Спечелете 2 безплатни участия за Тренинга по ползваемост на Лукрат

При създаването на даден сайт е необходимо да вземете предвид много аспекти като функционалности, дизайн, удобство и разбира се подходящ хостинг план. Замисляли ли сте се обаче как да направите вашия сайт още по-лесен за ползване, същевременно с това печеливш и лек за поддръжка и реклама? Ако отговорът на този въпрос е да, то предстоящият тренинг по ползваемост ще ви даде ценни насоки за вашите проекти. Тренингът се организира от нашите приятели и партньори Лукрат на 10 и 11 март 2011 г. в хотел Европа. Организаторите са подготвили определено интересна програма, която ще ви запознае с целия процес при изработката на един сайт и вграждането на ползваемост в разработката му. По този повод и благодарение на дългосрочното ни партньорство с Лукрат, с които съвместно предлагаме и преференциални условия за услугата Блиц-анализ по ползваемост, ние от екипа на СуперХостинг.БГ имаме приятна изненада за вас. До 7 март имате възможност и да спечелите два безплатни пропуска на стойност 300 лв. с ДДС всеки за Тренинга по ползваемост. Преди да ви споделим за тази възможност обаче, ще ви разкажем защо си заслужава да посетите това събитие.

Какво представлява Тренинга по ползваемост?

По време на тренинга ще имате възможност да научите ценни методи и техники за подобряване на ползваемостта на сайтове, софтуер или мобилни приложения. Едно от най-интересните и полезни неща в този тренинг е неговата основна практическа насоченост, която ви дава възможност да отработите и упражните практически ситуации. Всеки участник ще получи и индивидуална обратна връзка за постигнатите резултатите. Така след като сте преминали обучението си, вече ще имате необходимите познания да направите сайта си още по-практичен и по-удобен за потребители ви. Специалистите, които ще водят тренинга, са Димитър Симов и Ирина Герджикова от Лукрат, а двудневната програмата ще ви помогне да си отговорите на много интересни въпроси като:

Ден първи: Проектиране на лесни за ползване сайтове (UX design)

  • Как да разберем и опишем потребителските изисквания?
  • Как да направим интуитивни информационни архитектури (IA) и продуктови категоризации?
  • Какви инструменти за проектиране на интерфейси да ползваме?

Ден втори – Тестване с потребители (usability testing)

  • Как да подготвим и проведем тестване с потребители, как да анализираме резултатите?
  • Кога какъв тест е най-подходящо да се използва?
  • Как се прави тестване на мобилни устройства и приложения?

Вие имате възможност да прецените дали искате да посетите тренинга и на двете му части или само една от тях.

За да спечелите своя безплатен пропуск е необходимо само до 7 март 2011 г. да оставите коментар под тази публикация с въпрос към специалистите от Лукрат. Въпросът трябва да е свързан с темата за ползваемост и може да бъде реален казус от вашата работа, проекти и сайтове. Лукрат ще определят кои 2 въпроса са най-интересни и техните автори ще посетят тренинга безплатно. Ще ви помолим само да посочите вашите имена и точен e-mail във формата за коментари, за да може да се свържем с вас.

За всички останали наши клиенти, които са заинтересовани от тренинга, сме осигурили и специална 30% отстъпка при регистрация.

Сега е моментът да отправите всички любопитни въпроси, които ви вълнуват и да получите насоки как да подобрите ползваемостта на вашите софтуерни продукти или сайтове. Ние обещаваме, че всички интересни въпроси ще получат отговор в отделна публикация в Блога на СуперХостинг.БГ. За да следите темите и да не изпуснете важни съвети за вашите бъдещи проекти, можете да се абонирате за нашия блог или да следите нашата фен страница във Facebook. Предвидили сме още много интересни предложения с предстоящите събития в българския Уеб бранш за 2011 година.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
9 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments