Награди и победители на 10-то юбилейно издание на БГ Сайт 2009

БГ Сайт 2009 - победители и журиВчера вечерта (09.11.2009 г. ) в хотел Шератон София се състоя официалната церемонията по награждаване в десетото юбилейно издание на конкурса БГ Сайт. Традиционно СуперХостинг.БГ беше един от спонсорите на конкурса, като осигури хостинг услуги и домейни за всички участници, класирали се от първо до трето място в 12-те основни категории.

Управителят на СуперХостинг.БГ Любомир Русанов имаше честта да връчи награди в категорията `Онлайн информационни услуги`, където победител с гласовете на журито стана уеб сайта `Дребчо` , а `Безплатно.net` пък взе първото място от вота на публиката. За нас е удоволствие, че и двата сайта, които победиха в тази категория, ползват нашите хостинг услуги и изпитахме радостта да връчим наградите точно на наши клиенти.

Връчване на наградата на победителя - www.drebcho.bg
Връчване на наградата на победителя – www.drebcho.bg

Всички победители в конкурса вече можете да видите на уеб сайта на БГ Сайт, на адрес: www.bgsite.org

В края на конкурса лично председателката на фондация БГ Сайт Жюстин Томс ни връчи благодарствена нота за подкрепата, която дадохме за организацията и протичането на събитието.

Благодарствено писмо
Благодарствено писмо

Екипът ни честити наградите на всички победители и благодари на екипа на БГ Сайт за перфектната организация на конкурса. Пожелаваме конкурса да продължава да се развива и все повече и повече сайтове да се включват в него, а на организаторите му – да честват още много юбилеи!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments

Бизнес планиране в 3 стъпки – какво, как и защо?

4
Време е да се фокусирате върху бизнес планирането през предстоящата 2023 г. Предлагаме няколко основни стъпки, с които ще ускорите и улесните този процес.
11 мита за онлайн присъствието

11 мита за онлайн присъствието [Аудио]

2
Темата е: онлайн присъствие - от изграждането на сайт до неговото развитие и следователно развитието на Вашия бизнес. Разберете кой е първият мит за разбиване!

Black Friday: 5 работещи тактики за задържане на клиентите след Черния петък

0
Ако искате да бъдете един ход пред конкурентите си, време е да помислите как да задържите вече спечелените клиенти по време на кампанията.