СУПЕРпразничните изненади продължават и през зимата!

Зимата е най-празничният и весел сезон. Коледни, новогодишни празници и именни дни ни засипват с положителни емоции почти всеки ден. Ставаме по-добри, по-сърдечни и всичко около нас е една празнична приказка. Зимата се е погрижила за червените ни бузки и приготвя шепи снежни изненади.

В тези светли празнични дни е време за какво….? За подаръци, разбира се. Тази година нашият СУПЕРекип реши … не да подари, а да продължи да подарява до края на януари 🙂

С радост ви съобщаваме, че нашите празнични изненади по случай 8-мия ни рожден ден продължават и през зимата. Хостинг планове с до 75% отстъпка предлага нашето зимно меню. А ако сте наш клиент, все още можете да поръчате своята уникална СУПЕР чаша и да я надпишете по ваш избор.

Нали не мислите, че изненадите приключват със СУПЕР чашата? За нейните СУПЕР сили ще разберете догодина.

От сърце ви желаем Новата година да ви донесе пълни шепи късмет, благополучие, сбъднати мечти и много, много успехи. Усмихвайте се и бъдете смели в мечтите си. Повярвайте в Коледната магия и се оглеждайте за празничното чудо:)

А какви ли изненади още ни е подготвила новата 2014-та?

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments