Потребителско изживяване и дизайн за мобилни устройства – UX София

UX SofiaС презентации, дискусии и интерактивни тренинги, нашите приятели и партньори от Лукрат представят на 25 и 26 май в хотел Holiday Inn конференцията UX дизайн и ползваемост за мобилни устройства. Ние от хостинг компания СуперХостинг.БГ сме официален партньор на събитието. За повишаване нивото на потребителска наслада и затвърждаване на получените знания :), организаторите са подготвили и туристическа обиколка от 27 май до 29 май през Добринище и Банско до Мелник и Рилския манастир.

Конференцията по ползваемост е насочена към мобилните устройства, тъй като според различни проучвания, вече 90% от хората по света имат достъп до мобилна мрежа. Тяхното желание и нужда да използват мобилните си телефони за достъп до Интернет мрежата нараства непрекъснато. Това е причина, в конференцията да бъдат разгледани теми, като:

  • дизайна на различни сайтове, така че те да бъдат удобни и ползваеми за мобилни устройства;
  • преход от десктоп към мобилни приложения;
  • оптимизация на съдържанието за различни потребители и устройства;
  • как да забележите важната информация на малкия мобилен екран;
  • как трябва да промените съдържанието и създаваните от вас услуги, за да са подходящи за мобилния вид потребление и др.

Пълната програма на конференцията, можете да намерите в сайта на UX Sofia.

Сред лекторите на конференцията, освен изявени специалисти от България, ще присъстват и международни такива. Презентациите ще се провеждат на български и английски език със симултанен превод.

Като официален спонсор, ние от СуперХостинг.БГ ви предоставяме 25% отстъпка за участие в конференцията. За да се възползвате от промоционалните цени, е необходимо да въведете следния промо код на последната стъпка от вашата регистрация:

“SUPERHOSTING”

С коментари, споделени мнения и интересни моменти около събитието, можете да се запознаете и на страниците му във Facebook и Twitter. Hashtag-а на конференцията е: #uxsofia.

Други отзиви за събитието можете да намерите на следните адреси:

Дизайн и ползваемост за мобилни устройства – Dnevnik.bg, „PR Сфера“;

Колко мобилни са сайтовете? – vesti.bg, Наука и техника|IT;

Форум за UX дизайн и ползваемост за мобилни устройства – Web & Events, блог;

UX дизайн и ползваемост за мобилни устройства – Kaladan, блог;

UX Sofia – Conrad Albrecht-Buehler – Конрад Албрехт-Бюлер, youtube.com;

UX Sofia или ползваемост за мобилни устройства – Usit Colours, блог;

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments