Подаряваме 10 билета за Webit.Festival 2016

Обратното броене до старта на едно от най-очакваните уеб събития у нас все повече приближава своя дългоочакван край. Ние също с нетърпение броим оставащите дни до Webit.Festival! Защото на 19-ти и 20-ти април в Sofia Tech Park за поредна година ще сверим часовниците си за всички новости и тенденции в дигиталния свят.

Тази година се очертава изданието да е по-интересно от всякога – с по-голямо разнообразие от конференции и уъркшопи.

Не закъснявайте за откриването, защото в него ще вземат участие:

  • европейският комисар Кристалина Георгиева
  • президентът на република България Росен Плевнелиев
  • кметът на София Йорданка Фандъкова
  • президентът на Европейския комитет на регионите Markku Antero Markkula
  • президентът на MasterCard Европа Javier Perez
  • Marc Jones от IBM
  • John Dillon от Akamai Technologies.

В рамките на двата дни ще можете да посетите повече конференции от всякога! Ето кои са те:

  • Marketing & Innovation summit – акцентите са върху онлайн рекламата, новите и лоялните клиенти, брандираното съдържание, мобилно присъствие и пресонализация и брандови стратегии в мрежата.
  • Tech summit – с акцент инвестирането в нови технологии, развитието на технологиите, Big Data, сигурност, Internet of Things и още интересни теми. Нашият управител, Методи Дреновски, е сред лекторите в този summit и ще разкирие интересни факти по темата „Free Internet or Free Lunch“.
  • Dev summit – специалното място на програмистите е в Dev summit-a. Там ще разискваме теми за MySQL, MariaDB, разработка на приложения и дали е по-лесно да се работи със специалисти без опит, които се обучават в процеса на работа.
  • И още – New economy leadership summit, Smart cities summit и Urban summit, където ще обсъждаме теми като дигиталната трансформация на градовете и Европа като цяло, превръщането на политическото предизвикателство в икономическа възможност, smart мобилността и енергията и администрация в градовете.

Освен summit-ите по традиция ще можете да посетите и полезни за вашия бизнес workshop-и.

Не случайно това е едно от най-интересните събития за уеб общността. Заявилите своето присъствие на Webit.Festival 2016 вече са повече от 3000 и са представите ли на повече от 60 страни!

Webit.Festival няма да е същия без вас, верните читатели на нашия блог! Затова ви предлагаме да спечелите един от 10 билета (Pro Access), запазени за вас от нас!

Разгледайте пълния списък с лекторите и ни отговорете:

С кого от тях бихте искали да се срещнете най-много и ако имате възможност какво бихте го попитали!

Вашите отговори очакваме под формата на коментар под статията до 13:00ч. на 12 април 2016. По-късно на същия ден 10 от вас, дали най-интересени отговори, ще бъдат избрани от СуперЖури и ще се сдобият със своя безплатен билет!

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

42 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Каква е разликата между домейн и уебсайт?

Каква е разликата между домейн и уебсайт? [Аудио]

2
Въпросът „Каква е разликата между домейн и уебсайт?” със сигурност влиза в топ 10 най-често срещани въпроси, когато решите да имате собствен сайт.
8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин

8 стъпки за създаване на продаващ онлайн магазин [Аудио]

0
Сега е време да Ви помогнем да създадете бързо, лесно и в рамките на часове, своя онлайн магазин с платформата Shopiko.
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.