Натиснете ENTER, за да видите резултатите или ESC за изход.

Най-нестандартното посещение в офиса ни

В ранния неделен следобед, когато колегите от техническата поддръжка най-спокойно извършвали своите задължения и слънчевия ден с нищо не подсказвал за необичайния обрат на деня, странен гост връхлетял и разцепил тишината с лек полет в стаята. Този път обаче за учудване на всички, гостът ни бил малко по-специален - жълтичък пернат любимец, вероятно избягал от клетката на тесния си живот. Потърсил убежище при нас, той бил посрещнат сърдечно с радостни усмивки. А скъпите ни колеги като истински представители на техническия съпорт на СуперХостинг.БГ и съвсем в духа на фирмената политика, се погрижили за него, предоставяйки му приятна почерпка и сигурност в престоя.

На терасата преди гостоприемната почерпка

След грижите на супер екипа на СуперХостинг.БГ

Не можем да скрием, че за всички нас, които разбрахме за веселата случка днес, това бе един приятен и ведър старт на новата седмица. Все пак приятно е да знаеш, че „на рамото“ на светлия ни и уютен офис е кацнало птичето, за да внесе още повече късмет и добро настроение в работния процес за целия ни екип.

Вдъхновени от неделната случка, с тази публикация символично ви пожелаваме успешна, ведра и изпълнена с усмивки седмица! Ще се радваме да споделите с нас за ваши подобни интересни случки в офиса.

СуперХостинг.БГ

СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.

500px270px
SuperHosting.BG

2
Оставете коментар

avatar
1 дискусии
1 отговори към коментарите
0 абонирали се за тази дискусия
 
най-гласуван коментар
най-обсъждан коментар
  Абониране  
Уведоми ме при
Мариана Евлогиева
Гост

Вашият пернат приятел има късмет, че точно в този момент през офиса Ви не е наминала нашата котка, за да си поднови някоя услуга. 😉

Без майтап, Грималкин си има личен блог и той се хоства при Вас. Тя много би се радвала да се запознае с папагала. Папагалът едва ли ще се зарадва чак толкова. 😉