Програмата за уеб дизайнери и разработчици WebsiteSpark

Като единствената хостинг компания, която предлага Windows хостинг на собствени сървъри с лицензиран софтуер в България, имаме възможност да партнираме на Майкрософт по една интересна програма – WebsiteSpark. Партньорството ни по тази инициатива се изразява в това, че от началото на седмицата всички одобрени участници в програмата от България ще могат да се възползват от ASP.NET хостинг план СуперПро за една година.
Това, което прави интересна тази програма, е насоката й да подкрепя стартиращи екипи от уеб дизайнери и уеб разработчици, като им предоставя цялата необходима инфраструктура за реализирането на успешни онлайн проекти. Като участниците в WebsiteSpark те получават безплатно лицензи за инструментите Visual Studio, Expression Studio, Expression Web, както и възможност да използват сървърните платформи на Microsoft. Така в съчетание с нашата услуга ASP.NET хостинг всички участници имат възможност да реализират своите идеи и интересни проекти, използвайки нови възможности. За да се включат в инициатива желаещите трябва да са представители на малък бизнес с екип до 10 човека и да са съгласни, да предоставят готов проект в рамките на 6 месеца. WebsiteSpark осигурява на участниците и популяризация на дейността им чрез присъствие в каталога на програмата и мрежата от партньори на Microsoft.

Инициативата WebsiteSpark е интереснa за нас, защото смятаме, че тази програма успешно поощрява развитието на нови български фирми и помага за създаването на интересни проекти. Още информация и подробности може да откриете на блога на Microsoft Bulgaria или на сайта на програмата WebsiteSpark.

Считано от май 2013 програмата WebsiteSpark не се предлага с услугите на СуперХостинг.БГ.
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments