Кой спечели 2-те безплатни участия за Тренинга по ползваемост на Лукрат

Нашите партньори и приятели от Лукрат ни информираха днес кои са двата най-интересни за тях въпроса на тема ползваемост. Авторите на тези въпроси печелят 2 безплатни пропуска за двудневния тренинг на стойност 300 лв. всеки. Тренинга ще се проведе на 10 и 11 март 2011 г. в хотел Европа и ще запознае участниците с много интригуващи и полезни въпроси, свързани с изграждането на лесни за ползване сайтове. В първата ни подобна инициатива се включиха общо 7 претендента, които отправиха доста любопитни и актуални въпроси в сферата на ползваемост. Всички те могат да очакват отговори на своите въпроси от консултантите на Лукрат в отделни публикации в нашия блог другата седмица.

Късметлиите, заинтригували специалистите по ползваемост от Лукрат, са Георги Георгиев и Стани от Център за Изобретатели и Предприемачи. Честито от екипа на СуперХостинг.БГ и Лукрат!

Ще се свържем и с двамата на посочените от тях e-mail адреси, за да потвърдят участието си. Ако някой от двамата победители не може да участва, ще посочим други двама от участниците в нашата игра след консултация с Лукрат.

Благодарим на всички останали за проявения интерес и за отделеното време! Пожелаваме ви късмет в бъдещи подобни инициативи и не забравяйте да следите нашия блог, защото сме подготвили още интересни изненади.

За всички, които проявяват интерес да се включат в Тренинга, сме осигурили и специална отстъпка в размер на 30% от цената за участие!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments