Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Сподели зимата с приятел!

Ниски температури, заснежените планини, пушек от комините на къщите... по всичко си личи, че зимата е вече тук! В сезона с най-много поводи за семейни и приятелски събирания, ние отново имаме предизвикателство за теб:

Сподели зимата!

Защото зимата е по-хубава с приятели! Прекарай студените зимни дни със своите най-близки хора – в планината на ски, навън – замеряйки се със снежни топки, вкъщи – зад запотения прозорец или пред компютъра – говорейки с приятели, които са далеч (или доказвайки им, че все още си по-добър от тях на любимата ви PC игра)! 🙂

Направи зимата специална за теб, твоето семейство и твоите приятели, а ние ще я направим специална за твоя сайт!

Възползвай се от зимните ни отстъпка!

Твоят сайт също се нуждае от внимание през зимата и ние ще му го дадем! Вземи нов хостинг план с отстъпка до 75%!

Това не е всичко!

Ако вече имаш супер хостинг план, влез в клиентския си профил и разбери как твоите приятели могат да направят зимата още по-специална за твоя сайт!

Маркетинг Специалист

Цвет знае колко трудно изглежда създаването на сайт в началото и колко лесно се оказва в последствие. СуперСилата на Цвет е, че знае какви въпроси си задават начинаещите уеб ентусиасти и има отговор за всеки един от тях.

500px270px
SuperHosting.BG

2
Оставете коментар

avatar
1 дискусии
1 отговори към коментарите
1 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Михаил Петров
Гост

За съжаление както в последните промоции така и в тази няма никакви отстъпки за най-големите платци на Суперхостинг. Тези които използват VPS или наети сървъри отново са пренебрегнати. Остава ни само да се надяваме 🙂
Въпреки това, си оставате номер ЕДНО 🙂
Успех и Весели празници Суперхостинг 🙂

СуперХостинг.БГ
SH

Здравейте,
Не сме Ви забравили! 🙂
В плана за 2016 имаме заложени специални предложения и за сървърните услуги. Благодарим за милите думи. Пожелаваме весели празници и на Вас!