Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Спечели един от 5 билета за DigitalK и отключи дигиталното бъдеще

Отново настъпи онова време от годината, в което можете да “сверите часовника си” с последните тенденции в света на новите технологии, маркетинга и стартъп проектите. Едно от най-чаканите събития в тази област DigitalK и тази година събира смели предприемачи, собственици на международни компании, инвеститори и вдъхновяващи иноватори, за да Ви разкажат как изглежда пътя към успеха.

Кога и къде?
Отбележете си датите 30.05 и 31.05, защото тогава столицата ни ще се превърне в център за дигитална трансформация на всички, които се стремят да развиват и популяризират бизнеса и идеите си. Повече от 50 лектори ще Ви очакват в Sofia Event Center, за да споделят с Вас добрите си практики и изпитани методи в своята сфера.

Лекторите
Не пропускайте да чуете как се стига до върха от първо лице! Ето и някои от по-известните бизнеси, които ще разкрият тайните си с Вас:

  • Adidas – представител Stephanie Peterson, VP Digital Planning & Activation;
  • Uber – представител Shobhana Ahluwalia, Head of Information Technology;
  • Revolut – представител Elena Lavezzi, Head of Growth, Southern Europe;
  • Microsoft – представител Igor Ilic, Senior Data Scientist;
  • IBM – представител Aco Vidovič, Ecosystem Advocacy Group Leader и много други.

Вижте кои са останалите гост-лектори в сайта на събитието.

Освен интересните презентации, които ще имате възможност да видите през последните два дни на месец май, ще можете да пренесете темите в нетуъркинг дискусии с всички присъстващи на DigitalK.
Ние, заедно с нашите приятели от EurID – регистърът на .eu домейните, също ще Ви очакваме на нашия кът, за да се запознаем, да си поговорим за дигиталното бъдеще и да спечелите някои от нашите страхотни подаръци, придружени от забавни активности.

Стартъп състезанието
Организаторите не изневеряват на себе си и в това издание на събитието, защото отново дават възможност на стартъп компании да се включат в надпреварата за 10 000 евро и да се радват на международно признание. Състезанието ще се проведе пред очите на представители от европейски фондове за рисков капитал и водещи журналисти от сферата на технологиите.
В случай че разработвате свой стартъп проект и искате да участвате в дигиталното съревнование, можете да го направите с помощта на формата за регистрация, достъпна в сайта на събитието.

Спечелете безплатен билет

По традиция ние раздаваме 5 билета за тези от Вас, които успеят да ни изненадат с креативен отговор на въпроса:

Кое е било най-полезното знание, което сте научили от дигитално събитие, и как сте го приложили във Вашия бизнес или практика?

Нашето неподкупно СуперЖури ще оценява отговорите на всички, които ще се включат в предизвикателството ни не по-късно от 14.00 часа на 23 май. Петте най-впечатляващи отговора, оставени като коментар под статията ни, ще донесат на някои от Вас безплатни билети за събитието.

Ако искате да се потопите в трескавата атмосфера на дигиталната общност и да обмените ценен опит с интересни личности и находчиви предприемачи, конференцията е Вашето място за изява.

Не забравяйте да се отбиете и в нашия СуперКът, за да споделите впечатленията и емоциите си от преживяването, наречено DigitalK.

Абонирайте се за нашия СуперБлог, за да не пропуснете и следващите СуперСъбития, за които сме Ви подготвили безплатни билети!

АБОНИРАНЕ

Маркетинг Специалист

Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.

500px270px
SuperHosting.BG

Препоръчани статии

5
Оставете коментар

avatar
5 дискусии
0 отговори към коментарите
1 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Eva
Гост
Eva

Най-полезното знание, което съм получавала, е че трябва непрекъснато да продължавам да уча и надграждам знанията си, по всякакъв начин - самообучения, посеюаване на събития и пр. Това знание го прилагам постоянно със завършена магистратура и професионално развитие в онлайн бизнеса и дигиталния маркетинг и се превърна в моята професионална страст за развитие 🙂

Svetlana Tsoneva
Гост

Аз лично всеки път надграждам с нещо ново и интересно от всяко едно подобно събитие. Използването на видео съдържание и анимирани визии е едно от последните неща, с които експеремтирам. Според мен използването на много техники и изводите, кое работи за вашия бранд е най-успешната формула.

Desie
Гост
Desie

Най-полезното нещо, което съм си взимала е информацията. Зададен въпрос към лектор пред много хора, би могло да го обърка или пък да се съобрази какво да отговори. Но, въпрос, зададен лично към лектор в някоя почивка, издебнат в кафе паузата дори, би могъл да разкрие изненадващи открития и инсайтс, които дори и той да не е искал да споделя. Моят съвет е - бъдете смели, комуникирайте си с хората там, затова са тези събития, да споделяме, да взимаме, направо да грабим ИНФОРМАЦИЯ! 🙂 Поздрави Superhosting.bg !

Сергей Стойнов
Гост

Здравейте приятели и партньори от СуперХостинг. Най-ценното знание, което научих от дигиталните събития, които съм посеващавал е: вярата в себе си, идеите и да не се отказвате по пътя към успеха си. В момента съм събрал смелост за една моя отдавнашна идея и възнамерявам да я направя в близките дни реалност. Трябва да сме дръзки и смели, открити и излизащи от зоната си на комфорт. За всеки пътят към успеха е различен, но ще се радвам всеки тук, който мечтае и желае да постигне нещо значимо и в България го… още »

Евгени Георгиев
Гост

Здравейте СуперХора, Несъмнено събитието ще събере на едно място изключително огромен брой от хора, които ще споделят ценна информация, която ще бъде използване за надграждане на креативността и идеите на всеки един от участниците. Най-полезното знание... ! Почти всяка тема и всяка лекция от всеки лектор, на всяко събитие носят със себе си огромна база от информация и идеи, които прилагам непрестанно. Благодарение на Вас и с ваша подкрепа съм ставал не веднъж участник на големи Digital събития, в които съм научавал всяка една новост и всеки един трик, който… още »

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other