Професионална WordPress поддръжка – застраховайте дигиталния дом на Вашия бизнес

Застраховате ли Вашия дом от бедствени ситуации, кражби и повреди? А използвате ли услугите на почистваща фирма? Извикахте ли вече градинарите да подготвят двора за зимата? 

Чакай малко!

Да не би погрешка да сте попаднали на национално допитване за дома и градината, вместо в СуперБлога на СуперХостинг.БГ? На правилното място сте! 

В началото на днешната статия искаме просто да Ви напомним, че уебсайтът е дигиталният дом на Вашия бизнес, а хостингът е дворът, в който Вашият уебсайт е разположен на сигурно място. И те също се нуждаят от грижа. Днес Ви представяме една нова услуга в нашето портфолио, с която Вашият WordPress сайт ще е винаги защитен и изправен. 

А на финала имаме и една СуперИзненада за Вас!

Какво представлява професионалната WordPress поддръжка?

Професионалната WordPress поддръжка е услуга, разработена от СуперЕкипа на СуперХостинг.БГ в началото на 2021 г., специално за нашите СуперКлиенти! Наблюдаваме, че все повече бизнеси се заемат сами с поддръжката на своите сайтове, но имат нужда от експертна помощ на ниво приложение. Затова създадохме екип от специалисти, който да се грижи за Вашите WordPress сайтове на ниво приложение и да отговаря на клиентските нужди отвъд поддръжката на хостинг акаунта. Услугата може да бъде добавена към всеки Ваш хостинг план, за който имате активна WordPress инсталация. Предлага се в три плана – Business, eCommerce и Enterprise, за да изберете най-подходящия според Вашите бизнес нужди.

Какво правят нашите експерти за Вас?

Професионалната WordPress поддръжка покрива поредица от сценарии за Вашия сайт, при които (както сме се уверили в практиката) е вероятно да имате нужда от експертно съдействие. Най-често срещаните са:

 1. Цялостното обновяване на WordPress. Ако вече имате WordPress сайт, вероятно сте се сблъсквали с нуждата от обновяване при пускане на нова версия на WordPress. Е, ние можем да направим обновяването вместо Вас.
 2. Проблем с достъп до администрацията. Ще си позволим да издадем съвсем пресни случаи от кухнята. При настъпване на пандемията от Covid-19 много наши клиенти с по-малко посещавани и рядко обновявани сайтове имаха нужда да качат актуална информация, свързана с взетите мерки против вируса и пр. Оказа се, че доста от тези клиенти имат проблеми с достъпа до администрацията на сайта си. Нашите експерти ги решиха! Друг случай би могъл да бъде изгубен достъп поради смяна на човека, управляващ сайта. Не се тревожете, ще Ви съдействаме и за това!
 3. Помощ от екипа при бавен сайт. Забавянето на уебсайта най-често е продиктувано от проблеми с настройките на кеширащите модули (или от липсата им), но и от още редица фактори, като бавни SQL заявки, зареждане на твърде големи изображения, изтегляне на голям брой ресурси на страницата и пр. Макар че в нашата помощна страница има богата информация по темата, някои фини настройки при Redis ускорителя например трябва да бъдат направени от професионалист, за да работи той оптимално добре. 
 4. Настройки на сигурността. Ако вече сте наш клиент, със сигурност сте чували за скрития съпорт и неговата проактивна работа по сигурността на Вашия сайт. С професионална WordPress поддръжка към Ваш WordPress сайт, Вие сте дори още едно ниво на сигурност по-нагоре. След като направим професионални настройки по сигурността на Вашите сайт и пощи, ние Ви изпращаме подробен репорт, за да сте винаги информирани за състоянието на дигиталните си активи. Едновременно с това следим за нередности ежедневно и Ви изпращаме навременна информация, ако открием злонамерен достъп или атака от друг тип.
 5. Staging или създаване на среда за тестване на промени. Ако Ви предстоят промени по дизайна или съдържанието на сайта, но не сте съвсем сигурни кои точно са най-добрите решения, препоръчваме да ги валидирате в тестова среда. Ние ще създадем такава вместо Вас, за да можете спокойно да експериментирате, докато оригиналният Ви сайт остава непроменен онлайн. 
  При планове Mini и Business, можем и да публикуваме новата версия, след като я финализирате, ако желаете. При план eCommerce обаче, който най-често се използва за онлайн магазини, услугата не включва публикуване, поради наличието на динамични клиентски данни. С тях трябва да бъдете по-внимателни, от една страна, защото представляват чувствителна информация, а от друга, защото при публикуване на новата версия могат да бъдат изгубени. Необходимо е предварително да се погрижите за запазването им. Със създадена от нас тестова среда, ще имате възможността да се съсредоточите върху креативната част и необходимите промени по сайта, както и ще спестите време за себе си. 
 6. Решаване на казуси извън описаните. Хостингът и допълнителните услуги, които предлагаме, отдавна не са единствено на техническо ниво. Те са много повече от това! Нашите експерти са освен технически грамотни и отлични комуникатори. Адаптивни и находчиви, те са отдадени на това, да вникнат във всеки индивидуален бизнес казус, да разнищят детайлите и да Ви предложат персонализирано решение спрямо Вашите нужди.

