Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Стартът на уеб Сайта... и вие! :)

Промененият футър на новия сайт на СуперХостинг.БГ

За последната седмица не само Google (27.09), СуперХостинг.БГ (01.10), но и уеб Сайтът ни празнува своя Рожден Ден. 🙂 Вече разбрахте, че фирменият ни рожден ден всъщност е Рожден Месец и вие участвате активно в нашия празник! Ако все още не сте се почерпили, ето тук можете да научите повече за кампанията по случай 7-мия ни рожден ден. За да не изостава от празника и Сайтът ни, отбелязваме началото и на неговия поне няколкомесечен рожден ден с първата промяна!

Обсъждахме с колегите как да реализираме пускането на новия сайт, по който работим от доста време. В крайна сметка преценихме, че с ваша помощ, можем да направим сайтът да е с главно "С"! 🙂 Сайтът, който да е максимално функционален, ползваем и спрямо най-новите тенденции в дизайна. Та, предизвикваме ви! 🙂

Първите промени включват футъра и различните елементи в него. Бутоните към социалните ни канали са позиционирани така, че да са видими и лесно достъпни. Под тях "Често задаваните въпроси" и "Речник на термините" са подбрани според вашите запитвания и най-търсената информация. Постарали сме се да ги разпределим и структурираме спрямо различните ни услуги, за да може информацията да е максимално достъпна и полезна за вас. Имахме обратна връзка от клиенти и за данните за контакт. Въпреки, че и в момента са в отделно блокче, някои клиенти търсеха контакти във футъра. С новия дизайн смятаме, че контактите с нас са максимално видими и лесно откриваеми за всички клиенти, нали? 🙂 След това могат да се намерят различните начини на плащане, които предлагаме с въпросното описание за всеки от тях. Най-отдолу е и навигацията към всички наши услуги, като достъпът е лесен и интуитивен...

Идеята на новата ни блог категория “уеб Сайтът и вашите съвети”, която стартира с тази публикация, е да събере на едно място стъпките по промените на новия сайт, вашите мнения, препоръки, съвети, дори критики и отговорите на нашия дизайнер – главния виновник за вида на новия сайт. 🙂 Това е нашият приятел и партньор Борил:

Борил Караиванов Борил Караиванов, Дизайнер, Redesign.BG

Борил е един от доайените на уеб дизайна в България. Работил е последователно в областта на книжната графика, рекламата, корпоративната и продуктова идентичност и уеб интерфейса. Ръководи и проектира множество знакови за българския уеб проекти. Като дизайнер работи за големи организации и държавни институции. Участва, журира и печели десетки награди за Уеб дизайн. Лектор и автор на множество публикации в областта на графичната идентичност, Уеб взаимодействието и прилагането на ефективни дизайн стратегии в съвременната бизнес комуникация.

Ще се радваме за всеки от етапите и промените по сайта, които ще описваме и тук, да се включвате и заедно с Борил да разнищвате дизайнерските тенденции. 🙂 Това също вярваме, че ще е полезно за всички останали посетители на блога и наши клиенти. Така те ще могат да са запознаят с новите тенденции в дизайна и с вашето мнение – доказалите се с различни проекти, дизайнери, на които те пряко или косвено са клиенти.

Надяваме се да ви харесва нашата идея и да не щадите думи и емоции, коментирайки промените, за да може в крайна сметка да достигнем до най-добрия вариант и сайтът, който ще е полезен и готин за вас – проект: уеб Сайтът, както го нарекохме! :)Също така, освен в блог-а, можете да ни изпращате и по-задълбочени препоръки и идеи и на имейл website[a]superhosting.bg. Уеб Сайтът ни и ние ви очакваме и благодарим! 🙂

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

17
Оставете коментар

avatar
6 дискусии
11 отговори към коментарите
7 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Ж. Славчев
Гост

Здравейте и от мен. Началната страница е доволно лесна за навигация. Моя специално проблем със сайта идва при опит да вляза в хостинг акаунта си от мобилно устройство - елементите се подреждат горе-долу всички на едно и също място, нищо не се чете, въобще и дума не може да стане за вход където и да е. Телефона ми с е с андроид и относително малък дисплей, не съм тествал как е положението на други устройства. Мое лично предпочитание е сайтовете да изглеждат еднакво независимо от екрана - при този адаптивен… още »

Кирил Йовев
Гост

Борил, не мислите ли, че добавянето на елемент "Контакти" в хедъра би улеснил много потребителите?

