Елате на How.Camp 2014 във Велико Търново! Ще подарим безплатни билети на 10 от вас!

Събития след събития… и то все хубави. Така е в сезона на най-готините БГ уеб събития, а той тепърва набира скорост. Представяме ви следващото супер готино събитие, което ще се проведе в старата столица на България – Велико Търново на 25 октомври (събота):

How.Camp 2014

How.Camp е част от серия от събития, организирани от 2004 година в София, Варна и Велико Търново. Това са (сигурно вече познатите ви): WebTech, P2P Conference, BlogCamp, OpenCamp, IT BarCamp и BulgariaWebSummit.

За какво ще си говорим на How.Camp?

Организаторите са ни подготвили интересна и разнообразна програма, която можете да видите на сайта на събитието, а лекциите ще са свързани с JavaScript, PHP, UI, UX, Games, Hacking, BigData и все такива актуални теми, които ще променят уеб от тук нататък.
Лекторите ще ни разкажат за новостите, ще ни покажат как да ги използваме и ще имаме възможност да ги дискутираме. Ще споделят практически опит с нас, а не теории. След всяка лекция ще имаме възможност да продължим дискусията с лектора и да му зададем всякакви въпроси или да споделим своя опит. Ние, от СуперХостинг.БГ, също сме ви подготвили нещо интересно, но за сега то остава изненада 🙂

Организаторите ни обещават, че това ще е една различна, по-полезна конференция, на каквато до сега не сме присъствали, но ще ни хареса 🙂

Защо да отидем на How.Camp?

Организаторите ни дават пет причини да отидем във Велико Търново, освен че събитието е супер:

  • Намира се в „центъра“ на България и е близко до (почти) всички градове.
  • Ще сменим обстановката за цял уикенд, което ще ни се отрази добре.
  • Ще можем да се насладим на красотата на града, който всеки път може да ни изненада приятно.
  • Чудесно място за тийм билдинг.
  • Ще се запознаем с хора, които няма начин да срещнем в София.

Убедихме ли ви да дойдете? Искате ли безплатни пропуски за How.Camp?

Като генерален партньор на събитието, отново имаме възможността да ви зарадваме с безплатни билети. Това, което трябва да направите, за да спечелите един от тях, е да дадете вашите пет причини, за които си струва да посетите How.Camp 2014 във Велико Търново. Дайте своите причини като коментар под тази публикация до 15 октомври (сряда) и ние ще изберем 10 от вас, които ще спечелят безплатните пропуски. Не забравяйте да оставите име и актуален имейл, за да се свържем с вас.

Повече информация за събитието, лекторите, програмата, както и оферти за настаняване, ще намерите на сайта на събитието: how.camp

Успех и се надяваме да се видим във Велико Търново!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

25 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!
Сайтът не е само за хора с бизнес и търговия.

6 идеи за сайт, различен от онлайн магазин

8
Ако първата ви асоциация със сайт е онлайн магазин… замислете се пак. Има много други видове сайтове, които не търгуват онлайн, но си струва да се посещават.
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.