Великденска промоция 3 за 1!

Честит Великден 2012!С пролетно настроение и най-накрая след дългата зима – с хубаво време, нека посрещнем и един от най-светлите християнски празници – Великден. За нас от хостинг компания СуперХостинг.БГ през последните години стана традиция да ви изненадваме и по случай този празник! 🙂 Няма да направим изключение и сега. Представяме ви новата ни Великденска промоция 3 за 1!

Защо 3?

Защото получавате от нас следните 3 промо предложения:

  1. 30% отстъпка от цената на хостинг план СуперПро;
  2. Безплатен домейн (от най-разпространените области: .com, .net, .org, .info, .biz или .eu);
  3. 100 лв. бонус ваучер за реклама в Google Ads ™;
А защо 1?

Защото получавате 3, вземайки 1 🙂 – вашият нов хостинг план СуперПро само за 6,83 лв/мес с ДДС!

Как да се възползвам от промоцията?

За да се възползвате от промоцията въведете промо код „VELIKDEN“ на последната стъпка от онлайн поръчката. След въвеждането на кода сумата в поръчката ще бъде преизчислена според параметрите на промоцията.

А какви са условията на промоцията?

Още за параметрите на промоцията

  • Промо код „VELIKDEN“ е валиден както за нови, така и за съществуващи клиенти за нови поръчки на хостинг план СуперПро за 12 месеца, както и за 1 нов или трансфериран домейн (.com, .net, .org, .info, .biz или .eu), избран в поръчката;
  • Отстъпката, която се начислява след въвеждането на промо кода, е 30% за хостинг план СуперПро и 100% за домейна. По този начин получавате домейна за вашия нов проект напълно безплатно!
  • С поръчката за хостинг план СуперПро получавате и бонус ваучер за реклама в Google Ads ™ на стойност 100 лв, за да стартирате и тествате популяризирането на новия си онлайн проект в най-голямата търсачка в света – Google!
  • За един клиентски профил може да се ползва само един бонус ваучер за реклама в системата на Google Ads ™, независимо колко и какви услуги има в профила.
  • Промоцията е валидна за първите 12 месеца, като подновяването на услугите се извършва спрямо стандартните цени: хостинг план СуперПро – 117 лв. с ДДС за 12 месеца; подновяване на домейни .com, .net, .org, .info, .biz – 19,75 лв. с ДДС за 12 месеца; подновяване на домейни .eu – 15,75 лв. с ДДС лв. за 12 месеца.
  • Промоцията е валидна до 23.04.2012 г. (вкл). Побързайте!

Пролетта е символ на ново начало. Защо не това начало за вас да е свързано и с развитието на новия ви успешен онлайн проект?!

Възползвайте се сега от нашата Великденска промоция 3 за 1! Взимаш 1 – получаваш 3! 🙂

От името на целия ни екип, ви пожелаваме Весели Великденски празници, изпълнени с много слънчеви и топли емоции, красиво украсени яйца, вкусни козунаци и разбира се, много усмивки! 🙂

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest

6 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
6 причини за съобщение Internal Server Error 500

6 причини за съобщение Internal Server Error 500 [Аудио]

11
Причините за генерирането на това съобщение може да са най-различни - некоректно изпълняващ се скрипт в сайта, некоректни права на файлове и директории и други

Black Friday: Рано пиле… на Черен петък триумфира или кога и как да започнете...

0
Вижте стъпките по подготовката на онлайн магазина, стоката и служителите Ви за Черен петък (Black Friday). Вземете нещо за писане и запретвайте ръкави!

Black Friday: Маркетинговата стратегия и нейните тънкости [Аудио]

0
Маркетинговата стратегия е инструмент, с който стратегически планирате бюджета, чрез какви канали и с какви послания ще достигнете до таргет потребителите Ви.