Тази страница ми изглежда като недовършена

https://www.superhosting.bg/web-hosting-page-about-us.php

Не мислите ли, че добавянето на някаква приятна графика под кутийките би допринесло за по-приятен вид на уебсайта?

Поздрави от Благоевград

Борил Караиванов
Гост

Кирил, това е съвсем възможно и ще го обсъдим. Не виждам причина, да не го направим.
Страницата „За нас“ ще се промени кардинално в следващите етапи по редизайна на сайта. Това е временно решение.
Поздрави на Благоевград!

Angel Neychev
Гост

Ето първо предложение:
Направете мобилна версия на сайта 🙂

Борил Караиванов
Гост

Новият сайт ще има мобилна версия както за публичната част, така и за потребителския профил.

Иван Зидаров
Гост
Иван Зидаров

Тъкмо за това щях да пиша. Като допълнение има ли възможност да са взаимства малко от метро gui-то? Освен мобилна версия предвижда ли мобилен ап? Финално предпочитам максимално изчистен интерфейс. Някак си по - лесно се ориентирам така - лично мнение. Поздрави

Борил Караиванов
Гост

Иван, при проектирането на мобилната версия на сайта сме се постарали максимално да изчистим интерфейса от излишни елементи. На този етап сме насочили усилията си към това сайта да се адаптира за различни устройства, а идеите за приложение оставяме за по-нататък. Благодаря, за съдействието!

Иван Зидаров
Гост
Иван Зидаров

Благодаря за отговора. Чакам да се завърши и да тествам 🙂

Антон Радев
Гост

Принос и от мен за любимата моя фирма за хостинг в цял свят: Секция "За контакт" в основно меню може да има. Има достатъчно място. Сред множеството информация на началната страница, положението на контактите в оранжевото каре се сливат с всички кутии. Кутията за "Популяризация" е над контактите. Заглавието "Начини на плащане" на зоната с логата е голямо колкото и самия текст до всеки един начин на плащане. Нашите услуги например, което е долу в сивия футър има по-голям размер и видимост. При бързо преминаване с мишката върху надписите и… още »

Борил Караиванов
Гост

Антон, коментирам по реда на вашите забележки.

Информацията за контакт с новия дизайн ще остане във футъра. В навигацията ще има други интересни неща. Доколкото разбирам, коментирате старият вариант в оранжево, който определено не е най-доброто решение. Не разбрах какъв е коментара по повод Популяризация, но и тя така или иначе ще бъде заменена в новия дизайн.

Заглавията за Начини на плащане и Кредитни карти могат да се променят, както предлагате. Съгласен съм изцяло и с бележките по повод пояснителните текстове. Ще помислим върху това.

Момчил Мирчев
Гост

Забелязах footer-a преди няколко дни и ми направи добро впечатление. Точно така трябва да изглежда един модерен footer. Само една забележка към дизайна: Спазвайте rounded corners и там. Сивата лента и синята лента биха изглеждали много по добре заоблени (както е в целия сайт), алтернативата е да се разпъват от край до край (padding и margin 0). Както писа колегата по-горе има повтарящо се съдържание, но мисля че знаете и ще го махнете. Цветовата схема е идеална, защото отразява цветовете на логото и дава идея за иновативна и свежа компания.… още »

Борил Караиванов
Гост

Момчил, ще отговоря първо на забележките и след това на предложенията. Новият дизайн на сайта е без заоблени краища. Поради тази причина всички нови елементи няма да бъдат със заоблени краища. Повтарящото се съдържание постепенно ще изчезне както коментирах при предложенията на Тео. 1. Входа за клиенти ще бъде в хедъра, който много скоро ще видите. 2. Предвидили сме промяна и в новините, но без слайдер. Засега ще запазим тяхното вертикално разположение. 3. Не разбрах, за къде е предложението за падащо меню? 4. При плановете решението ще е различно, тъй… още »