cPanel за виртуални сървъри (VPS) на по-добри цени 2011

Добрите новини от хостинг компания СуперХостинг.БГ идват още с началото на 2011 година  – всички наши клиенти могат да ползват контролен панел cPanel за виртуални сървъри (VPS) на преференциални цени. Новото ни предложение е възможно благодарение на сключеното ни партньорството със cPanel Inc – производителите на контролния панел. В следствие на това вие имате възможност да управлявате лесно и бързо вашия виртуален сървър посредством контролния панел cPanel, заплащайки вече 10 лева по-малко на месец за лиценза му. Предвидени са и допълнителни намаления при закупуване на лиценза за една година. В този случай ще имате възможност да спестите две месечни вноски, тъй като цената за 12 месеца е равна на тази при покупка за период от 10 месеца. От тези преференциални условия ще могат да се възползват всички наши нови и настоящи клиенти както при покупка на нов лиценз, така и при подновяване на вече закупен такъв.

cPanel е един от най-използваните контролни панели в света, който се предпочита от много потребители при администрацията и на виртуални сървъри (VPS). Контролния панел дава възможност за сигурен, лесен и бърз начин да администрирате сървъра и да управлявате разположените на него проекти.

Закупувайки cPanel за вашия виртуален сървър (VPS) от нас, вие получавате:

  • оптимизиран за виртуални сървъри контролен панел;
  • интуитивен интерфейс, който осигурява улеснение при администрирането на вашите проектите;
  • инструменти, с които да изпълнявате важни задачи бързо и лесно, дори и да не сте напълно наясно със системната администрация;
  • WHM (Web Host Manager), който автоматизира задачите за администраторите на самия сървър само с няколко натискания на мишката;
  • разнообразие от интерфейси за разширяване на функционалността на софтуера, като това позволява допълнителното автоматизиране на много от функциите му;
  • поддръжка към самия продукт при възникнали въпроси и неясноти.

Повече информация за различните планове на предлаганите от нас виртуални сървъри (VPS) и контролния панел cPanel можете да намерите на нашия сайт.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви. 
6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

6 причини защо малкият бизнес се нуждае от уебсайт

0
Ако не искате само баба Ви и приятелките ѝ да са чували за Вас, помислете за собствен сайт. Даваме Ви 6 причини защо се нуждаете от силно интернет присъствие.