Блог

Новини и полезни съвети за Вашите услуги и уебсайтове!

Блог

Новини и полезни съвети за Вашите услуги и уебсайтове!

Кога мечтата за собствен бизнес става реалност? [Интервю]

Темпото, с което животът следва своя естествен ход, е толкова динамично, че почти не ни остава време да погледнем какво се случва около нас и да почерпим вдъхновение за предстоящите ни проекти и задачи. А през последните месеци вдъхновението отстъпи пред рационализма, защото всички бяхме фокусирани върху удовлетворяване на нуждите от първостепенна важност.

Алтернативата пред бизнесите също не бе по-различна. Наложи се голяма част от тях да преосмислят годишната си стратегия и да пренапишат сюжетната линия на бизнес сценария, който да следват.

Ситуацията не подмина и нашите клиенти от Victorious Communication, които обаче са пример за бърза реакция, находчивост и изключителна адаптивност в момент на икономическа нестабилност. Запознайте се с историята на Васил, който доказа пред себе си и своите клиенти, че най-важното е да останеш онлайн въпреки всичко.

1. Как бихте представили себе си и Вашия бизнес?

Казвам се Васил Пачеджиев, на 36г., от София. Аз съм управляващ съдружник и маркетинг консултант във Victorious Communication. През последните повече от десет години съм работил в сферата на маркетинга, рекламата и продажбите, като съм бил част от екипа на различни водещи български и международни компании.

Victorious Communication е консултантска агенция за реклама и дигитален маркетинг, позиционирана в София. Екипът ни влага страст във всяка стъпка от ежедневната работа и това е ключът към постигане на страхотни резултати за нашите клиенти. Посветени сме на една мисия.

С нашите идеи, професионализъм и личен подход помагаме на нашите партньори да постигнат целите си и да развият бизнеса си.

Създаваме и прилагаме маркетингови стратегии с подходящо медийно планиране според специфичните нужди на клиентите ни. Пълната отдаденост и честност като начин на работа ни правят предпочитан и доверен партньор.

2. Как се появи идеята Ви за бизнес?

След години опит в сферата на маркетинга, рекламата и продажбите се зароди идеята да опитаме да направим нещо свое. Искахме да развием и надградим всичко научено до момента. Така ще пренесем на следващо ниво градените с години отношение и доверие с всички наши партньори и клиенти. Вложените усилия се отплащат и с много труд, амбиция и отдаденост, като междувременно успяваме да постигнем желаните цели.

3. Каква е ролята на сайта и какви са ползите му за Вашия бизнес?

В днешния дигитален свят е задължително да имаш уебсайт, ако искаш да развиваш бизнеса си и онлайн.

Той е своеобразна визитна картичка в дигиталното пространство и начин за привличане на потенциални клиенти.

Чрез тази трибуна имаме възможността да споделяме интересни проекти, по които работим, или добри практики от професионалната ни сфера. Чрез каналите за комуникация между социалните мрежи и сайта на фирмата се открива океан от възможности за привличане на нови клиенти.

4. Защо избрахте Сайт билдър за платформа на Вашия сайт? Какво Ви спечели?

Сайт билдър е една страхотна възможност за хората, които имат базови умения и биха искали сами да направят своя уебсайт. Инструментите в него позволяват да създадеш дигиталното си портфолио така, че да отговаря на съвременните тенденции. А цената е много атрактивна.

Платформата предоставя редица възможности за дизайн и настройки, необходими за наистина добре работещ сайт. Спечели ме интуитивното меню, с което можеш да променяш различни детайли с лекота по отношение на оформлението и функционалността.

5. До каква степен името на сайта влияе върху неговия успех?

Името на сайта е изключително важно и то трябва да бъде естественото продължение на името на компанията. Трябва да се помни лесно. Най-важно, разбира се, си остава съдържанието на уебсайта, пълната и добре представена информация, която той презентира пред посетителите.

6. Каква е Вашата рецепта за справяне с предизвикателствата?

Кризата, която ни сполетя, завари повечето бизнеси не особено подготвени и само бързата реакция помогна на много от тях да минимизират или избегнат загуби.

В нашата агенция реагирахме още през първата седмица, като променихме и адаптирахме маркетинговите стратегии на нашите клиенти. Увеличихме присъствието в социалните мрежи и участието в уебинари, за сметка на принт реклама и събития.

Такива предизвикателства са своеобразен тест, за да бъдат изпитани нашите воля, знания и умения в трудни моменти. Справяйки се с тях, ние развиваме себе си и ставаме по-добри в това, което правим.

Човекът е уникално същество – то може да се адаптира към всичко. И този път няма да е по-различно. Предстои период на адаптация, ще се научим да живеем и да правим бизнес по нов начин.

7. Какви препоръки бихте дали на бизнесите, които се приспособяват към „новото нормално“?

На всички, които сега са в затруднено положение, бих казал да не губят вяра, да бъдат търпеливи и да не спират да опитват нови неща. Да помислят как да приспособят бизнеса си, така че да продължи да се развива в условията, в които ни се налага да живеем и работим.

От една трудна ситуация винаги има изход.

Въпросът е до колко сме готови да излезем от зоната си на комфорт и да направим неща, които до момента не сме правили.


Благодарим на Васил, че сподели с нас своята история. История, която предстои да се развива с всяко следващо предизвикателство и да дава още по-голям стимул на всеки бъдещ и начинаещ предприемач да се стреми към върха.

Ако и Вие обмисляте да дадете начало на своята идея онлайн, забравете за предразсъдъците и стартирайте първия си дигитален проект със Сайт билдър. Вече е възможно да изградите сами желания сайт, защото платформата разполага с всичко необходимо. 

Едно, две, три и сайт ще имаш ти! Точно толкова са стъпките до началото на Вашето дигитално приключение, в което:

  1. Избирате дизайн.
  2. Редактирате.
  3. Публикувате онлайн.

Сега е времето да реализирате идеите си! Ние сме насреща 24/7 по познатите канали (чат, телефон и имейл), за да Ви съдействаме в изграждането на красив и функционален уебсайт.

А дотогава тествайте Сайт билдър безплатно за 7 дни и се възползвайте от пълния потенциал на услугата.

Звезделина Георгиева
Звезделина Георгиева
Спокойно можете да я наричате СуперЗвезди. С изтънчен и неподправен усет към естетиката, Звезди привнася във всеки проект нотка на завършеност и аристократизъм. Цели право в целта, улучва и продължава по пътя към непрестанното усъвършенстване. СуперСилата й е обезоръжаващата усмивка, с която прави невъзможното възможно. Няма да е лъжа, ако кажем, че става и ляга с мисълта да помага. Това я прави отдаден колега и чудесен приятел.
0 0 vote
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments