Спечели един от 5 билета за DigitalK и отключи дигиталното бъдеще

Отново настъпи онова време от годината, в което можете да “сверите часовника си” с последните тенденции в света на новите технологии, маркетинга и стартъп проектите. Едно от най-чаканите събития в тази област DigitalK и тази година събира смели предприемачи, собственици на международни компании, инвеститори и вдъхновяващи иноватори, за да Ви разкажат как изглежда пътя към успеха.

Кога и къде?
Отбележете си датите 30.05 и 31.05, защото тогава столицата ни ще се превърне в център за дигитална трансформация на всички, които се стремят да развиват и популяризират бизнеса и идеите си. Повече от 50 лектори ще Ви очакват в Sofia Event Center, за да споделят с Вас добрите си практики и изпитани методи в своята сфера.

Лекторите
Не пропускайте да чуете как се стига до върха от първо лице! Ето и някои от по-известните бизнеси, които ще разкрият тайните си с Вас:

  • Adidas – представител Stephanie Peterson, VP Digital Planning & Activation;
  • Uber – представител Shobhana Ahluwalia, Head of Information Technology;
  • Revolut – представител Elena Lavezzi, Head of Growth, Southern Europe;
  • Microsoft – представител Igor Ilic, Senior Data Scientist;
  • IBM – представител Aco Vidovič, Ecosystem Advocacy Group Leader и много други.

Вижте кои са останалите гост-лектори в сайта на събитието.

Освен интересните презентации, които ще имате възможност да видите през последните два дни на месец май, ще можете да пренесете темите в нетуъркинг дискусии с всички присъстващи на DigitalK.
Ние, заедно с нашите приятели от EurID – регистърът на .eu домейните, също ще Ви очакваме на нашия кът, за да се запознаем, да си поговорим за дигиталното бъдеще и да спечелите някои от нашите страхотни подаръци, придружени от забавни активности.

Стартъп състезанието
Организаторите не изневеряват на себе си и в това издание на събитието, защото отново дават възможност на стартъп компании да се включат в надпреварата за 10 000 евро и да се радват на международно признание. Състезанието ще се проведе пред очите на представители от европейски фондове за рисков капитал и водещи журналисти от сферата на технологиите.
В случай че разработвате свой стартъп проект и искате да участвате в дигиталното съревнование, можете да го направите с помощта на формата за регистрация, достъпна в сайта на събитието.

Спечелете безплатен билет

По традиция ние раздаваме 5 билета за тези от Вас, които успеят да ни изненадат с креативен отговор на въпроса:

Кое е било най-полезното знание, което сте научили от дигитално събитие, и как сте го приложили във Вашия бизнес или практика?

Нашето неподкупно СуперЖури ще оценява отговорите на всички, които ще се включат в предизвикателството ни не по-късно от 14.00 часа на 23 май. Петте най-впечатляващи отговора, оставени като коментар под статията ни, ще донесат на някои от Вас безплатни билети за събитието.

Ако искате да се потопите в трескавата атмосфера на дигиталната общност и да обмените ценен опит с интересни личности и находчиви предприемачи, конференцията е Вашето място за изява.

Не забравяйте да се отбиете и в нашия СуперКът, за да споделите впечатленията и емоциите си от преживяването, наречено DigitalK.

Абонирайте се за нашия СуперБлог, за да не пропуснете и следващите СуперСъбития, за които сме Ви подготвили безплатни билети!

АБОНИРАНЕ

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

14 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин

8
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.
Съвместна статия за маркетинг, реклама и SEO - Netpeak

13 съвета за маркетинг и реклама [Аудио]

2
Сега когато имате повече време у дома, можете да отделите енергия в SEO и добра реклама за дигитален успех. Заслужава си!