Най-нестандартното посещение в офиса ни

В ранния неделен следобед, когато колегите от техническата поддръжка най-спокойно извършвали своите задължения и слънчевия ден с нищо не подсказвал за необичайния обрат на деня, странен гост връхлетял и разцепил тишината с лек полет в стаята. Този път обаче за учудване на всички, гостът ни бил малко по-специален – жълтичък пернат любимец, вероятно избягал от клетката на тесния си живот. Потърсил убежище при нас, той бил посрещнат сърдечно с радостни усмивки. А скъпите ни колеги като истински представители на техническия съпорт на СуперХостинг.БГ и съвсем в духа на фирмената политика, се погрижили за него, предоставяйки му приятна почерпка и сигурност в престоя.

На терасата преди гостоприемната почерпка

След грижите на супер екипа на СуперХостинг.БГ

Не можем да скрием, че за всички нас, които разбрахме за веселата случка днес, това бе един приятен и ведър старт на новата седмица. Все пак приятно е да знаеш, че „на рамото“ на светлия ни и уютен офис е кацнало птичето, за да внесе още повече късмет и добро настроение в работния процес за целия ни екип.

Вдъхновени от неделната случка, с тази публикация символично ви пожелаваме успешна, ведра и изпълнена с усмивки седмица! Ще се радваме да споделите с нас за ваши подобни интересни случки в офиса.

СуперХостинг.БГ
СуперХостинг.БГ е СуперЕкипът! Ежедневно всеки дава най-доброто от себе си, за да можете вие, клиентите на СуперХостинг.БГ, да сте номер едно. СуперСилата на СуперЕкипа е, че винаги е готов да ви даде точната информация, тази от която се нуждаете и за която питате.
0 0 votes
.
Абониране
Уведоми ме при
guest
2 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments