ASP.NET хостинг под Windows от СуперХостинг.БГ

ASP.NET хостинг под Windows

Като отговор на въпросите на многобройните почитатели на нашите хостинг услуги, дали предлагаме ASP.NET хостинг под Windows, искаме да ги уведомим, че вече предлагаме и Microsoft Windows хостинг. За всички клиенти, които желаят да се възползват от нашите услуги, вече няма да се налага да търсят ASP.NET хостинг, извън България, в чийто качества не са така уверени и не знаят, какво точно ще получат.
Горди сме да заявим, че за момента СуперХостинг.БГ е единствената фирма, която може да предложи подобна услуга на собствени сървъри, намиращи се в България. Това подчерта и г-н Огнян Киряков, генерален директор на Майкрософт България, „СуперХостинг.БГ са първият доставчик, реализирал и предложил в българското онлайн пространство хостинг услуги, базирани на нашата платформа”. Всички клиенти вече могат да си поръчват Windows хостинг през сайта ни – http://www.superhosting.bg, като могат да се възползват от същите хостинг планове, каквито и за останалите услуги: СуперСтарт, СуперПро и СуперХостинг – при същите параметри и цени.

От няколко месеца СуперХостинг.БГ е официален партньор на Microsoft и тук е мястото да благодарим на служителите на Microsoft България за оказаното съдействие по пускането на Windows ASP.NET хостинг.

Услугата Windows (ASP.NET) хостинг се предлага при същите параметри и цени, при които се предлага и Linux базирания хостинг.

Повече информация за услугата можете да намерите тук на следния адрес –
http://www.superhosting.bg/web-hosting-compare-windows-hosting-plans.php

От 16.07.2015г. възможността да поръчате и ползвате Windows хостинг при нас е посредством услугата виртуален сървър (VPS). С него получавате пълната функционалност на Windows платформата, максимална гъвкавост при ползване на приложенията и завършено работещо решение за вашите ASP.NET онлайн проекти!

Вижте VPS плановете и стартирайте своя проект още днес!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.