Защо да се възползвате от услугата професионална WordPress поддръжка, ако сте напълно начинаещи в WordPress?  

Ако сега стартирате свой личен блог, онлайн магазин или фирмен сайт и след обстойно проучване (обзалагаме се, че не сте пропуснали и статията „Да си направя сайт сам или да се доверя на специалист?“) сте избрали да го направите на WordPress, то стъпка номер 1 е да изберете подходящия WordPress хостинг план за Вашите нужди. 

След това избирате и домейна, който най-добре отговаря на Вашите бизнес цели. Добри идеи по тази тема можете да откриете в една от нашите СуперСтатии – 10 домейна за 10 бизнес идеи

А сега какво?

Представете си ситуацията, в която Ви се налага да шпакловате стените в хола, за да ги освежите, но никога не сте хващали четка в ръка. И изобщо си нямате представа каква е разликата между валяка от полиамид и този от велур. Чувството е неприятно, нали? 

Ако се чувствате сякаш скачате във ваничка с латекс, без да сте се оборудвали с валяче, всеки път, в който заредите администраторския панел на WordPress, то имате нужда от мъъъничко съдействие. С добавяне на услугата професионална WordPress поддръжка към Вашия WordPress хостинг план, ще получите навременни съвети от нашите експерти от А (като съдействие при работа с основните менюта на WordPress) чак до Я (като решаване на индивидуални бизнес казуси). 

Защо да се възползвате от услугата професионална WordPress поддръжка, ако вече имате известен опит с WordPress? 

Много пъти сме чували приказката „с майстори работа да си нямаш“. Истината е, че понякога професионалистите имат различна гледна точка от Вашата. Друг път поемат доста проекти едновременно и е трудно да отделят за Вас необходимото внимание и време. Тези ситуации понякога водят до решението да продължите сами с ремонтните дейности или пък до временно спиране на обекта до намирането на ново отговорно лице.

Случаи и от нашата практика показват, че такива моменти има и при работата с разработчиците на Вашите сайтове. Понякога Вашият път и този на специалиста, когото сте наели, просто се разминават и сайтът остава някъде в пространството. Не се тревожете!

СуперЕкипът на професионалната WordPress поддръжка, ще Ви помогне да захвърлите притесненията в такъв критичен момент. С тяхно съдействие ще си върнете достъпа до администрацията на сайта, ще имате създадени резервни копия на съдържанието и ще успеете да промените основния домейн, ако това е необходимо. 

Защо да се възползвате от услугата професионална WordPress поддръжка изобщо?

Професионалната WordPress поддръжка за Вашия сайт е като застраховката за Вашия дом. Хубаво е никога да не се налага да я използвате, но е още по-хубаво, когато я имате. За всеки случай.

С нея Вие получавате:

 • Експертно съдействие по чат, имейл, телефон, свързано с Вашия WordPress сайт
 • Спестено време и разходи в търсене на разработчици за определени операции
 • Спешно съдействие в критични ситуации
 • Спокойствие, защото го правим вместо Вас 
 • Супер съотношение на цена и качество, защото месечните планове започват от цената на едно парче торта! 

И за финал – Изненада!

Възползвайте се от нашето СуперРешение за Вашия нов WordPress сайт – хостинг план с отстъпка до -46%! Спестете до 192 лв. за първата година.
Да имате сайт става по-лесно отвсякога.
Изпреварете конкурентите с надежден хостинг на СуперЦена!

Паулина Пенчева
Паулина Пенчева
Поли е позитивна и амбициозна. Прави редовни гмуркания в дигиталния океан по най-различни проекти и кампании. Готова е да работи неуморно в името на ефективността и добрия резултат. Нейната #СуперСила се изразява в това, че се изправя безстрашно пред всяко предизвикателство... за да създава нови и интересни материали за СуперКлиентите!
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Какво е CMS (Content Management System)?

Какво е CMS (система за управление на съдържание)?

0
CMS (система за управление на съдържание) е софтуерен инструмент за лесно и бързо създаване на сайт и след това лесно поддържане на съдържанието в него.
8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин

8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин [Аудио]

0
Сега е време да Ви помогнем да създадете бързо, лесно и в рамките на часове, своя онлайн магазин с платформата Shopiko.
Уникално име на фирма

Как да изберете уникално име на фирма?

0
Да измислите уникално име на фирма е предизвикателна задача. Даваме Ви ценни препоръки и идеи за перфектното име за Вашия бизнес. Разгледайте ги в СуперБлога.