Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Ползваемост в реални условия – кога, колко и защо за един успешен проект

Ползваемост в реални условия

Ползваемост в реални условия

На Световния ден на ползваемостта в България, управителят на СуперХостинг.БГ Методи Дреновски ще сподели рецептата за лесен и печеливш сайт на www.superhosting.bg.
Това, което Методи ще разкаже е, колко е важно да е лесно и какви ползи носи:

  • Какъв е процесът и стъпките, през които минахме?
  • Какви бяха предизвикателствата, пред които се изправихме?
  • Имаше ли реални резултати?


Семинарът "Световен ден на ползваемостта в България 2009" е част от международната верига събития World Usability Day, чиито послание и провокация тази година са проектиране на лесни за използване информационни технологии, достъпни за хората и едновременно с това щадящи ресурсите на планетата.

Освен нашата лекция, на семинарът ще споделят опит, практики и идеи по темата ползваемост още някой от доказалите се специалисти в ИТ бранша, като Борил Караиванов, Огнян Младенов, Еленко Еленков - това само някои от лекторите, които също ще говорят по интересната тема за ползваемост. Всички лектори, може да видите в страницата лектори в сайта на събитието, както и по-подробна информация за тях.

Събитието се организира от нашия партньор Лукрат, с който работим от няколко години и които доказаха високия си професионализм в тази област, като отговориха на всички наши критерии и изисквания до най-малкия детайл.

Ако искате да разберете повече за събитието, може да го направете го с един клик на: http://www.events.lucrat.net/

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

0 0 гласове
.
500px270px
SuperHosting.BG
Етикети/Tags

Абониране
Уведоми ме при
guest
1 Коментар
Коментари към текста
Виж всички коментари