Подаряваме десет безплатни пропуска за CEEDS’2015 by Webit

Априлската поредица от най-готините БГ уеб събития продължава.

На 21 и 22 април в Sofia Event Center, Paradise Center CEEDS’2015 by Webit ще покаже, че по-добра комбинация от 3 в 1, може да бъде само 4 в 1.

В рамките на два дни ще можете да присъствате на четири различни събития, част от CEEDS’2015. На всяко от тях изявени специалисти ще коментират новостите в конкретни области от дигиталния свят. Ето на кои теми и под каква форма ще се проведат четирите събития:

Маркетинг и Иновации (конференция)

Тук ще си говорим за най-новото в дигиталния маркетинг – цялостно дигитализиране на бизнеса, оптимизация на рекламни бюджети, монетизиране на дигитално съдържание, мобилен маркетинг и още интересни теми. Специалистите ще споделят с вас и добри практики при общуване в социалните мрежи и провеждане на комуникационни кампании в интернет. Сред лекторите ще бъде вицепрезидентът на Европейската комисия с ресор Дигитален Единен пазар – Andrus Ansip, както и още специални гости като Chris Clarke, Charles Yardley, Jack Smith, Sital Banerjee, Пламен Русев, Mattijas Helmstedt и др.

Технологична конференция

На CEEDS’2015 by Webit в частта, посветена на технологиите, ще стане въпрос за IoE (Internet of Everything), големите данни (BigData) и облачните технологии (cloud), разплащания с крипто валути и мобилни портфейли и още технологични иновации. Сред лекторите на технологичната конференция ще са Uwe Kubach, Bernd Heinrichs, Eric Klinker, Gary Shapiro, Jorn Lyseggen и др.

Стартъп изложение и сцена за презентации

Това е мястото, на което можете да представите вашия стартиращ проект пред медии и инвеститори или да намерите интересна идея, в която да се включите. На сайта на събитието можете да видите кои са хората, които можете да впечатлите с вашите проекти. Сред тях са Jon Bradford, Mark Schmitz, Oliver Hollе, Cem Sertoğlu, Marcin Hejka и още и още. 🙂

GoViral Академия

GoViral Академия е мястото, на което ще можете да получите интересни съвети за това как да създавате вирусно съдържание. Съветите ще са насочени главно към видео съдържанието, а достъпът до нея ще е безплатен за всеки с билет за CEEDS.

Бонус за тези от вас, които се занимават с разработване на софтуер или са софтуерни архитекти, математици или статистици е ScoreIT – събитие на Experian, организирано в рамките на CEEDS by Webit.

Искате да присъствате на CEEDS’2015 by Webit?

Не е късно да се регистрирате!

Нашият СуперЕкип също ще е там. Лесно ще ни разпознаете. 😉 Ще се радваме да си поговорим за новостите и тенденциите в Уеб! И по стара традиция сме ви подготвили нещо ново и нещо интересно. 🙂 Пригответе се за СуперИзненади!

За малко да забравим! 🙂 Обещахме ви безплатни билети. Ето как можете да се сдобиете с един от тях!

Отговорете на въпроса:
Кое от четирите събития на CEEDS’2015 by Webit представлява най-голям интерес за вас и защо: Маркетинг и Иновации конференцията, Технологичната конференция, Стартъп изложението или GoViral Академията?

Вашите отговори очакваме в коментар под тази публикация до 12:00 ч. на обяд на 9 април 2015. Не забравяйте да оставите и актуален имейл адрес за връзка с вас. По-късно, същия ден, ще обявим десетимата късметлии, изтеглени на случаен принцип, с които ще се видим на CEEDS’2015 by Webit.

Успех! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

112 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
SaaS?

SaaS? Що е то и кое го прави най-подходящата платформа за Вашия онлайн магазин

0
SaaS услугата ви дава възможност лесно и бързо да стартирате собствен електронен магазин и да развивате бизнеса си в интернет.
Какви са причините за изоставените колички?

7 причини клиентите Ви да изоставят количките си

0
Тъй като множество магазини са афектирани от този феномен, създадохме списък с най-честите причини клиентите да изоставят количките си. Разберете кои са те!
Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

Какви са ползите от SSL сертификата за сайта и неговите потребители?

0
Използването на SSL сертификат и сигурна HTTPS връзка за сайта е категоричен показател, че държите на доверието и сигурността на посетителите му.