За една успешна седмица на Уеб Експо 2010

След една изключително динамична седмица по време на Уеб Експо 2010, бихме искали да ви споделим нашите впечатления от това интересно и ползотворно за нас събитие. За разлика от миналогодишното издание, тази година попътувахме доста, тъй като организаторите разшириха формата и освен в София на 31 май, Уеб изложението се проведе в Пловдив и Варна, съответно на 2 юни и 4 юни. Интересът към най-голямото събитие в Уеб бранша беше сравнително голям. Организаторите от Web and Events се бяха постарали тази година формата да бъде интерактивен и да задоволят максимално интересите на посетителите. В рамките на изложбената част посетилите Уеб Експо 2010 можеха да се запознаят с компании, представящи онлайн медии, уеб сайтове, хостинг услуги, услуги за Интернет бизнеса, фирми за уеб дизайн, Интернет маркетинг и др. А в цялата програма на събитието бяха включени и семинарна част, фирмени презентации, дискусии и старт ъп консултации.

Заинтересовани посетители на щанда ни в София

На най-голяма посещаемост се радвахме в София и Варна. Интересът към услугите на СуперХостинг.БГ беше голям и доста от посетителите бяха заинтригувани от това, което предлагаме. За нас бе голямо удоволствие да се срещнем лично с много наши клиенти да поговорим за техните нужди и очаквания и да получим обратна връзка за мнението им относно услугите и обслужването ни.

Нашата голяма награда в томболата

Това, с което изненадахме всички посетители, бе възможността да спечелят преносим компютър Netbook Acer, като заявят участието си в томбола в рамките на Уеб Експо 2010. За да увеличим шанса на късметлиите, които могат да си тръгнат с тази награда, теглихме по един нетбук във всеки от трите града и раздадохме 15 други награди като безплатни хостинг услуги и тениски на СуперХостинг.БГ на другите участници в томболата. Посетителят с най-голям късмет в София бе Хасан Гюлер, който за съжаление не бе останал до края на изложението, но получи наградата си лично в нашия офис. В Пловдив вторият нетбук отиде при Милена Цанкарска, а във Варна късметът бе с Матио Димов.

Печелившите от томболата на СуперХостинг.БГ на WebXpo
Печелившите от томболата на СуперХостинг.БГ на WebXpo

Атракция на щанда ни бе и нашумелият напоследък музикален симулатор Guitar Hero. Всички посетители на изложението имаха възможност да се позабавляват като демонстрират уменията си на играта. Получи се доста интересно и забавно, тъй като желаещите бяха много, а най-добре представилите се участници получиха и награди от нас.

Някои от посетителите с радост се съревноваваха на Guitar Hero

Освен силното присъствие на изложението, част от екипа на СуперХостинг.БГ взе участие и в рамките на семинарната програма. Нашите управители Методи Дреновски и Любомир Русанов представиха пред участниците две интересни презентации за домейн имената и ефективното използване на хостинг услугите. Участниците, които искаха да се запознаят с редица техники за спестяване на време, за по-удобна и сигурна работа с различни уеб услуги, които предлага хостинга, можеха да го направят и в трите града на изложението, благодарение на презентацията на Любо. С обучителен характер бе и представянето на другия ни мениджър Методи. Неговата лекция на тема „Шест неща, които трябва да знаете за домейн имената“ бе представена във Варна. Тя предизивика голям интерес, и накара хората да се замислят, че домейна е важен бизнес актив. В лекцията бяха изяснени важни въпроси като тези, как да си изберем име на домейн и да го регистрираме и как стои въпросът със собствеността на домейна. Присъстващите се запознаха и с това, какво точно е top level domain, как браузърът разбира кой сайт да отвори, какво представляват DNS, Root сървър, TTL и Propagation период.

Екипът ни по време на Уеб вечерята в Пловдив с приятели и партньори
Екипът ни по време на Уеб вечерята в Пловдив с приятели и партньори

Новост тази година бяха постоянният нетуъркинг бар и 3-те уеб вечери, на които разпуснахме с наши приятели и партньори, обменихме добри бизнес идеи и обсъдихме предстоящите събития.

Интересни репортажи от събитието, може да видите на сайта на БНТ и Нова българска телевизия.

След тази интересна и динамична седмица, предстоят Български Награди за Уеб 2010, ще се радваме да ви видим там!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
1 Коментар
Inline Feedbacks
View all comments