода, който някой друг е ползвал и да се поучиш от него.

Неси
Гост
Неси

Най-ценните знания на конференциите за мен винаги са били не цялостните теми на различните лектори, а идеите и насоките, които дават те. Така от всяка конференция, на която съм била съм се старала да си записвам идеи, които са ми хрумвали след видяното, както и добри практики и съвети. След време периодично се връщам към тези мои записки, развивам ги, търся повече информация по тях и всичко това ме обогатява изключително много. Друго изключително ценно на конференциите са ценните контакти, които придобиваш при срещите с различни хора, които са специалисти… още »