Спечели един от 5 билета за DigitalK и отключи дигиталното бъдеще

Отново настъпи онова време от годината, в което можете да “сверите часовника си” с последните тенденции в света на новите технологии, маркетинга и стартъп проектите. Едно от най-чаканите събития в тази област DigitalK и тази година събира смели предприемачи, собственици на международни компании, инвеститори и вдъхновяващи иноватори, за да Ви разкажат как изглежда пътя към успеха.

Кога и къде?
Отбележете си датите 30.05 и 31.05, защото тогава столицата ни ще се превърне в център за дигитална трансформация на всички, които се стремят да развиват и популяризират бизнеса и идеите си. Повече от 50 лектори ще Ви очакват в Sofia Event Center, за да споделят с Вас добрите си практики и изпитани методи в своята сфера.

Лекторите
Не пропускайте да чуете как се стига до върха от първо лице! Ето и някои от по-известните бизнеси, които ще разкрият тайните си с Вас:

  • Adidas – представител Stephanie Peterson, VP Digital Planning & Activation;
  • Uber – представител Shobhana Ahluwalia, Head of Information Technology;
  • Revolut – представител Elena Lavezzi, Head of Growth, Southern Europe;
  • Microsoft – представител Igor Ilic, Senior Data Scientist;
  • IBM – представител Aco Vidovič, Ecosystem Advocacy Group Leader и много други.

Вижте кои са останалите гост-лектори в сайта на събитието.

Освен интересните презентации, които ще имате възможност да видите през последните два дни на месец май, ще можете да пренесете темите в нетуъркинг дискусии с всички присъстващи на DigitalK.
Ние, заедно с нашите приятели от EurID – регистърът на .eu домейните, също ще Ви очакваме на нашия кът, за да се запознаем, да си поговорим за дигиталното бъдеще и да спечелите някои от нашите страхотни подаръци, придружени от забавни активности.

Стартъп състезанието
Организаторите не изневеряват на себе си и в това издание на събитието, защото отново дават възможност на стартъп компании да се включат в надпреварата за 10 000 евро и да се радват на международно признание. Състезанието ще се проведе пред очите на представители от европейски фондове за рисков капитал и водещи журналисти от сферата на технологиите.
В случай че разработвате свой стартъп проект и искате да участвате в дигиталното съревнование, можете да го направите с помощта на формата за регистрация, достъпна в сайта на събитието.

Спечелете безплатен билет

По традиция ние раздаваме 5 билета за тези от Вас, които успеят да ни изненадат с креативен отговор на въпроса:

Кое е било най-полезното знание, което сте научили от дигитално събитие, и как сте го приложили във Вашия бизнес или практика?

Нашето неподкупно СуперЖури ще оценява отговорите на всички, които ще се включат в предизвикателството ни не по-късно от 14.00 часа на 23 май. Петте най-впечатляващи отговора, оставени като коментар под статията ни, ще донесат на някои от Вас безплатни билети за събитието.

Ако искате да се потопите в трескавата атмосфера на дигиталната общност и да обмените ценен опит с интересни личности и находчиви предприемачи, конференцията е Вашето място за изява.

Не забравяйте да се отбиете и в нашия СуперКът, за да споделите впечатленията и емоциите си от преживяването, наречено DigitalK.

Абонирайте се за нашия СуперБлог, за да не пропуснете и следващите СуперСъбития, за които сме Ви подготвили безплатни билети!

АБОНИРАНЕ

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

14 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Съвети от СуперХостинг.БГ за уникарно име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма? [Аудио]

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.
Зает домейн? Няма страшно!

Зает домейн? 9 тактики за успешна регистрация на име [Аудио]

0
Търсите име и то е заето. Какво правите след това? Отказвате се? Продължавате да търсите? Удряте пауза, за да помислите още?
Искам сайт, но не знам откъде да започна

Искам сайт, но не знам откъде да започна [Аудио]

2
Решихме да Ви споделим накратко стъпките, които трябва да извървите, за да изградите своето онлайн присъствие.
CYBER WEEK
Домейни на СуперЦени!
Избери сега!